Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Δυστυχως εαν εχεις τυχη διαβαινε και..... Ξενοδοχωφ περπατα.  Η κολοφαρδια του δεν εχει σταματημο (αντι 3-0) εληξε 1-1.   Και ο κ.Αλεξης πρεπει να νιωθει οτι πρεπει να παη κατ'ευθειαν στο ..προπατζιδικο και να παιξει ΤΖΟΚΕΡ.  Με τυχη  να τρεχει απο τα ...μπατζακια του, σιγουρα θα κερδιση.

 Τον αγωνα τον ειδα απο την τηλεοραση. Και κρατα την νικη  η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μεχρι το 96'. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΛΑΡΙΣΣΑ 1 ΩΡΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ. 

 Εκει φιλε κυριε Σπανε, (ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ.  ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ.   ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΡ )  λογαριασες χωρις τον..... ξενοδοχο.

ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ........ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.'.'.'.'.'.'.

ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛOI  ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ.  Γιατι ρε φιλε Δημητρη ?????????????

και αφησατε  τον Κουγια να πεσει απο την Ακροπολη και στη
χειρότερη περίπτωση βρήκε... πορτοφόλι, και στην καλύτερη ενα.... Βασερόν Κονσταντάν.

Παω να παρω τα χαπια μου.    Καληνυχτααααααα

SPORT BILL


29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

George Pol Papadakis (FB)
Κρίμα. Μόνο κρίμα τίποτα άλλο. Ενα ματς που έπρεπε να λήξει 2 ή 3-0 με μια ανύπαρκτη Λάρισα. Εληξε 1-1. Είναι αυτό που λέμε να κάνεις τον άλλο "τσάμπα μάγκα". Ποιός φταίει;; Η ατυχια θα πείτε. Πράγματι. Στο 96 ο τερματοφύλακας έβαλε γκολ. Εσπασε ο διάολος το ποδάρι του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. "Για ότι πετυχάινεις υπέυθυνος εισαι μόνο εσύ" μας λέει η ανατολική φιλοσοφία. Και δεν έχει κι άδικο. Οταν κερδίζεις τρίτο ματς στη Πάτρα οριακά με 1-0 και έχεις και δυο 0-0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Κάποια στιγμή θα την πάθεις. Και θα την πάθεις γιατι ή δε μπορείς ή δε προσπαθείς να κάνεις το 2-0. Το ίδιο πράγμα είναι. Αρα δεν ειναι τόσο ¨τυχαίο' όσο φαίνεται... Το ΄μόνο καλό είναι οτι οι πάικτες έδειξαν χαρακτήρα. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο με ΠΑΟ, για να μην δούμε κανένα 0-3 "λόγω αναμφισβήτητης εμπειρίας΄" του αντιπάλου" . Ολα είναι θέμα ψυχολογίας. Απλά πρέπει να προσπαθείς συνέχειά έως το ....96 λεπτό. Εως το τελευτάιο σφύριγμα.

RED BLACK BULL είπε...

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΑΝΟΥ

Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για σήμερα και για την πορεία της μέχρι τώρα.

Οι προπονητές θα έπρεπε να λέμε όσα γίνονται με το όνομά τους. Για 90′ είχαμε την υπεροχή και πιστεύω πως το σκορ δεν ανέβηκε όσο θα θέλαμε από δικά μας λάθη. Από το πρώτο λεπτό ήμασταν πιστοί στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις και τα μόνα λάθη που κάναμε στο ματς ήταν του Ασίγκμπα και στην φάση της ισοφάρισης που έμεινε αμαρκάριστος ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας για λίγα λεπτά και δεχθήκαμε γκολ. όπως γνωρίζετε δεν σχολιάζω την διαιτησία. Σήμερα όμως είμαι σίγουρος πως όταν μπήκε το γκολ της Λάρισας το παιχνίδι έπρεπε να έχει τελειώσει 52 δευτερόλεπτα πριν.

Ήταν ένα ντέρμπι, το οποίο θα μας έδινε τη δυνατότητα να πλησιάσουμε στην κορυφή, ωστόσο δεν τα καταφέραμε.

