Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ?
Προκειται για επιχειρηματια που αντιπροσωπευει τους Καφφεδες GIMMA kai εχει και στο ΑΙΓΑΛΕΩ ενα πολυ ομορφο μαγαζι καφφε το QAHWA.

Σε Ανοιχτό από τις 8:00, θα δεις αρκετούς να παίρνουν πακέτο τον πρώτο καφέ της ημέρας τους μαζί με κάποιο κρύο σνακ, ενώ το μεσημέρι που οι αραχτοί πληθαίνουν θα παρατηρήσεις ότι σε μερικά τραπέζια δίπλα από τον καφέ υπάρχει κάποιο από τα σπιτικά γλυκά που φτιάχνει η μητέρα του Δημητρη.

Προκειται για ενα επιτυχημενο επιχειρηματια που εχει αναλαβει την αντιπροσωπευση της γνωστης εταιρειας καφφε GIMMA που εχει εδρα την Ρωμη απο την δεκαετια του 1980.

Μακαρι να οριστικοποιηθη η συνεργασια του κ.Μαλαμα, γιατι απο οτι φαινεται προκειται περι υγιους επιχειρηματια, οταν μαλιστα ειναι χορηγος  και διαφημιζομενος (καφφεδες gimma) σε αγωνες αυτοκινητου(Κυρκος) στη πυγμαχια του Παναθηναικου και σε διαφορα γηπεδα ποδοσφαιρου.

sport bill 




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΠΟΡΤ ΜΠΙΛΛ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΜΑΘΗΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΣΑΙΤΣ.ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΘΩ΅ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ 32 ΦΟΡΕΣ.ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΑΛΛΕΣ ΠΑΕ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.Η ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟ΅Η ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΙΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ΅ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΣΤΕ Η ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕ΅ΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ΅ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ΅ΚΑΛΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ>ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ >ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ΅ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΤΑ .Α ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ>

RED BLACK BULL είπε...

τα βρηκες ολα φιλε νασαι καλα

sport bill

Unknown είπε...

Παιδιά ένα blog είναι. Ο καθένας γράφει την γνώμη του.

RED BLACK BULL είπε...

Τσίριμπης,παπαδακης φήμες για γκόνια,μίχο,οι 2 από τους υποψηφίους επενδύτες δραστηροποιούνται στο λιμάνι του πειραιά.Γιατί δεν ονομάζουν την ομάδα ολυμπιακό πατρών να τελειώνουμε. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!Τι άλλο θα τραβήξει αυτή η ομάδα και ο κόσμος της!!
Τhanasis Chrysanthopoulos (FB)

RED BLACK BULL είπε...

Τσίριμπης,παπαδακης φήμες για γκόνια,μίχο,οι 2 από τους υποψηφίους επενδύτες δραστηροποιούνται στο λιμάνι του πειραιά.Γιατί δεν ονομάζουν την ομάδα ολυμπιακό πατρών να τελειώνουμε. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!Τι άλλο θα τραβήξει αυτή η ομάδα και ο κόσμος της!!
Τhanasis Chrysanthopoulos (FB)

RED BLACK BULL είπε...


Sna Patra 17 Νοεμβρίου 6:14 μ.μ.
Πιασε το αυγο και κουρευτο.Τι παει να πει οτι ο Παπαδακης μπορει να μην βρισκεται σε αυτη τη νεα προσπαθεια?Δεν ειναι δικια του η ομαδα?Και αν ειναι δικια του τοτε πως δεν θα βρισκτεται στη νεα προσπαθεια?Θα ειναι δικια του και θα προσπαθουν αλλοι?Και αν δεν ειναι δικια του,τοτε ποιανου ειναι η ομαδα?
Sna Patra (FB)

RED BLACK BULL είπε...





Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 19:21
«Ορισμένοι έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει»

O KOYΓΙΑΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΡΙΞΗ ΤΟ... ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΞΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου, του μεγαλομετόχου της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας, αναφέρθηκε στην ποινή της επιτήρησης που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, δεν εξασφάλισε την αδειοδότηση της ομάδας για την Super League. Όπως είπε, η ΠΑΕ ΑΕΛ, αντιμετωπίζει πλέον κυρώσεις, λόγω της ποινής που της επιβλήθηκε.

Στην συνέχεια, έκανε λόγο για την περσινή κατάσταση που ίσχυε σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αλλά και τους χειρισμούς τους οποίους έκανε η περσινή ιδιοκτήτης εταιρία της ΠΑΕ, λέγοντας, ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν οι πληρωμές αλλά και άλλα θέματα της ομάδας, ήταν παράνομα. Βέβαια, ξεκαθάρισε, ότι το καθεστώς της επιτήρησης, δεν έχει καμιά σχέση με την αδειοδότηση της ομάδας, η οποία θα εξεταστεί και θα γίνει τον Μάρτιο.