Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ENA KOYIZ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ....ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ


Πως λεγεται αυτος που σταματα στο δρομο 3 κοτες.
         Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΟΥΙΖ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

SPORT BILL

-

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι ειναι αυτοι μωρε, παιζετε με την καψουρα μας, σαν τον κοντο

RED BLACK BULL είπε...

φιλε μην βιαζεσαι,γιατι προτεραιοτητα εχει πρωτιστως η πωληση της ομαδας.
ειναι γεγονος ομως, οτι η ομαδα των υποψηφιων αγοραστων θελει προς το παρον να τηρησει την ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

εγω σας γραφω μονο οτι ξερω. και πρεπει να σεβαστω την επιθυμια τους.
ομως για να μην νομιζετε οτι σας λεω ..μπαρουφες(και δεν κανω εαν με διαβαζεις), σου λεω λοιπον ψαξε να μαθεις τι κοινο εχουν οι κατωθι
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ(ο ηθοποιος) και ισως να βρεις την μυτο της αριαδνης, και ξετυλιγοντας θα φθασεις στη μακρινη μικρη χωρα του ΜΠΕΛΙΖ της νοτιας Αμερικης.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

αυτα προς το παρον, και ελπιζω να μην μου κρατας κακια. αλλωστε σε λιγες ημερες οταν θα ανακοινωθουν τα ονοματα θα μαθεις και εσυ αλλα και ολοι οι φιλοι του blog, την πληρη αναλυση μου.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως δεν βρισκω κατι κοινο σε αυτους!!!!Κανενα αλλο στοιχειο???Τηλεπαιχνιδι το εχουμε κανει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΛΟ ΣΤ ΑΧΥΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ ΘΑ ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ sport bill
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε διαβάζω συστηματικά και ότι εμπιστεύομαι τις αναλύσεις σου, σου έχω κάνει εξάλλου πολλές φορές ερωτήσεις και μου έχεις απαντήσει. Το blog σου είναι ένα από τα πιο έμπιστα για την παναχαικη. Όμως αυτά που γράφεις εδώ δεν είναι σοβαρά πράγματα. Τι σπαζοκεφαλιες είναι αυτές; καλύτερα να μην έγραφες τίποτα φίλε
Σάκης

sin1891pge είπε...

Μην πεις τα ονόματά τους. Πες μας αν είναι υπάλληλοι ή συνέταιροι του γαύρου, αν έχουν ποινικό μητρώο, τι δουλειά κάνουν. Γιατί επενδύουν σε ομάδα υπό διάλυση οικονομικά
Κατόπιν εορτής τι να το κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

RED BLACK BULL είπε...

αγαπητε Σακη,
επειδη ξερω οτι με διαβαζεις, θα ηξερες οτι ειμαι ενας ανθρωπος που δεν δειλιαζω να πω τα πραγματα με το ονομα τους.

θα συμφωνησεις ομως, οτι για ολους εμας που αγαπαμε πραγματικα την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, αγωνιουμε για το αυριο.

Πραγματι ειναι αλλα και αποδεχομαι οτι τα αναφερθεντα ειναι για πολλους ακομη και για τους φιλους μου " σπαζοκεφαλιες" οπως πολυ σωστα λες και εσυ.

Ομως πραγματι πριν τα γραψω, εχω αποφασισει οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ/ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ.

ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΕΑΝ η ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ , λιγες ημερες υπομονη, και οπως αναφερθηκα στο σχολιο μου, να ειστε σιγουροι, οτι θα αποκαλυψω και θα ΑΝΑΛΥΣΩ την οικονομικη μου αποψη για τους νεους επενδυτες.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Σιγουρα δεν ειναι υπαλληλοι η συνεταιροι ουτε του Κουγια ουτε αυτου που υπονοεις.

οτι εχω γραψει, τα εψαξα και τα βρηκα με πολυωρες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αναζητησεις χωρις ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ η ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ Των Μ.Μ.Ε.

Τα ΜΜΕ της ΠΑΤΡΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ αυτοι αναδειξει το θεμα και οχι εγω, που ειμαι ενας απο εσας.

Μπορω ομως απο το blog μου να αναφερω εγκαιρα και πολυ πριν απο τα ΜΜΕ οτι μαθαινω, και τοτε ολοι θα καταλαβετε ποιος στη Πατρα εχει την πιο εγκυρη ενημερωση για τα συμβαινοντα" πισω απο την κουρτινα" για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε sport bill
Δικαιολογημενη η στάση σου να μην θες να αποκαλύψεις περισσότερα και κατανοητή η ανησυχία σου μη τυχόν στραβώσει κάτι. Εξάλλου έχουμε να κάνουμε με το δικηγόρο και όλοι πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι. Απλά αυτό το σχόλιο το γράφω προκειμένου να διευκρινίσω ότι δεν είπα πως από δειλία δεν αποκαλυπτεις ονόματα, οι λόγοι είναι αυτοί που μόλις είπα και είπες. Απλώς είπα ότι θα ήταν καλύτερο να γράψεις κάτι όταν πλέον θα μπορούσες να αποκαλύψεις τα πάντα. Φυσικά δε σου κάνω "λογοκρισία", εγώ θα συνεχίσω να διαβάζω τα ρεπορτάζ σου και να εμπιστεύομαι τις αναλύσεις σου.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

ΚΟΥΙΖ

Τι κοινο εχουν οι 1) Ο Μπαμπης/σπορφμ, 2) Ανδρεας Μπονοβας, 3) Τακης Τσουκαλας(ο αντε γεια), 4) ο μεγας Κελεσιδης ??

Ο ΕΥΡΩΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ)

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

SPORT BILL

ΣΙΝ είπε...

Ο Μπάμπης Χριστόγλου ήταν υπάλληλος του Κούγια στα Γιάννενα και είχε πει τη μεγαλειώδη φράση: Η Παναχαϊκή δεν έχει γνωρίσει ποτέ τις δόξες που γνώρισε ο ΠΑΣ και είχα λυθεί στα γέλια όταν το άκουσα live. Ο Μπονόβας ήταν κοντός, γιαννιώτης και έπαιξε στον γαύρο, ο Τάκης Τσουκαλάς είναι ένας ηλίθιος και ο μέγας Κελεσίδης υπήρξε κάποτε τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό, ανορθόδοξος και υπερεκτιμημένος και θαμώνας μπουζουκιών. Όλοι αυτοί δεν είναι και πρώτης ευφυΐας, μόνο σε ομάδα σαν τον Ολυμπιακό μπορούσαν να γίνουν κάτι, ας είναι καλά οι διαιτητές

RED BLACK BULL είπε...

δεν εχω καμμια αντιρρηση . ισως και λιγα ειπες(πλην Κελεσιδη).
Ισως εν εχεις καταλαβει γιατι αναγραφω τα αναφερομενα ονοματα.
ισως καποτε να τα δημοσιοποιησω και να τα αναλυσω καλυτερα.
καλο μεσημερι,
sport bill