Κλείνουμε ένα κύκλο δύσκολων παιχνιδιών τη Δευτέρα απέναντι στον Παναιγιάλειο, πρώτα όμως έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου θα διεκδικήσουμε στα ίσια το θετικό αποτέλεσμα.

Για εμάς το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο είναι τελικός.

RED BLACK BULL είπε...

Andreas Theofilas (FB)
Η μπάλα είναι πορνη τελικά. Καλά το είχε πει ο όσιμ. Με τέτοια εμφάνιση δεν χάνεις. Τέτοια πίκρα χρόνια είχα να πάρω. Ας πάρουμε τουλάχιστον τα βαζελια να χαρούμε λίγο

RED BLACK BULL είπε...

Andreas Theofilas (FB)
Η μπάλα είναι πορνη τελικά. Καλά το είχε πει ο όσιμ. Με τέτοια εμφάνιση δεν χάνεις. Τέτοια πίκρα χρόνια είχα να πάρω. Ας πάρουμε τουλάχιστον τα βαζελια να χαρούμε λίγο

RED BLACK BULL είπε...

TEMPO 24

ΝΕΟΤΕΡΑ 21.48: Μετά την ισοφάριση της Λάρισας με την Παναχαϊκή, επικράτησε ένταση και ξέσπασαν επεισόδια στο Παμπελοποννησιακό, όπου διεξήχθη ο αγώνας. Πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν ότι οπαδοί της Παναχαϊκής επιτέθηκαν με πέτρες κατά διμοιρίας των ΜΑΤ.

Σοβαρά επεισόδια ακολούθησαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα της Παναχαϊκής με τη Λάρισα.

Η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία στο 97' όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ξενοδόχος, έκανε το 1-1 και κράτησε αήττητη τη Λάρισα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είμαι τόσο σκασμενος για παιχνίδι της παναχαικης. Σήμερα στον Κούγια άξιζε να φύγει όπως ήρθε δηλαδή με χεσ***α τα παντελόνια αλλά... Λένε πως κάποια στιγμή η ατυχία σταματάει εμείς εδώ στην Πάτρα τόσα χρόνια Μακρής Κούγιας μια άσπρη μέρα δεν έχουμε δει, χτες μπορούσαμε να χαρούμε και τελικά γίναμε καρδιακοι. Νομίζω είμαστε φαινόμενο σε όλο το πανελλήνιο μια τόσο ιστορική ομάδα να υποφέρει έτσι. Τελικά αν δε σε θέλει η πορνη η τύχη ο, τι κι αν κάνεις .....
Υ.Γ 1:Δε θέλω να κάνω τον ... Βαρουχα αλλά χτες ο διαιτητής έπαιξε αελ φουλ δεν μας έδωσε δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο(τζιλας, στεργιδης)
ΥΓ 2:Οι Λαρισσαιοι βλέπω ότι στηρίζουν Κούγια στα blogs. Δεν πειράζει παιδιά είναι νωρίς ακόμη εκεί που είστε(δηλαδή φουλ για άνοδο) ήμασταν και κει που είμαστε θα είστε. Θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο.
Υ.Γ 3:ο Κούγιας λέει για εμπόρους ναρκωτικών στο Δ.Σ.. Ένα Δ.Σ που είναι από πρώην συνεργάτες του κατά τα 3/8 (τσιριμπης, παπαθωμας, γερολυμος). ΑΘΑΝΑΤΕ ΑΛΕΚΟ
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Εχεις απολυτο δικιο Σακη

sport bill

RED BLACK BULL είπε...


Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πήγε σήμερα στην Πάτρα για να παίξει ποδόσφαιρο όπως απαιτεί ή ιστορία της, το πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα που έχει πάρει.
Εκεί βρήκε, αντί των πραγματικών αγοραστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή που πούλησε τις μετοχές του ο κ. Κούγιας της κυρίας Παπαδάκη και του συζύγου της Νίκου Παπαδάκη, διοίκηση και περιβάλλον της Παναχαϊκής με καταδικασμένους και δικαζόμενους για εμπόριο ναρκωτικών και στο γήπεδο όλα τα κακοποιά στοιχεία της Πάτρας.
Μαζί τους βρήκε το διαιτητή Μιχαηλίδη, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο δεν είδε το πέναλτυ που είδε όλη η Ελλάδα, σφύριξε 14 φορές εις βάρος της ΑΕΛ και μία υπέρ της, έδωσε 7 κίτρινες κάρτες, απέβαλλε για τρίτο συνεχές παιχνίδι ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ χωρίς καμία αιτία, επέτρεψε όλο το βρώμικο παιχνίδι των παικτών της Παναχαϊκής, τους οποίους ενθάρρυνε ο σε κακή κατάσταση, αυτός γνωρίζει από τι, «πρόεδρος» Πότης Τσιριμπής μαζί με το θείο του ο οποίος δε γνωρίζουμε για ποιο λόγο βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο.
Σήμερα το βράδυ θα συναντηθεί στη Λαμία ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου για να συνεργαστούν και να βρουν με ποιον τρόπο θα ενημερώσουν τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Παπαλάκη, στον οποίο έχουν μόνο εμπιστοσύνη, ώστε να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο της Football League από τους Τσιμπανάκο, Κολοβό (αυτός που έχει φάει δύο φορές ξύλο μετά τα play off), τον κατηγορούμενο για τα στημένα του ’11 Μάκη Σιδηρόπουλο και την οργανωμένη ομάδα της Αθήνας που ασχολείται μόνο με το στοίχημα και τους διαιτητές Παπαργυρίου (Καρδίτσα – Τρίκαλα), Ρούσσο Μπεκερτζή (Κέρκυρα – Λαμία) Τζοβάρα (Ολυμπιακός Βόλου – Παναιγιάλειος) και για τις δραστηριότητες του κατηγορουμένου για εμπόριο όπλων Γυαλιά και τη σχέση τους και με ποιες ομάδες.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από τον ΠΑΟΚ κι έχει ιδιοκτήτη και πρόεδρο έναν άνθρωπο ο οποίος έχει θυσιάσει όλη του την περιουσία για ένα καθαρό ποδόσφαιρο κι έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν και δε φοβάται κανέναν.

RED BLACK BULL είπε...

Αντι για απαντηση στον ακατανομαστο , νομιζω οτι το ανωτερω σχολιο μου τα λεει ολα.
Απο εκει και περα για τις αλλες συκοφαντικες καταγγελιες εναντιον των πρωην συνεργατων του στη Παναχαικη, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΝΗΣΗ/ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΑΝΑΜΕΝΩ,

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Αντι για απαντηση στον ακατανομαστο , νομιζω οτι το ανωτερω σχολιο μου τα λεει ολα.
Απο εκει και περα για τις αλλες συκοφαντικες καταγγελιες εναντιον των πρωην συνεργατων του στη Παναχαικη, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΝΗΣΗ/ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΑΝΑΜΕΝΩ,

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

O ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Αναλυτικα η ανακοινωση του με δελτιο τυπου της ΠΑΕ.

Υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα, πρέπει να ξέρετε όμως πως μέχρι τα Χριστούγεννα η Παναχαϊκή θα είναι η πιο δυνατή οικονομικά ομάδα της κατηγορίας.

Για το παιχνίδι θέλω να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας. Μακάρι να παίζουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχω πρόβλημα αν χάνουμε.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κινήσεις που θα λύσουν αρκετά προβλήματα, αλλά πάντα με τον ο κ. Τσιριμπή μαζί μας. Αν φύγει αυτός, φεύγω και εγώ μαζί του. Όμως περιμένετε τις επόμενες ημέρες να δείτε μεγάλες αλλαγές.

Σας ανακοινώνω πως προσωρινά αναλαμβάνω Πρόεδρος της ομάδας χωρίς να αλλάζει η σύσταση του Δ.Σ.

Παράλληλα έχουν 15 ημέρες όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την Παναχαϊκή. Το προσωπικό μου τηλέφωνο είναι στη διάθεσή τους.

