Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Αργα χθες βραδυ τελειωσε η συμφωνια μεταξυ Αλεξη Κουγια και των νεων επενδυτων για την αγορα του πλειοψηφικου πακετου μετοχων της Παναχαικης.

Καποιες μικρες διαφορες θα διευθετηθουν σημερα το πρωι και το αργοτερο μεχρι το μεσημερι θα πεσουν οι υπογραφες.  Επικεφαλης των επενδυτων θα ειναι ο επιχειρηματιας  ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ο οποιος ασχολειται με πετρελαικες εργασιες  (καυσιμα) στη περιοχη της Ελευσινας,  και ηταν πρωην ιδιοκτητης του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ.(τον Ιανουαριο του 2014 ηταν αντιπροεδρος στο Πανελευσινιακο με προπονητη τον Δημ.Σπανο'.'.)

Ο νεος ιδιοκτητης αναμενεται την Πεμπτη να ελθη στη Πατρα, που θα γινη η "πρωτη" της Παναχαικης, και θα ακολουθησει συνεντευξη τυπου.

Τα πρωτα συναισθηματα ειναι ...μικτα.  Εκεινο ομως που προεχει των παντων, ειναι οτι φευγει ο Κουγιας. Ολα τα αλλα στη ωρα τους.

sport bill




21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς φίλε δικαιώθηκα εγώ που έλεγα από την πρώτη στιγμή οτι θα είμαστε το καινούργιο παράρτημα του σκατόγαυρου και όχι εσύ που μίλαγες για σοβαρούς επιχειρηματίες και μεγάλες μέρες που έρχονται για την ομάδα.Προφανώς κάποιοι σε παραμύθιαζαν.Φιλικά Κώστας

Ανώνυμος είπε...

redblack πως σου φενεται ο παπαδακης για προεδρος εγω πιστευω πως το νεο ιδιοκτησιακο καθεστως θα εναι πολλη καλυτερο απο τον κουγια εσυ τι λες?

Ανώνυμος είπε...

redblack εγω πιστευω πως ηταν η μονη επιλογη καθως η ομαδα μαλλον εχει πολλα χρεη και πολλες απαιτησεις για αυτο χρειαζομαστε ενα προεδρο που να διαθεσει χρηματα η αλλη επιλογη ηταν να μεινει ο κουγιας και να συνεχισουμε να μην πηγαινουμε στο γηπεδο η να γινει εκκαθαριση που δεν συγκεντροναι καμια πιθανοτητα γιατι τα χρεη τα επαιρνε ο κουγιας. για αυτο μην αντιδρουμε συνεχεια

Ανώνυμος είπε...

Ο Πορτογαλος που θα φερουν οι επενδυτες ξερουμε ποιοι ειναι ???

Ανώνυμος είπε...

το βραδυ θα μαθουμε

Ανώνυμος είπε...

http://www.sdna.gr/gr/gnomes/aulakiotis/article/55772/se-poies-omades-stelnei-tous-okto-protous-daneikous-o-thrulos/ Για δαβαστε που στελνουν τον κολοβο και πειτε μου αν εσεις γουσταρετε μια τετοια παναχαικη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ηρεμησε ρε φιλε σιγα που θα ερθει ο κολοβος σε μας πλακα μας κανεις ενας ασχετος τα γραφει αυτα

RED BLACK BULL είπε...

θελει και ερωτημα?

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

εισαι πολυ σωστος

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

και ποιος δεν θελει να ελθει ο Κολοβος. Αλλα ρε φιλε το sdna to diabaζεις μονο εαν εισαι φουλ αντιολυμπιακος.

δηλαδη, ετσι και παρουμε καποιο παικτη που να προερχοταν απο τον Ολυμπiακο θα μας πουν παραρτημα του γαυρου?
ηρεμα ρε παιδια
ακομη εν αρχισαμε

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

σωστος
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Απαπα,πίπερι στο στόμα όποιος πει κάτι τέτοιο.Όσο για το σχόλιο σου περι sdna,αρχίζεις και εκδηλώνεις μου φαίνεται τα ερυθρόλευκα συναισθήματά σου.Μόνο Παναχαική ρε.Κώστας.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Κοιτάξτε εγώ δεν ξέρω αν τελικά θα αλλάξει χέρια η παναχαική γιατί ποτέ μου δεν πίστεψα τις εξαγγελίες του Κούγια αν και πιστεύω ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα. Και φυσικά δε θέλω να μπω στη λογική του ''το μη χειρον βέλτιστον''. Όμως το να κρίνουμε το νέο ιδιοκτήτη χωρίς καν να τον έχουμε δει και να λέμε οτι θα γίνουμε παραρτημα του οσφπ επειδή ακούστηκε το όνομα του βούρου(τα περί κολοβού δεν τα σχολιάζω καν) είνα μάλλον άδικο. Προσωπικά πιο πολύ με ανησυχεί το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν τον έχουμε δει καν και όπως λέγεται θα είναι πίσω από την κουρτίνα. Πίσω από την κουρτίνα είναι όσοι θέλουν να κρύψουν κάτι. Πραγματικα δεν ανέχομαι αυτό το πράγμα ότι το όνομα του επενδυτή ξεκινά από Κ. Έλεος πια και εγω αποκαλύπτω οτι τελειώνει σε Σ. Εδω και 7 χρόνια υποφέρουμε δεν θελουμε να παίζουμε κρεμάλα. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Έτσι θα κριθεί και ο καινούριος. Όμως νομίζω ότι μας αξίζει να χαρούμε λίγο αν είναι να φύγει ο Κούγιας. Έστω και για μια μέρα.
Υ.Γ:sport bill πώ γίνεται να ακούγονται τόσα ονόματα ποδοσφαιριστών όπως οι ιωάννου, λαμπρόπουλος, μπιτανγκ, ροκας κλπ ενω η παναχαική δεν έχει αδειοδότησηση και επομένως ισχύουν περιορισμοι?
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Σακη το σχολιο σου ειναι σωστο. Οσον αφορα τυς περιορισμους λογω της μη αδειοδοτησης της Παναχαικης, ισχυουν 3 μεταγραφες ανω των 24 ετων, και 2 ανανεωσεις συμβολαιων ανω των 24.

Οποτε πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον μεχρι 20 Αυγουστου. Εν συνεχεια θα ακολουθησουν 1-15/9 οι μεταγραφες των παικτων που θα αφεθουν ελευθεροι.

Μην βιαζομαστε λοιπον, σε πρωτη φαση οπως σωστα λες και εσυ, το πρωτευον ειναι οτι ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

redblack ποτε υπογραφουν??????/

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΕ;ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΕΒΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

redblack γνωριζεις αν η αυριανη προπονηση θα εχει κοσμο πχ οργανωμενους??

RED BLACK BULL είπε...

οχι δεν εχει βγει επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

H MH ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

ΕΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 8 ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

SHMERA TO BRADY

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΩΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΓΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.