Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ.


Με δηλώσεις του στον «okradio 104,8″ και την εκπομπή του «Πηνείου το Μαγκαζίνο» του Γιώργου Σιώχα, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την μεταβίβαση του πλειoψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από την LA FARM σε εταιρία που θα ανήκει στον γνωστό ποινικολόγο.
Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:«Από σήμερα θα είμαι ο εκπρόσωπος της μεγαλομέτοχου εταιρίας της ΑΕΛ καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με την πλευρά Πλεξίδα.
Το 90% των μετοχών θα ανήκει αποκλειστικά σε εμένα και δεν θα έχει μετοχές η ΛΑ ΦΑΡΜ στην ΠΑΕ. Eπίσης το προπονητήριο των Δέντρων πέρασε στην κατοχή μου 100%.
Η απόφαση της οικογένειας Πλεξίδα να πουλήσει ουσιαστικά τις μετοχές της δεν ήταν εύκολη. Ήταν μια διαπραγμάτευση που κράτησε πολλές ημέρες. Όλα πήγαν καλά στο τέλος.
Στο μέλλον μπορούμε να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα. Έχουμε πολλά να κάνουμε για να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που ανήκει. Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου όπου θα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση για τη Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα σας ληθούν όλες οι απορίες».
- ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΞ'ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.
SPORT BILL




8 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Εκεινο που δεν καταλαβαινω κ.Αλεξη, ειναι οτι χρησιμοποιεις την λεξη "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ", και απο την αλλη χρησιμοποιεις την λεξη " ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕΜΕΝΑ."

Πες μου τωρα κ.Αλεξη, πως διαολο τα καταφερνεις και διαβαζοντας καποιος τα λεγομενα σου, δεν καταλαβαινει τιποτε.

Εαν υπαρχει καποιος φιλοι μου που μπορει να βοηθησει, ας μoυ τα πειτε και σε μενα.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

sportbill η φράση "εξ Αθηνών και περιχώρων", εννοείς τον Πειραιά?

sin1891pge είπε...

Δηλαδή έγινε μεταφορά χρημάτων μεταξύ μιας κοντής οφσορ και μιας τρικαλινής οφσορ? Γιατί αλλιώς δεν έγινε καμια πώληση. Μόνο μια υπόσχεση

RED BLACK BULL είπε...

Λιγο πιο ανατολικα,,

sportbill

RED BLACK BULL είπε...

στη παρουσα φαση (κλειστες τραπεζες) μπορει να ειναι και υποσχεση.
οπως ομως ειπα, ολους εμας σημερα μας νοιαζει οτι "ΦΕΥΓΕΙ" o
ΚΟΥΓΙΑΣ.
SPORT BILL.

Ανώνυμος είπε...

redblack ποτε βλεπεις να κλεινει η συμφωνια της παναχαικης?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΧΨ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΡΙΜΠΑΣ.

RED BLACK BULL είπε...

πιστευω οτι θα κλεισει μεχρι την Παρασκευη το αργοτερο.

σημερα το μεσημερι στο ΣΠΟΡ ΦΜ στον Νικο Κατσαρο, δηλωσε οτι περιμενει μεχρι και σημερα, την απαντηση καποιου (????) πατρινου επιχειρηματια, αλλιως θα προσωρησει την συμφωνια με τους Αθηναιους.
Oi Aθηναιοι παντως μου αφηνουν ερωτηματικο (????) να ανεχονται '.'.'.τον Κουγια, να κανει δηλωσεις οτι προτιμα τους πατρινους και οχι αυτους που ειναι μεγαλη εταιρια με δυναμικη και με μεγαλο ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ κ,Τσιριμπη).

Παντως και εμενα θα με ζωσουν τα ...φιδια εαν μεχρι το Σαββατο δεν γινει η ανακοινωση.

sport bill