Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΜΙΑ ΜΕΣΤΗ.... ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΗ ΤΣΙΡΙΜΠΗ

Ακουσα ολη την συνεντευξη σημερα το μεσημερι στο ΡΑΔΙΟ-ΓΑΜΜΑ με τον δημοσιογραφο Μιλτο Σπυροπουλο να συντονιζει την ομιλια του κ.Ποτη Τσιριμπη με φιλαθλους της Παναχαικης.

Σιγουρα η ομιλια του μπορει να επεισε αρκετους ακροατες του ΡΑΔΙΟ-ΓΑΜΜΑ,  αφου η ομιλια του κ.Ποτη Τσιριμπη ( ως το προσωπο που εχει εξουσιοδοτηθει απο τον πωλητη Αλεξη Κουγια και απο τον νεο(ους) αγοραστη να τρεξει τα τρεχοντα και επειγοντα θεματα της ομαδας.) ηταν αρκετα μεστη.

Ομως για τους φιλους μου κι ψαγμενους καθημερινους αναγνωστες  του "RED BLACK BULL"  η συνεντευξη αφησε πολλα ερωτηματικα.

1.  Κατ'αρχας περασε 1 ημερα και δεν εχουμε μαθει τους νεους αγοραστες .

2.  η ομιλια του και οι διαφορες τοποθετησεις του ηταν της ..προηγουμενης δεκαετιας.   Μπορει καποιους να επεισαν,  οχι ομως και εμενα,  και σιγουρα καποιους απο εσας.

3.  σε πολλα θεματα θυμισε Αλεξη Κουγια οταν πρωτοηλθε στη Πατρα,  μιλωντας για 26αδα απο       πατρινοπουλα , χωρις να τοποθετηθει για καποια γνωστα ονοματα των  υπο μεταγραφη παικτων.

4.  Για το νεο Δ.Σ της ΠΑΕ , ανεφερε οτι ισως να ειναι και ολοι πατρινοι.'.'.χωρις να αναφερει ποιος θα ειναι προεδρος και διευθυνων συμβουλος (που θα εχουν και την ποινικη ευθυνη εναντι των οικονομικων υποχρεωσεων).

5.   Απο οτι καταλαβα, δεν γνωριζει ποιο ειναι το πραγματικο χρεος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙ  ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.


6.  Ο Μιλτος Σπυροπουλος, αβουλος οπως παντα η και ισως χωρις τις απαραιτητες γνωσεις που πρεπει να εχει καποιος δημοσιογραφος που παρακολουθει τα τεκταινομενα του νεου αθλητικου νομου, αφου ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,
1)  ΓΙΑ ΤΟ 3ετες επενδυτικο πλανο που πρεπει να εχει ετοιμασθει (και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ)  για να σταλει στη Ε.Ε.Α  ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ.

 ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΕΑΝ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ  ΕΙΝΑΙ 1 ΠΡΟΣΩΠΟ, 1 ΕΤΑΙΡΙΑ, η  2-3 η 20 μετοχοι που εφόσον εχουν πανω απο το 2% των μετοχων θα πρεπει να παρουσιασουν (ποινικα μητρωα, φορολογικες ενημεροτητες και οτι προβλεπεται απο το νεο αθλητικο νομο) , προκειμενου να αποσταλουν στην Ε.Ε.Α ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ, της νεας επενδυτικης ομαδας, που θα αναλαβει τις τυχες της ομαδας.

7.   Οπως ομως εχω αναφερει και σε προηγουμενα σχολια μου, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ που ζητανε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.)  ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.(οποιος θελει το ..τρωει)

8. Επισης να μην ξεχναμε, οτι ο στοχος επετευχθη, και ο Κουγιας εφυγε.   Οποιος ελθει,  ακομη και ο ιδιος ο κ.Ποτης Τσιριμπης εκπροσωποντας τους νεους(???) αγοραστες, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Σιγουρα θα επανελθω, με ολα τα στοιχεια που σας ΛΕΙΠΟΥΝ απο τα δικαιολογημενα ερωτηματικα σας.

