Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ανεπισημες πληροφοριες απο την σημερινη πρωτη συναντηση των νεων αγοραστων και του Αλεξη Κουγια, δεν κατεληξαν ....σε συμφωνια.

Τα εμποδια ειναι πολλα, και τα μεγαλυτερα ειναι οι παραλογες απαιτησεις του κ.Αλεξη για την "τιμη"?? καποιων παικτων της σημερινης ομαδας, που αφησαν σιξυλους τους νεους αγοραστες.

Ετσι φιλοι μου, ας περιμενουμε μεχρι αυριο, μηπως και υπαρξει καποια νεα προσπαθεια στο να τα βρουν για την πωληση της Παναχαικης.

Ας μην ξεχναμε οτι και ο Κουγιας επειγεται να τελειωσει αυτη η ιστορια??? της πωλησης, γιατι οσο δεν πωλειται η Παναχαικη, αυτος παραμενει ακομη ο μεγαλομετοχος της Παναχαικης, και ετσι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ.

Εκεινο παντως που με προβληματισε περισσοτερο σημερα ειναι η ανακοινωση οτι η "ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΄.΄.΄..
ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

και εχει ανακοινωθει οτι το Σαββατοκυριακο θα γινει η "πρωτη" της Παναχαικης. Και βεβαια  ολοι θα αναρωτηθειτε, με ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ??

Καλα ξεμπερδεματα,

sport bill

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

red black εχουμε κανενα νεο απο τους επενδυτες????

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε, αυτο που εχω να πω, ειναι οτι ο Κουγιας μυρισθηκε ...λεφτα και λαλησε.
Σας εχω πει, οτι η εταιρεια αυτη (που εχει εδρα...την ΠΑΤΡΑ , ) δεν ειναι απο αυτες που παιζουν με τον καθε ..μαλακα, που θελει να κατσει στο ιδιο τραπεζι με ανθρωπους σοβαρους.
Βλεπετε, οτι οσοι με παρακολουθειτε- και τα εχω γραψει πολυ νωριτερα απο ολα ΜΜΕ ολης της χωρας- προσπαθω να κρατησω τα μυστικα επασφραγιστα.
Λυπαμαι που δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ, γιατι μπορει να χαλασει η δουλεια.
Εκεινο παντως που καταλαβα απο χθες, ειναι οτι και ο ΚΟΥΓΙΑΣ εχει τις δικες του.. πηγες πληροφορησης, και οτι σου λεει εαν πραγματι οι επενδυτες ειναι τοσο καλοι, γιατι να μην πουλησω την ομαδα οσο μπορω περισσοτερο.(και σε αυτο δεν διαφωνω απο τη επιχειρηματικη πλευρα.

SPORT BILL