Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ Ο ΖΟΥΓΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Βλεποντας το βιντεο του αγωνα με την ΛΑΜΙΑ (4-1)  επαθα σοκ βλεποντας τις αποφασεις του ...γνωστου Ζουγρα εκ Κοζανης να επιβεβαιωνει τους αρχικους φοβους που ειχα μολις ειδα τον ορισμο του εν λογω Διαιτητη και τους 2 ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ '.'.βοηθους  Καραμπουλα και Αναστασιου, οτι θα γινει ...εργο.

Ανυρπακτο ΠΕΝΑΛΝΤΥ στο 3' λεπτο σε βαρος της Παναχαικης και ενω η μπαλλα ηταν απο την δεξια πλευρα του Λαμπροπουλου ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ  ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.

Καθαρη παραβαση ΠΕΝΑΛΝΤΥ στο 19' σε βαρος της ΛΑΜΙΑΣ οταν ο αμυντικος παικτης εστειλε με αγκωνια τον Μητροπουλο 5 μ μακρυα δεξια και εντος της περιοχης.   Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.. ΕΒΟΣΚΕ ΣΤΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.(το σκορ ηταν 1-0)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ  ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 4-0.   Μπραβο  ΡΕ ΜΑΓΚΑ Ζουγγρα εκ Κοζανης, θα σε θυμαμαι το καλοκαιρι οταν η ΚΕΔ θα σε στειλει να μαζευεις κροκο στους λοφους και τα βουνα της περιοχης σου για να  το πηγαινεις στο στεκι σου στο ΟΥΖΕΡΙ "ΖΕΦΥΡΟΣ" (3η Σεπτεμβριου 21)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ,  ΜΑΓΚΕΣ  ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ...ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.

Και το μηνυμα ηταν στη Λαμια οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ πρεπει να βγει πολυ ...λαβωμενη απο τον αγωνα και οχι μονον να χασει.
Να υπαρξει αγανακτηση και κατηφεια στους φιλαθλους της Παναχαικης, εν οψει της καθοδου του ...ΑΝΙΚΗΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ  του ακατανομαστου,  το Σαββατο.

Ετσι το αντεληφθηκα, και ετσι σας το μεταφερω. Ας το αντιληφθουν εγκαιρα και στην ΠΑΕ.

Η απαντηση πρεπει να ελθη το Σαββατο απο τους παικτες.  Να φανουν ανταξιοι της ιστοριας της ΠΑΝΑΧΑΣ, και να  σβησουν οσους ψιθυρους μπορει να ..εμφανισθουν σε περιπτωση αρνητικου αποτελεσματος.

SPORT BILL

9 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Sna Patra (Οπαδοι Παναχαικης σχετο) FB
Εχω δει ηττες και ηττες στη ζωη μου αλλα μεγαλυτερη απο αυτη δεν μπορω να φανταστω.Να ερθει ο Κουγιας στη Πατρα και να φερει περισσοτερο κοσμο απο εμας.Ηδη δυο συνδεσμοι φιλαθλων της Λαρισας (Monsters και Σ.Φ Αλκαζαρ)εχουν ανακοινωσει οτι διοργανωνουν εκδρομες για το Σαββατο.Κανονιστε το Σαββατο να μετρηθουμε και να βγουμε λιγοτεροι.Επισης οσοι εχετε γαμους,βαφτισια,αραβωνες και δεν ξερω γω τι αλλο,ας πατε μετα τις εννια.Ετσι κι αλλιως οι μισοι απο οσους παντρευονται μετα απο κανα χρονο χωριζουν.Και να σας κακολογισουν φετος,του χρονου θα σας ζητησουν και συγνωμη.

RED BLACK BULL είπε...

KΩΝ/ΝΟΣ ΠΕΡΠΙΝΙΑΣ (fb)
τραγική εμφάνιση χθες,βαριά ήττα,κόντρα διαιτησία,σημαντικές απουσίες,γενικά άσχημο και αβέβαιο κλίμα στην ομάδα..ΟΜΩΣ το σάββατο έχουμε ένα ματς που θέλει να το δει όλη η πάτρα!!οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 200% των δυνατοτήτων και εμείς ενωμένοι όλοι,οργανωμένα και χωρίς να γίνει το παραμικρό που θα κάνει κακό στην ομάδα..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Π......... ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ..η αελ φυσικά δεν μας φταίει σε κάτι,αλλά το σάββατο θα χάσει το αήττητο....