Αυτή τη βδομάδα έρχεται και νέα χορηγία στην ομάδα. Ήδη από σήμερα υπάρχει στη φανέλα μας η χορηγία της Gima Caffe. Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι το εξής: Γιατί να είναι Αθηναίοι οι χορηγοί και όχι Πατρινοί;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν τους έχει κάνει κάτι ο κ. Τσιριμπής, ο άνθρωπος παλεύει καθημερινά για το καλύτερο στην ομάδα.

Να ξέρετε πως σήμερα φεύγω χαρούμενος από το γήπεδο και ας μην κερδίσαμε γιατί το πάθος των ποδοσφαιριστών με ικανοποίησε.

Φέτος είναι χρονιά οικονομικής εξυγίανσης για την ΠΑΕ. Φυσικά και παραμένει στόχος η άνοδος αλλά πρώτα μας ενδιαφέρει να εξυγιανθεί η ομάδα.

Για 10-15 μέρες θα περιμένουμε όποιον επιθυμεί να έρθει να συζητήσουμε για να εμπλακεί στην ομάδα.

RED BLACK BULL είπε...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Αντέδρασαν επισήμως τα Τρίκαλα στην μακροσκελή ανακοίνωση της ΑΕΛ, στην οποία αναφέρθηκε και το όνομα του ιδιοκτήτη των Θεσσαλών, Χρήστου Γιαλιά ως «κατηγορούμενος για εμπόριο όπλων».
Στον ΑΟΤ, λοιπόν, εξέδωσαν ανακοίνωση: «Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, ο κ. Γιαλιάς έχει καθαρό ποινικό μητρώο και είναι αυτός πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σε 5 εταιρείες στην Ελλάδα και σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, την δική μας. Στις άλλες ομάδες ποιοι είναι πρόεδροι και τι επαγγέλλονται; Η πορεία θα δείξει τι είναι ο καθένας μας και όλα κρίνονται εντός αγωνιστικού χώρου».

Ανώνυμος είπε...

ti na leme re paidia mia zwh ta idia kai ta idia..h omada einai katarameni afoy bghke h mpala korner kai lew tha mpei sigoyra me thn gkantemia poy mas dernei tosa xronia..

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολειστε επιτελους με αυτο το καμμενο απο την κοκα κοντο υποκειμενο.Εμεις πρεπει να ορθοποδησουμε οικονομικα και ας παει να γαμηθει αυτος και η λαρισα μαζι

RED BLACK BULL είπε...

εξακολουθει και καθυβριζει σκαιοτατα τον κοσμο ολο. το δ.σ της Παναχαικης το ξευτηλισε με τις ανωτερω δηλωσεις του. Επιτελους δεν μπορει καποιος να τον βαλει ...στη θεση του?

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Ο ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ ..ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ως διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μας στους οπαδούς μας οι οποίοι για άλλη μια φορά ήταν συγκλονιστικοί και ενίσχυσαν επί 96 λεπτά την τιτάνια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να αντιμετωπίσουν την απόλυτη αλητεία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι οποίοι με επικεφαλής τον δήθεν Λαρισαίο Σιατραβάνη και τους «στεναχωρημένους» Χρήστου και Πινδώνη δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να τους βρίζουν και να τους προκαλούν σε κάθε φάση, ώστε ο ενορχηστρωτής του εγκλήματος Μιχαηλίδης να τους αποβάλλει. Οι οπαδοί μας ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να φύγουμε αήττητοι από την πλέον αλήτικη έδρα που συναντήσαμε μέχρι σήμερα»

- ΣΙΧΑΜΑΡΑ κ.ΑΛΕΚΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ε Ι'.'. ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...


Αθώος κρίθηκε από το Β' Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών ο Αλέξης Κούγιας.

Είχε παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία του αγώνα Ολυμπιακού Χερσονήσου-Παναχαϊκής.

Παράλληλα αθωώθηκαν ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Χ. Μ.Κουβαράς και οι ποδοσφαιριστές Αραβιάκης-Σωμαρακάκης.

Αντίθετα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Π.Σταθάκης.

RED BLACK BULL είπε...


Αθώος κρίθηκε από το Β' Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών ο Αλέξης Κούγιας.

Είχε παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία του αγώνα Ολυμπιακού Χερσονήσου-Παναχαϊκής.

