Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ

Η Ε.Ε.Α εβγαλε αποφαση που δικαιωνει την ερασιτεχνικη της Παναχαικης για την καταγγελια που ειχε κανει, οταν ο Κουγιας αλλαξε την εδρα της ομαδας απο την Πατρα και την πηγε στη Κορινθο.

εκρινε οτι δεν μπορει να μετακινηθει η εδρα της ΠΑΕ χωρις την συγκαταθεση της μητρικης εταιριας,  και οτι οπως απεδειχθη απο τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ στοιχεια, η εδρα της Αγυιας ειναι καταλληλη για αγωνες.

Μεγαλη η νομικη ηττα για τον Κουγια, που πρεπει να καταλαβε οτι υπαρχουν και καποιοι που ερμηνευυν καλυτερα τους νομους απο οτι αυτος.

sport bill

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

redblack εχεις καμια πληροφορια ποτε θα πεσουν οι υπογραφες και ποτε θα γινει η πρωτη προπονηση?

RED BLACK BULL είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ.

ΦΙΛΕ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΩ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

ΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!! ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ SPORTBILL ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ.!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν νομιζω πως θα ειναι χειροτερη απο τον κουγια τωρα αν εχουν σχεση με τον ολυμπιακο οι επενδυτες εμας τι μας ενδιαφερει το θεμα ειναι να ξεμπερδεψουμε απο αυτον

RED BLACK BULL είπε...

σωστος
sport bill

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΝΧΑΙΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ??ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ 4????ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ!!!

RED BLACK BULL είπε...

το ιδιο θα ελεγα εαν ησαν προσκειμενοι στον Παναθηναικο/ΑΕΚ.
εμενα φιλε με νοιαζει να φυγει ο Κουγιας. Αυτος ξεφτυλισε την Παναχαικη, και οχι καποιος που ακομα δεν ξερουμε απο που κρατα η σκουφια του.
Εκτος βεβαια εαν πιστευεις οτι ο νεος επενδυτης πρεπει να ειναι Παναχαικιωτης απο κουνια, οπως...... ο Μακρης,... ο Μουτζουρουλιας .Ασε μας ρε φιλε στη στενοχωρια μας. και κανε υπομονη για λιγες ημερες.
sport bill

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ?? ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ...ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, κι εμένα η άποψή μου είναι ότι βρωμάει "κούγια" η δουλεία γι αυτό και καθυστερεί... Μην είσαι όμως σίγουρος ότι αν η ομάδα γίνει παράρτημα γαύρου δεν θα πηγαίνει ο μέσος μαλάκας πατρινός στο γήπεδο. Αν είσαι super league και πηγαίνεις καλά, ακόμα κι αν αυτό είναι εξώφθαλμα αποτέλεσμα αβάντας από διαιτησία θα πηγαίνουν μαλάκες στο γήπεδο. Θυμηθείτε το αυτό... Αυτό που θέλουμε είναι απαλλαγή από Κούγια κι από κάθε "άρμα". Ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια πάνω απ' όλα. Ούτε ξεφτύλα ούτε και Ευρώπη του παραχρόνου με διαιτησία...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ολο κατι μας ενοχλει εδω περα το πιο σημαντικο τωρα ειναι να φυγει ο κουγιας και να ερθει καποιος που να βαλει λεφτα για να δουμε παλι την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ super league

ΘΥΜΙΟΣ ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ είπε...

Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε πραγματιστές. Σε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικό που τα πάντα είναι έωλα, όπως σε όλη την χώρα, η επιθυμία για μία Παναχαϊκή δυνατή και ανεξάρτητη είναι ουτοπία. Οταν είσαι σε ένα χώρο όπου τα πάντα είναι κατευθυνόμενα, ένας υγιής επενδυτής δεν μπορεί να έχει μέλλον. Ας δούμε το παράδειγμα του Κωστούλα. Όταν έμαθε τον τρόπο να συμμετέχει, πάει καλά. Άρα μην είμαστε πολύ ρομαντικοί. Ας αναρρωτηθούμε τι θέλουμε? Την απαξίωση και την ξεφτίλα που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια, ή την δυνατότητα να μπορούμε να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και να βλέπουμε λίγο ανεκτό ποδόσφαιρο? Να γεμίσει λίγο η Κυριακή μας ρε παιδιά!!!
Μην το ψάχνουμε πολύ. Σε όλο τον κόσμο προκύπτουν σκάνδαλα λόγω στοιχήματος. Αν θέλουμε να είμαστε τόσο ακέραιοι, κόβουμε εντελώς την μπάλα και τέλος.

RED BLACK BULL είπε...

Σωστος ο Θυμιος σε ολα.
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Βασικοτερο ολων ειναι να ειναι καθαρη η πωληση.Αν κρυβεται ο μαλακας απο πισω θα παιζουν με 100 ατομα.Και ο λουκοπουλος μας ειχε α εθνικη, αλλα αυτα που γινοντουσαν να γεμιζει η αγυια ποκιτες δεν θα τα δεχτουμε.Να μας σεβαστουν οι καινουργιοι αν υπαρχουν, ωστε να υπαρξει ομοψυχια απο ολους για να γυρισουμε εκει που ανηκουμε.Και ξεκαθαρες αποδειξεις οτι δεν κρυβεται αυτος απο πισω.

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΠΟΡΜΠΙΛΛ;ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕς ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/50165/apokleistiko-vrentzos-stin-panaha%CF%8Aki

Ανώνυμος είπε...

νικο αυτο διαψευτηκε. redblack λες να ειναι ο κοκκαλης ο ανθρωπος που κρυβεται πισω απο τους επιχειρηματιες γιατι ενα σαιτ εγραψε οτι το ονομα του επενδυτει αρχιζει απο κ τι λες?????????????

RED BLACK BULL είπε...

οχι δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι ο Κοκκαλης, αλλωστε το εχω διαψευσει και προ 20ημερου.
sportbill

Ανώνυμος είπε...

redblack νομιζω πως τα πραγματα πανε καλα ειμαστε κοντα στην ελευθερωση απο τον κουγια τι πιστευεις?

RED BLACK BULL είπε...

το εχω ξαναγραψει. εαν δεν πεσουν οι υπογραφες, βαστα μικρο καλαθι.

οι νομικες και φορολογικες διαδικασιες ειναι πολυπλοκες και χρονοβορες.

οπωσδηποτε αυτη η καθυστερηση, μας εχει προβληματισει ολους.

πρεπει να κανουμε υπομονη εστω και για την πιθανοτητα του 1% να ειναι σοβαροι οι επενδυτες.

εαν οχι, ο χρονος και η κλεψυδρα τελειωνει.

SPORT BILL

sin1891pge είπε...

εδώ δεν πήγε στον Κούγια, θα πάει με τους μαφιόζους του γαύρου; Μόνο κάτι άσχετα παιδάκια από χωριά, θα πηγαίνουν στο γήπεδο.
Οι γαυροβάζελοι είναι ειδική κατηγορία ανθρώπων, συνήθως πάρα πολύ πειραγμένοι στο μυαλό, που δεν τους νοιάζει τίποτα αρκεί να κερδίζουν. Και θεωρούν σαν προσωπική προσβολή και ατίμωση αν χάνουν.