Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Διευκρινιζεται οτι οι 6 ομαδες της Β εθνικης (μεταξυ αυτων ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ΛΑΡΙΣΣΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗ, εκτος των αλλων περιορισμων και των τριμηνιαιων ελεγχων ,θα εχουν την δυνατοτητα να εχουν οπωσδηποτε  στην ενδεκαδα 7 γηγενεις παικτες, και στο ροστερ τους 3 ξενους παικτες, και 5 κοινοτικους.

Ετσι απο σημερα μεχρι την 15/9 που θα ληξει  η περιοδος των μεταγραφων (και για τους ελευθερους παικτες) η Παναχαικη εχει την δυνατοτητα να δημιουργηση ενα δυνατο ροστερ που να διεκδικηση με αξιωσεις την ανοδο στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.

Οι φιλαθλοι της  ομαδας ειναι σιγουρο οτι θα στηριξουν την νεα προσπαθεια που αρχισε με την φυγη του ακατανομαστου,  ομως θα εχουν και τις απαιτησεις η ομαδα να πρωταγωνιστηση.

Και για οιανδηποτε παρερμηνεια που μπορει να υπαρξη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ  κανενα  ΛΟΓΟ να γινη αγοραπωλησια παικτων μεταξυ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ-ΛΑΡΙΣΣΑΣ.   ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ.     ΕΠΙ ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΟ.'.'.'.

Και κατι αλλο μην  το ξεχασω.  σε οποιαδηποτε περιπτωση (και χωρις διαφωνιες) θα πρεπει να υπαρξη η αγαστη συνεργασια με την ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ , και η ομαδα να επανελθει  ΟΡΙΣΤΙΚΑ  στη φυσικη της εδρα.

sport bill

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

redblack εχουμε κανει προταση σε κανενα πατρινο?????

RED BLACK BULL είπε...

οχι ακομη

RED BLACK BULL είπε...

Διευκρίνιση Ν.Γιδάκου στη "Δίκη": "Τυχαία βρέθηκα στον χώρο όπου γευμάτιζε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής. Δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα. Όσο για τον Ολυμπιακό, το διαρκείας στο Καραϊσκάκη το πληρώνω από την τσέπη μου".

Ανώνυμος είπε...

redblack γνωριζεις αν θα υπαρξει καποιο φιλικο μεσα στο σαββατοκυριακο?? γιατι εστι ακουγεται

RED BLACK BULL είπε...

προσανατολιζονται να υπαρξει καποιο φιλικο το σαββατοκυριακο, αλλα προεχει να βρεθει το καταλληλο γηπεδο και μια δυνατη ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑς;ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ;ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ;ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΟΥΓΙΑς;

RED BLACK BULL είπε...

δυσκολη ερωτηση, και πιο δυσκολη η απαντηση. Η Ε.Ε.Α θα ασχοληθη με το φακελλο της μεταβιβασης των μετοχων, μολις οριστικοποιηθη απο την Φουτμπολ Λιγκ η συμμετοχη της ομαδας στο πρωταθλημα. Το ιδιο και για την Λαρισσα.

βασει του νεου αθλητικου νομου η ΕΕΑ πρεπει μεσα σε 7 ημερες να βγαλει το πορισμα.
Ετσι μεσω της ΕΕΑ η Ερασιτεχνικη μπορει να μαθει και επισημα το μετοχολογιο της ΠΑΕ.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Αρα υπαρχει ακομη πιθανοτητα να ναι ο κοντος απο πισω, απ οτι καταλαβαινω.Τοτε ποιος ο λογος να στηριξουμε;

RED BLACK BULL είπε...

Πιθανοτητα να ειναι ο κοντος απο πισω δεν υπαρχει. Να ειναι αλλοι ομως πισω απο τον Παπαδακη μπορει .

sport bill

Ανώνυμος είπε...

παιδια θα πανε οργανωμενοι στο φιλικο με αχαικη?

Ανώνυμος είπε...

redblack θα υπαρχει εισητηριο στο φιλικο με αχαικη?????????

RED BLACK BULL είπε...

δεν το ξερω φιλε μου