Παράλληλα αθωώθηκαν ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Χ. Μ.Κουβαράς και οι ποδοσφαιριστές Αραβιάκης-Σωμαρακάκης.

Αντίθετα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Π.Σταθάκης.

RED BLACK BULL είπε...

Sna Patra (FB)
Αποφαση σταθμος.Ο Σταθακης καταδικαστηκε για δωροδοκια και αθωωθηκαν ολοι οι αλλοι εκτος απο το Σταθακη.Αλλα τοτε ποιον δωροδοκησε?

Unknown είπε...

Κακόμοιροι Λαρισαίοι, θα σας ξεφτυλίσει εντελώς. Θα ντρέπεστε για την ομάδα σας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα.Ειχε πει ο τσιριμπης οτι μεχρι τελος του μηνα θ ανακοινωσει.μετοχολογιο και διοικητικο συμβουλιο.Εγινε κατι τετοιο ;Αληθευει οτι η μεταβιβαση των.μετοχων εχει γινει με ιδιωτικο συμφωνητικο και εχει λογο ακομη ο κουγιας στο οικονομικο κομματι της ομαδας;

RED BLACK BULL είπε...

Αυτο φιλε κανενας μην περιμενεις να στο απαντηση . Ο λογος προφανης μετα την τιμωρια περσυ της Κερκυρας. Πορευομαστε οπως ειμαστε, και το μελλον θα δειξη.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Και πως περασε απο την ΕΕΑ αυτη η μαιμουδια; Αν ειναι ετσι ποιος ο λογος στηριξης απο την στιγμη που δεν εχει αλλαξει ουσιαστικα τιποτα, και κινδυνευουμε με υποβιβασμο αν αποκαλυφθει;

RED BLACK BULL είπε...

Δεν εγραψα πουθενα περι στηριξης. Απλα, αυτη τη στανη εχουμε αυτο το γαλα βγαζουμε. Πεισσοτερο με ανυσηχει ομως, που σημερα διαβασα οτι μαλλον φευγει και ο Κοντοδημος. Μην ξεχνατε οτι τον Ιανουαριο δεν μπορουμε να κανουμε μεταγραφες. Και το ροστερ ολο και μικραινει.
Απλα πρεπει πασει θυσια να βρεθουμε στο τελος του πρωταθληματος, μεσα στις 4 πρωτες θεσεις .ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με την μικριλιγκα εκανε προσφυγη και ο κοντοδημος και αν μετα το ματς με τον παναιγιαλειο δεν πληρωθουν τοτε θα ακολουθησουν αλλες 4 αποχωρησεις.....αντε με τις υγειες μας..και εχουμε τον αλλον να μας λεει οτι σε λιγο καιρο θα ειμααστε απο τις πο δυνατες οικονομικα ομαδες..ρε μας δουλευουν??

Ανώνυμος είπε...

Τωρα το καταλαβεςουτε μετοχολογιο,ουτε διοικηση, τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που όταν έκανε προσγυγή ο Κυβελίδης ο Τσιριμπής είπε πως στην παναχαική παίζουν μόνο όσοι θέλουν. Αυτό στην Ελλάδα και όχι μόνο στην παναχαική μεταφράζεται ως "όσοι θέλουν να παίζουν και να πληρώνονται μια φορά το δίμηνο με το 800αρι του μισθού τους ας παίζουν''. Εχουμε και λέμε όσους έφυγαν έτσι αβασάνιστα από τη νέα διοιήκηση:παπαδόπουλος,γεωργακόπουλος,κυβελίδης,ιντζίδης,περίκο,κοντοδήμος. Ο τελευταίος κλείνει την πόρτα
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω σε αυτα τα 2 ματς που ερχονται να κοψει η ομαδα πολλα εισητηρια γιατι αλλιως δεν μας βλεπω καθολου καλα.......

Ανώνυμος είπε...

Αμα περιμενειαπο τα εισητηρια να βγαλει την χρονια σωθηκε.Εδω με τα τυρια εκοψε 1000.Ασε που μας καλεσαν παλι σε απολογια.Παμε ολοταχως γιαΓ