Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από εμένα προς τον επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαδάκη. Η επιλογή του κ. Παπαδάκη από τους υπόλοιπους οι οποίοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι αποτέλεσμα έρευνας, η οποία αφορούσε την προσωπικότητά του τόσο την επιχειρηματική όσο και την κοινωνική και την οικογενειακή. Παραδίδω την ιστορική ΠΑΕ Παναχαϊκή σε έναν άνθρωπο ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την αγωνιστική της καταξίωση, αλλά και θα συνεχίσει την προσπάθειά μου για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες οπαδούς της Παναχαϊκής για τις χαρές που ζήσαμε μαζί και θέλω να διατυμπανίσω με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι δεν κρατάω τίποτα κακό από αυτά τα 7 χρόνια της παρουσίας μου εκεί και θέλω να θυμάμαι μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές.
Αθήνα, 30/7/2015
Με εκτίμηση Αλέξιος Κούγιας
- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.
SPORT BILL


3 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ, ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ..... ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ? ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ? ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.
ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Συμβόλαιο συνεργασίας με την Παναχαϊκή, υπέγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Κοντοδήμος.
Ο αριστερός μπακ, Δημήτρης Κοντοδήμος, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1982 στη Λάρισα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Δήμητρα Γιάννουλης. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ξάνθη, Πανιώνιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα. Τον Ιανουάριο του 2013 βρέθηκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου, ακολούθησε ο Ηρακλής, ενώ το καλοκαίρι του 2014 ανήκε στην ΑΕΛ. Ο έμπειρος άσος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη της Πάτρας μίλησε με τους Πότη Τσιριμπή και Σέρτζιαν Τσέροβιτς και συμφώνησε να συνεχίσει στους "κοκκινόμαυρους".
-ΤΕΛΙΚΑ ΔΩΣΑΜΕ 6, ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ 2 ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΣΑ, = ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής για την φετινή περίοδο, στο προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας.
Το παρών έχουν δώσει περίπου 250 φίλαθλοι της Παναχαϊκής που φωνάζουν συνθήματα για την Πατρινή ομάδα.
Δεν έχουν δώσει (ώς αυτή την ώρα) το παρών ούτε ο νέος γενικός διευθυντής, Πέτρος Καραβίτης, ούτε ο νέος ιδιοκτήτης και πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης! Υπάρχει παρουσία κάποιου παράγοντα, πρώην προέδρου της Προοδευτικής. Στο γήπεδο βρίσκεται ο γενικός αρχηγός Σέρτζιαν Τσέροβιτς.
Περίπου 14-15 παίκτες προπονούνται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού. Δοκιμάζονται οι Πατρινοί, Δημήτρης Πατάπης, Γιώργος Χιωτέλλης, Μπάμπης Λαμπρόπουλος και ένας νεαρός από άλλη περιοχή.