Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σημερα το μεσημερι θα ξερουμε τι μελλει γεννεσθαι με την πωληση η οχι της Παναχαικης.
Στο κρισιμο πρωινο ραντεβου των Κουγια και επενδυτων, ελπιζουμε ολοι να βρεθει η χρυση τομη και να τελειωσει το σηριαλ που κρατησε 2 μηνες και πλεον.

Εαν ο Κουγιας συνεχισει τα τρελλα του, βλεπω οι επενδυτες να λενε " ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ".

και φυσικα αντιο Λαρισσα για τον Κουγια.

Υπομονη μεχρι το μεσημερι.  Ειμαι αισιοδοξος οτι ολα θα πανε καλα, και μεχρι την Πεμπτη θα ξερουμε και τα ονοματα των επενδυτων.

sport bill

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν πουλησει θα τον τρεχουμε μεχρι την λαρισα, μην τολμησει να πατησει ξανα στην πατρα

Ανώνυμος είπε...

Home / ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ / Έπεσαν οι υπογραφές, αλλάζει σελίδα η Παναχαϊκή!
Έπεσαν οι υπογραφές, αλλάζει σελίδα η Παναχαϊκή!

Updated: 21/07/2015
potos
Τέλος στο μεγάλο σίριαλ της μεταβίβασης της ΠΑΕ Παναχαϊκή μπήκε σήμερα το πρωί!

Το sportgame.gr επικοινώνησε με τον Ποτή Τσιριμπή ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Τελειώσαμε, έπεσαν οι υπογραφές…» και πλέον η Παναχαϊκή μπαίνει σε νέα βάση.

Ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής για ακόμα μία φορά δεν μίλησε για τους ανθρώπους που είναι από πίσω, αλλά τόνισε ότι την άλλη εβδομάδα θα έρθουν στην Πάτρα οι νέοι ιδιοκτήτες μαζί με τα μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ ο ίδιος έρχεται στην Πάτρα και από αύριο θα τακτοποιήσει οφειλές προς ΙΚΑ και Εφορία.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

sin1891pge είπε...

Οι οφειλές προς ΙΚΑ και εφορία είναι σύνολο 960 χιλιάδες. Αν αλλάξει ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να μπει σε νέα ρύθμιση? Ρωτάω, δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι στην ΕΕΑ θα πρέπει να δώσει ονόματα για να βγει απόφαση, Για πάρτε ένα τηλέφωνο εκεί, πήρε καμιά νέα αίτηση για αλλαγή ιδιοκτησιακού ή θα παραμείνουμε με τον αξιαγάπητο Κούγια?

Ανώνυμος είπε...

redblack εχεις κανενα νεο ???????

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η παρατήρηση σου φίλε sin1891 pge. Όντως τα επίσημα μάλλον μόνο η ΕΕΑ θα μας τα πει. Μακάρι να έκλεισε η συμφωνία αλλά περιμένουμε γιατί ο Κούγιας λέει πως υπογραφές θα πέσουν σε μια-δυο μέρες.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Επειδη πηγαινοερχομαι στο νοσοκομειο λογω ενος σοβαρου προβληματος με τον αδελφο μου, δεν εχω τα αποκλειστικα νεα που θελετε.

Σιγουρα σημερα προχωρησαν οι διαδικασιες, αλλα οπως δηλωσε ο Κουγιας (οποιος θελει τον πιστευει) μενουν 2-3 ημερες ακομη για τις τυπικες διαδικασιες μεχρι να πεσουν οι τελικες υπογραφες.

Ετσι μαλλον παμε για την ανακοινωση των ονοματων το Σαββατοκυριακο η το αργοτερο την Δευτερα.

Υπομονη σε ολους φιλοι μου, εχετε ολοι δικιο,

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

δεν εχει ολοκληρωθει και τυπικα η συμφωνια. περιμενε και εσυ λιγο.

μεχρι την Δευτερα θα ξερουμε εαν εληξε ολοκληρωτικα η αγορα.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

πολυ σωστα
sport bill

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΝΥΟ;ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΜΠΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ.

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΒΓΗΚΕ Ο ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΓΑΜΜΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ;ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΤΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ;ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΛΗΣΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΟΤΗ-ΚΟΥΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε μην εισαι τοσο καχυποπτος αφου αν ειναι ο κουγιας απο πισω θα το αποδειξει η ΕΕΑ. redblack ξερεις ποτε θα γινει η πρωτη της ομαδας?

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕς ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ;ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΦΙΛΕ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

RED BLACK BULL είπε...

σωστοι και οι δυο σας.

η πρωτη της ομαδας θα πρεπει να εχη πανυγηρικο χαρακτηρα.

Ας ελπισουμε οτι η Ερασιτεχνικη να δωσει το καλο παραδειγμα, και να αφηση την ομαδα να παει στο γηπεδο της, δεν προκειται να χασει και τιποτε, με το να παει η ομαδα εστω και για 1 ωρα να γινη ο αγιασμος, και να ακουσουμε τις ανακοινωσεις των υπευθυνων, κατω απο ανθρωπινες συνθηκες (λογω του καυσωνα)

sport bill