Κυριακή 26 Ιουλίου 2015



Κλίπαρτ - κλεψύδρα, γουρλίτικο ζώο. Fotosearch - Αναζήτηση Clipart, απεικονίσεων σε αφίσα, σχεδίων και διανυσματικών γραφικών EPS συμπυκνωμένης μορφής PostScript

Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Περιμενα σημερα να σας πω καποιο καλο νεο.  Δυστυχως ομως, δεν μπορω να σας γραψω καποιο θετικο στοιχειο απο αυτα που τις τελευταιες ημερες εχω αλιευσει.

Ο χρονος της κλεψυδρας τελειωνει μεθαυριο.  Και σας καταλαβαινω ολους σας, ειτε διαφωνειτε με τα μυνηματα και σχολια σας που στελνετε, ειτε συμφωνειτε με τα σχολια μου, βρισκομαστε στο ιδιο μετεριζι και η αγωνια ολων εφθασε στο κατακορυφο.

Οπως ολοι μας διαβαζουμε καθημερινα για τα νεα ονοματα που φθανουν στα αυτια μας η τα διαβαζουμε στα ΜΜΕ και τα διαφορα αθλητικα sites,  νομιζω οτι καταληγουμε ολοι μας σε 2 διαπιστωσεις.

1) Οι νεοι (??) επενδυτες  παιζουν σκληρο ποκερ με τον Κουγια, και προσπαθουν να φανουν                  σκληροι  αγνοωντας την... νευρικη κατασταση που εχουν φερει τους φιλους της Παναχαικης.
     Εαν το παιχνιδι τους ειναι να φερουν τον Κουγια σε κατασταση ατακτης οπισθοχωρησης εν οψει       της  καταλητικης ημερομηνιας (μεχρι την επομενη Δευτερα) που πρεπει να δηλωσει συμμετοχη η       ΛΑΡΙΣΣΑ, και να τον αναγκασουν να δεχθουν τους ορους που υποτιθεται ειχαν.... συμφωνησει         προ 2μηνου εχει καλως.



2)  Δεν υπαρχουν(??) επενδυτες  και ο Κουγιας ψαχνει να βρει αγοραστες για να διωξει απο επανω           του την Παναχαικη.(εστω και δωρεαν) για το αυτονοητο (δεν μπορει να εχει 2 ομαδες).

- Ολη την εβδομαδα εψαξα πολυ το θεμα, και δυστυχως δεν κατεληξα σχεδον πουθενα.
Οπως σας εχω ενημερωσει με τα διαφορα σχολια μου και τις απαντησεις στα ερωτηματα σας, εχω φθασει στο συμπερασμα, οτι η αργοπορια αυτη, οφειλεται οτι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ..ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ. 
οσοι με διαβαζετε, ξερετε οτι ειχα σχολιασει το γεγονος οτι η πωληση της Παναχαικης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, για πολλους φορολογικους, λογους που απτονται με τον νεο αθλητικο νομο.

Ετσι τα διαφορα ονοματα που διαβαζουμε μπορει πραγματι καποια απο αυτα να εχουν μια ..βαση , πλην ομως αμφοτεροι πωλητες και αγοραστες δεν εψαξαν (η δεν ηξεραν) αυτη την παραμετρο.
Και τα πραγματα εχουν μπλεξει ασχημα με ανυπολογιστες ζημιες ενθεν και ενθεν.

Σε οποιαδηποτε περιπτωση, ο χρονος τελειωνει και μεθαυριο ευελπιστω να εχουμε αισιο τελος.
Και εδω ειμαστε να σχολιασουμε ακτινογραφωντας τους νεους επενδυτες.

Καλο μπανιο σε ολους σας,

sport bill




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΚΟΥΓΙΑΔΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

redblack μας κοροιδευει ο κουγιας δεν την δινει λεω εγω να τελειωνουμε κουραστηκαμε τοσο καιρο τα ιδια και τα ιδια απο αναβολη σε αναβολη ελεος πιααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Να βαλει μπροστα τις διαδικασιες η ερασιτεχνικη για νεα ομαδα απο χαμηλα.Να παει να ξεκολιαστει ο κουγιας μαζι με τους γαυρους, να τελειωνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε ας μην ειμαστε τοσο αρνητικοι μια χαρα θα ειναι το ενδεχομενο να φυγει ο κουγιας και να ερθει ο καινουργιος επενδυτης που θεωρητικα εχει και λεφτα και θα προσπαθησει να διμηουργησει μια καινουργια παναχαικη

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΡΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΟΥΝΤΟΣ;