Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ (4 Μ) ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ

Φιλοι επενδυτες, απευθυνομαι σε εσας, μονο και μονο, για να σας πω οτι ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ως προς το DEAL(αργοπορημενο) ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

ΞΕΡΩ , ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ.

εδω, οπως ξερετε, εχουν στενεψει τα χρονικα περιθωρια , και η ομαδα πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησει.

Εκεινο ομως που δεν αντιλαμβανομαι, ειναι οτι πως μπορει επιχειρηματιες τετοιου μεγαλου βεληνεκους, να καθοσαστε και να παιζετε..με τον Κουγια.(η και αυτος με εσας)

Θα μου πειτε, οτι καθε πραγμα στο καιρο του και ο ..κολιος τον Αυγουστο.

Δεν διαφωνω, αλλα πρεπει να ξερετε οτι η υπομονη των πατρινων και οχι μονο φιλων της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  ενδιαφερονται να τελειωσει η ιστορια αυτη 1 ωρα νωριτερα.

Επειδη το ολο θεμα  το εχω ψαξει απο το τελη Μαιου και το ολοκληρωσα 18 Ιουνιου,  εκανα υπομονη μαζι σας, κρατωντας τα ονοματα σας, μυστικα, γιατι θεωρω οτι πανω απο ολα - και που ηθελαν ολοι οι πατρινοι φιλοι της ομαδας-  ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.

Τελειωστε λοιπον το θεμα, και ανακοινωστε την αγορα η οχι της ομαδας, προκειμενου και εμεις να ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ (απο το 2012) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Πατρα (οδος Ι..........υ) και παρα πολυ κοντα στο ιστορικο γηπεδο της Αγυιας, δωστε επιτελους την λυση, και βγειτε να φανερωθειτε.

Τοτε ολοι θα καταλαβουν οτι ακομη και αν χαλασει η αγορα της Παναχαικης, τουλαχιστον δεν θα σας ΒΛΑΣΤΗΜΑΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ.

ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG,  EINAI OTI ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ,  ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ( 4 Μ) ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ "ΜΕΑSURE, MONITOR, MANAGE, KAI THΣ OMOΡΦΗΣ "ΜΑΝΟΥΕΛΑΣ), ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΙΚΡΑΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ.

ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα

sport bill

φ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι οδοι απο Ι κοντα στην Αγυια ειναι Ισιδωρου και Ιπποδαμου!!!Εκει ομως δεν γνωριζω να εχουν εδρα σοβαροι επιχειρηματιες!!!

Ανώνυμος είπε...

redblack πες μας τα ονοματα εχουμε βαρεθει τοσο καιρο να περιμενουμε

RED BLACK BULL είπε...

ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΑΚΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑΣ ΣAΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 1 ΒΑΘΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ η ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ,
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ?

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Ιππολυτου μηπως????

Ανώνυμος είπε...

παιδια εχουμε κανενα νεο μεχρι τωρα ξερουμε θα συμφωνησουνε οι επενδυτες η θα αποχωρησουν?????

Ανώνυμος είπε...

ρε BILL γνωρίζεις πραγματικά ποιός είναι ο αγοραστής ή μας λες παπάντζες κιεσυ όπως ο κοντούλης ???? ο Αρμενάκης που τόσο καιρό υπονοούσες με τους γρίφους σου, δεν είναι.......Αν πραγματικά ξέρεις πες μας, ΜΗΝ παίζεις με τον ΠΟΝΟ ΜΑΣ.

RED BLACK BULL είπε...

οταν κλεισει η συμφωνια, τοτε θα αποκαλυψουμε τα ονοματα

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Οταν κλεισει η συμφωνια ρε μεγαλε το αποκαλυπτω κ εγω...εσενα περιμενουμε????

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου απαντησες SPORT BILL αρα να υποθεσω οτι ειναι αυτη???

RED BLACK BULL είπε...

μην εισαι σιγουρος, οτι οταν θα κλεισει η συμφωνια θα ανακοινωθει και το "μεγαλο" ονομα.
sport bill

Ανώνυμος είπε...

ρε BILL μας κανεις πλακα?? για τον Αρμενακη αφηνες υπονοουμενα μεχρι και φωτο ειχες ανεβασει και ιστιοφορα με δυο καταρτια ελεγες....και τλκ μαπα το καρπουζι.....καμια σχεση (τουλαχιστον οπως φαινεται μεχρι τωρα).....εχεις κανεναν αλλο γριφο να μας πεις??

Ανώνυμος είπε...

redblack εχουμε κανενα νεο σχετικα με τις διαπραγματευσεις???

RED BLACK BULL είπε...

φιλε ανωνυμε, και μονο οτι σου δινω την ευχερεια να γραφεις την γνωμη σου ειναι αρκετο. εαν αληθεια πιστευεις οτι κανω πλακα, μην ξαναδιαβασεις το blog . εγω δεν κανω πλακα με κανεναν . προφανως δεν μας διαβαζεις τακτικα, γιατι θα ηξερες, οτι εμεις μονο πλακα δεν κανουμε.
γεια χαρα,
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

oxi, γιατι ο Κουγιας αφησε το γαμο(επενδυτες) και πηγε για πουρναρια(να παρακολουθηση τον αγωνα στη Λαρισα) και να παρουσιαση τον ..νεο προπονητη της μελλοντικης του ομαδας.'.'.
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Σε διαβαζω συνεχεια. Ακυρο το σχολιο σου. Εγω σου εγραψα οτι ο Αρμενακης δεν παιζει, βασει των ανακοινωσεων που εγιναν. Αρα εκ των πραγματων μεχρι στιγμης εχεις πεσει εξω. Αυτο που σε ρωταμε ολοι εδω, ειναι αν παιζει κατι αλλο με τον γνωστο ψυχοπαθη..ή αν βρεθηκε αλλος επενδυτης.

RED BLACK BULL είπε...

αφου ρε φιλε εσυ εχεις καλυτερη πληροφορηση, δεν εχω αντιρρηση, και θα σε διαβασουν οι πολυπληθεις φιλοι του Βlog μας και θα ενημερωθουν απο εσενα που εισαι και ανωνυμος, και δεν θα ξερουμε αυριο οταν πεσεις μεσα ποιον να ευχαριστησουμε.

σε οποιαδηποτε περιπτωση, παντοτε ολα τα σχολια ειναι καλοδεχουμενα

sport bill

Ανώνυμος είπε...

ρε Bill σου ειπα οτι εχω καλυτερη πληροφορηση?? εγραψα εγω καμια είδηση??? τις ανακοινωσεις του γνωστου κοντου ψυχοπαθη διαβασα που διαψευδει για Αρμενακη....για μενα ΜΑΚΑΡΙ να παζει αυτο το ονομα γιατι ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ ...και επιτελους να γλυτωσουμε απο τον ΚΟΝΤΟ-ΚΑΡΚΙΝΟ

RED BLACK BULL είπε...

ειναι γνωστο οτι οταν διαψευδει η υποσχεται κατι ο Κουγιας, ειναι ακριβως το αντιθετο, και το εχουμε καταλαβει ολοι πλεον οτι η ψυχοσυνθεση του χρειαζεται ..περαιτερω επισκευης. υπομονη μεχι σημερα το βραδυ, οταν θα μαθω κατι θα σας ενημερωσω.
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Την εκανε για Μυκονο η κοντουλα-λεμονια και αφηνει τους αγοραστες να περιμενουν.....α ρε κλωτσες που θελει.