Ανώνυμος είπε...

η παε για ενα περιεργο λογο δεν εχει βγαλει φετος καμια ανακοινωση για την διαιτησια

RED BLACK BULL είπε...

εχεις δικιο

RED BLACK BULL είπε...

Οι Νορτένος, σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής, εξέδωσαν πριν λίγη ώρα, με ανάρτγησή τους στο fb, την εξής ανακοίνωση: «Είχαμε εφτά χρόνια φαγούρα, εκεί στα «χαμηλά». Ευτυχώς, δεν έπιανε πολύ χώρο, λόγω μεγέθους. Ο κοντορεβιθούλης, αυτός ο γίγαντας σε έκδοση μινιόν, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Στην πόλη, που ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα. Εναντίον της ομάδας που κατέστρεφε συστηματικά, επί 7 χρόνια. Ο εγκληματίας πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Αυτός που χρέωσε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ με 2 εκατ. ευρώ. Αυτός που εσένα, αγνέ φίλαθλε, σε έκανε να ντρέπεσαι για την ομάδα που αγάπησες και υποστήριζες με πάθος, τόσα χρόνια. Αυτός που κατάντησε την ομάδα περιοδεύων θίασο. Αυτός που, επί 7 χρόνια, συνωμοσιολογουσε μόνος του εναντίον του εαυτού του, γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολιόταν μαζί του. Αυτός που σου κατέστρεψε τις Κυριακές μας, επιστρέφει. Οι Πατρινοί δεν ξεχνούν, ποτέ!!!! Ας του δώσουμε την απάντηση μας, όλοι μαζί, το Σάββατο στις 7 μμ. στο Παμπελοποννησιακό. Αφήνουμε πίκρες και σκεπτικισμούς στην άκρη και πάμε όλοι γήπεδο, να αποδείξουμε την αγάπη μας για το κοκκινόμαυρο χρώμα και ποιος είναι ο πραγματικός λαός της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Αυτοί, που χωρίς υστεροβουλία αλλά αγνά αγαπούν την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ξαπόστειλαν τον απόλυτο καταστροφέα, μακριά της, θα είναι στις κερκίδες και θα τραγουδούν για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ; ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ...

RED BLACK BULL είπε...

George Kosso (οπαδοι ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (ΣΧΕΤΟ)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (FB)

Ο πιο σιχαμένος άνθρωπος που πέρασε απο την ομάδα μας...
Αυτός που έβριζε την πόλη την ιστορία της ομάδας και τους πατρινούς...
Αυτός που χρέωσε οικονομικά την ομάδα και άλλο...
Αυτός που έφερε μπράβους να βαράνε πατρινούς και αναγκάσε 3500 κόσμο να βγεί στους δρόμους...
Αυτός που πήρε ομάδα με 13000 κόσμο στην Γ εθνική και την άφησε με 300.
Αυτός που πήγε την ομάδα στην Κόρινθο...
Αυτός που έκανε αναρίθμητα κακά στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μας...
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...
ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ??ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ....

RED BLACK BULL είπε...

ΑΧΑΙΟΙ 3 - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ 19 Ιαν 2011 ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ 28 ΝΟΕ 2015 Τον ποιον Σιχαμενο άνθρωπο που πέρασε απο την ομάδα μας...ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...
ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ????ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

Ανώνυμος είπε...

να ρωτησω κατι ?απο οτι καταλαβα απο την ανακοινωση στο ματς με τον παο εμεις θα κατσουμε στην σκεπαστη μονο και οχι και στο πεταλο ?

RED BLACK BULL είπε...

εχεις δικιο, δεν εχει ξεκαθαριστει πληρως. Παντως απο αυριο,μπορεις στα γραφεια της ΠΑΕ να το ρωτησεις.
sport bill