SPORT BILL

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

redblack εγω πιστευω πως πρεπει να συσπειρωθουμε ολοι μαζι τωρα που εφυγε ο κουγιας και να αφησουμε τα ατομα να κανουν την δουλεια τους εστι και αλλιως την αλλη εβδομαδα θα ανακοινωθουν οι αγοραστες
kostas

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου κύριοι να προβλέψω, ως φύσει απαισιόδοξος μέσα στους τόσο χαλεπούς καιρούς που διάγουμε, ότι οι νέοι(;) ιδιοκτήτες θα είναι μία από τα ίδια ή και χειρότερα από τον ακατονόμαστο... Για λαμόγια-υποχείριά του τους κόβω! Ελπίζω(ουμε) να διαψευσθώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

παιδια μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι αφου εφυγε αυτος πιστευω πως δεν θα εχουμε προβλημα στην συνεχεια... θα δουμε

Ανώνυμος είπε...

Πάμε καρφί για παράρτημα του Βαγγέλα.

RED BLACK BULL είπε...

Συμφωνω , οτι αναγκαστικα τα ονοματα θα ανακοινωθουν. Το προβλεπει ο νεος αθλητικος νομος, για καποιον που εχει περισσοτερο απο 2% μετοχες της ΠΑΕ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Για τους νέους ιδιοκτήτες: «Μην ακούτε τα παπαγαλάκια για μπράβους και τέτοιες γελοιότητες. Εγώ έκανα τατουάζ της Παναχαϊκής σε εμφανές σημείο και το δείχνω σε όλη την Ελλάδα. Τα ψέματα τελείωσαν και σε μία εβδομάδα θα έχουν τελειώσει και αυτά που αφορούν στους νέους. Μένω από 28 Ιουλίου στην Πάτρα και δεν θέλω να με βρουν απέναντί τους αυτοί που θέλουν να κάνουν κακό στην Παναχαϊκή.
Έγινε αυτό που ήθελε η Πάτρα. Είναι καιρός να πάμε συσπειρωμένοι και με αλήθειες, όχι με εφέ. Όσα και να έχουμε πληρώσει για την αγορά της ΠΑΕ πονάνε. Δεν θα είμαστε καλοί ιδιοκτήτες για τους δημοσιογράφους. Θέλουμε να μιλάνε οι δουλειές μας. Στόχος είναι όλο το ΔΣ να αποτελείται από Πατρινούς. Πρόεδρος δεν ξέρουμε ποιος θα είναι. Θα μπορούσα να μπω εγώ, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες».
ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο ΠΟΤΗΣ ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΓΑΜΜΑ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ;Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ;

RED BLACK BULL είπε...

ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ....http://www.gnomip.gr/2013-05-20-17-08-39/item/22411-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC,-%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CF%84%CE%B7.html#.VZ-S3l_tmko
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ??????

RED BLACK BULL είπε...

Επαναλαμβανω οτι ακομη και τωρα που μιλαμε, δεν ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο...ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ.

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ...ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

o πισινος θα ναι ο κοντος ετσι΄;Ο ποτης νομιζει οτι εχει να κανει με μαλακες.Γι αυτο ο χρυσανθοπουλος τους εκλεισε την πορτα, δεν ειναι χαζος να μπει προεδρος και να τον κυνηγανε μετα, οπως τον μυρτσο, η τον παπαθωμα τα χρεη.Πουλο ολοι τους απο την παναχαικη, ας κανει εκκαθαριση σημερα ο λαρισαιος.Ουτε γηπεδο θα παρουν ουτε στηριξη τιποτα αν μας δουλευει ο ποτης.Μας εκανε ο λαρισαιος να ημαστε ψιλιασμενοι στα παντα, γι αυτο οι μαιμουδιες του δεν θα περασουν

Ανώνυμος είπε...

Οι μπροστινοί είναι αδιάφορο ποιοι θα είναι(αν και δεν προβλέπω να είναι αδιάφορες οι σφαλιάρες που θα πέσουν),έστω και τώρα ας ακυρώσουν την μουσαντένια μεταβίβαση και ας ψάξουν αλλού για νέα παραρτήματα.Κώστας.



Ανώνυμος είπε...

μαγκες ηρεμηστε λιγο να δουμε ποιοι θα ειναι οι επενδυτες ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥς Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΦΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...


Θεοφάνης Παπαγεωργίου
10 Ιουλίου στις 11:40 μ.μ.

Άν ο πρόεδρος είναι στο στύλ "Μύρτσου" δεν το γλυτώνει το ξύλο...το υπόσχομαι δημόσια..

Ανώνυμος είπε...

νικος σπυροσ γατοπουλος

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ

Ανώνυμος είπε...

redblack ισχει οτι οι νεοι ιδιοκτητες θα δωσουν συνεντευξη τυπου την τεταρτη η πεμπτη???????

RED BLACK BULL είπε...

αυτη την πληροφορια εχω και εγω

sport bill