Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Βγαίνει ανακοίνωση για τους αγοραστές της Παναχαϊκής!


Εντονη φημολογία ότι ο Αλ. Κούγιας έδωσε τα χέρια με τους επίδοξους αγοραστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή και θα υπογράψουν προσύμφωνο. Σε λίγη ώρα αναμένεται και ανακοίνωση. Η λογική λέει πως εφ' όσον βγει ανακοίνωση, θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των αγοραστών της ΠΑΕ. Μια διαρροή που υπήρξε, λέει πως αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ποτής Τσιριμπής, σε πρώτη φάση.
Πηγη pelop

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΡΙΜΠΗς ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ;ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗ , ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΟ.

RED BLACK BULL είπε...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, χωρίς όμως να ανακοινώσει τον αγοραστή!!! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Μεταξύ του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλεξίου Κούγια και επιχειρηματία αγοραστή επήλθε συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών σε αυτόν»

Ανώνυμος είπε...

redblack θα μας πεις τα ονοματα των επενδυτων????????

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πιθανό(και παράλληλα ιδιαίτερα απευκταίο) είναι το ενδεχόμενο να υπήρξε εικονική μετεαβίβαση των μετοχών και κουμάντο να κάνει ως υποτιθέμενος εκπρόσωπος των νέων ιδιοκτητών ο τσιριμπής; Γιατί πραγματικά δεν έχω ξαναδεί στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου άλλη περίπτωση όπου ο πιο έμπιστος υπάλληλος του ιδιοκτήτη γίνεται εκπρόσωπος των νέων επενδυτών οι οποίοι δεν εμφανίζονται ποτέ και πουθενα και δε διαρρέει ούτε μια πληροφορία για αυτούς. Μήπως η περίεργη ανακοίνωση για τη Λάρισα, η μυστικοπάθεια του Κούγια που πάντοτε είναι φλύαρος στις συνεντεύξεις είναι παραθυράκια για να κάνει ο δικηγόρος κουμάντο και στην αελ και στην πανάχα;
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν νομιζω ο κουγιας εχει φυγει οριστικα τι λες και εσυ redblack ??

RED BLACK BULL είπε...

υπαρχουν μεγαλες αντικειμενικες λογιστικες δυσκολιες, που ειναι πολυ δυσκολο, να εμφανισθει καποιος (ανθρωπος του Κουγια) και να παρουσιασθη ως μεγαλομετοχος. Σε οποιαδηποτε περιπτωση, εμεις θα τον ξεσκεπασουμε . Μαζι μας ο Κουγιας να μην τολμησει να κανει παιχνιδια.

Οπως εγραψα και χθες, περιμενω μεχρι Παρασκευη, να εμφανισθουν οι νεοι επενδυτες.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Η ανακοίνωση: «Μεταξύ του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλεξίου Κούγια και επιχειρηματία αγοραστή επήλθε συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών σε αυτόν.
Λόγω του ότι η διαδικασία της μεταβίβασης θα διαρκέσει μία εβδομάδα εξουσιοδοτείται και από τις δύο πλευρές ο εκπρόσωπος του αγοραστή Παναγιώτης Τσιριμπής , όπως εκπροσωπεί την Π.Α.Ε. ενώπιων όλων των αρχών».
τωρα θα μου πεις, τι δουλεια μπορει να εχει ο Τσιριμπης, και να εκπροσωπει και τα 2 συμβαλλομενα μερη.
Που ξερεις ρε φιλε, μπορει να εχει κρυφα διαπραγματευτικα.... προσοντα και να μην το ξερουμε.
Αρκει που το ξερουν οι νεοι αγοραστες. Αυτοι ξερουν. Οπως ομως ξερουμε και εμεις. Για αυτο να ειναι σιγουροι.
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Νικος FAZ
Η Παναχαικη φετος δυνατη οσο ποτε με το κοσμο της στο πλευρο της, Αχαιους Achaious, Redblack , Ναβαχο Navajo.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑς, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΕ
ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