Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΑΚΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ  ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

 «Θα ήθελα να ενημερώσω ότι παρότι υποσχέθηκα να παραμείνω την σεζόν 2015/2016 στην Παναχαική, η απόφασή μου να μην συνεχίσω πλέον την συνεργασία μου είναι οριστική. Ηταν η πρώτη μου εργασιακή επαφή με ελληνικό σωματείο και όπως ο κάθε εργαζόμενος στον τομέα του και έπειτα απο τόσα χρόνια καριέρας θαρρώ ότι μου επιτρέπεται να επιλέγω τους εργοδότες μου τουλάχιστον μερικές φορές.


Αντιλαμβάνομαι πλέον την ελληνική νοοτροπία όταν κάποιος αποχωρεί: Συζητήσεις, μικροπρέπειες αιχμές και διάφορα τέτοια ακολουθούν των αποχωρήσαντα. Δεν έχω όμως σκοπό να λάβω μέρος σε αυτήν την διαδικασία, εύχομαι τα καλύτερα στην ζωή τους και στις οικογένειές τους.

 Μέλημα μου πριν αποχωρήσω ήταν να παραδώσω κάτι, κάτι που θα ανήκει στην Παναχαική και μόνο. Εξ αρχής είχα δηλώσει ότι θα παραμείνω μονάχα μια σεζόν, ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να τηρήσω την υπόσχεση μου αλλά μερικές φορές η ζωή δεν στα φέρνει όπως θες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για τον σεβασμό και την εκτίμηση που μου έδειξαν, την ερασιτεχνική για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τον Δήμο Πατρέων για την βοήθεια που παρείχαν, τους συνδέσμους για την στήριξη και την εκτίμηση, τους φιλάθλους που μου έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον σεβασμό τους, απλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και στο πλευρό της ομάδας σε καθημερινή βάση, καθώς και τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν μαζί μου αυτές τις περίπου 65 ημέρες παραμονής μου στην Πάτρα. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή και σταδιοδρομία. Η Παναχαική αποτελεί μέρος της καρδιάς μου όπως και να “χει. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα. Αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους»

e

Eνταξει κυριε Νικακη να πατε στο καλο, αλλα ρε αδελφε, ειναι αυτος αποχαιρετισμος, χωρις να καταλαβει κανεις τι εννοειτε.?
Εγω αυτο που καταλαβαινω, ειναι οτι φευγετε και μας αφηνετε στα κρυα του λουτρου και στο βαθυ σκοταδι.
Αποχαιρετατε ολους και ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ,   Εαν αυτο λεγεται επαγγελματισμος κανετε μεγαλο λαθος, και ναστε σιγουρος οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛAΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ,  ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο TΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΠΡΩΤΟΣ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,  ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ,  ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.

Γεια χαρα,

sport bill

24 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Αν καταλαβα καλα,τους ευχαριστησε ολους εκτος απο τη ΠΑΕ.

Sna Pge (FB)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον παιδια τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα..οπως φαινεται οι παικτες θα κανουν αγγαρεια μεχρι τον ιανουαριο για να πανε σε αλλη ομαδα και η παναχαικη επειδη δεν πηρε αδεια δεν θα μπορει να παρει παικτες..οποτε το πιθανοτερο σεναριο ειναι να κατεβαινει με πολλους παικτες απο την ομαδα νεων..φετος πεφτουν 4 ομαδες οποτε οπως καταλαβαινετε με τα τωρινα δεδομενα ειναι πολυ δυσκολο να σωσουμε την κατηγορια..εκτος και αν οι αθηναιοι επενδυτες(αν υπαρχουν) ριξουν κανα φραγκο στην ομαδα.αλλιως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα..ασε που ολα αυτα γινονται κ εσκεμμενα(??)να πεσουμε και να ξεχρεωσουμε...δεν ξερω τι να πω ολα ειναι πιθανα.,,,μακαρι να βγω ψευτης πραγματικα..

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

μπορει να γινονται ****

Ανώνυμος είπε...

Αν πεσουμε, που θα πεσουμε πριν τα χριστουγεννα, η ομαδα περνα στην ερασσιτεχνικη, οποτε σε αυτους θα πεσει το βαρος της σωστης επιλογης επενδυτη.Αν πεσουμε ξεχρεωνει και ολοι οι τωρινοι θα γυρισουν εκει που ανηκουν στον ολυμπιακο.

Ανώνυμος είπε...

παιδια εγω λεω να στηριξουμε την ομαδα με την δυναμικη που εχουμε και στη συνεχεια θα δουμε τι θα γινει

Unknown είπε...

Ο πρόεδρος της ομάδας ποιός είναι? Ο μεγαλομέτοχος ποιός είναι? Έχετε δει κάποιο ΦΕΚ για το νέο Δ.Σ. Άϊντε γιατί πολύ τους μαλάκες κάνουμε εδώ στην Πάτρα. Μας έφαγε η ευγένεια. Όσο ο φερόμενος ως πρόεδρος κ. Τσιριμπής δεν λέει αλήθειες, ποιός να βοηθήσει και γιατί?

RED BLACK BULL είπε...

Εχεις απολυτα δικιο Θυμιο. Εχει χαθει η εμπιστοσυνη του κοσμου , και εχει γινει μεγαλη ζημια απο τις δηλωσεις του κ.Τσιριμπη.Αυτηνη εβδομαδα θα ειναι η εβδομαδα των Παθων.
Και ας πουμε οτι κερδισουμε την Κερκυρα αυριο, πιστευει κανεις οτι η ομαδα θα βγει απο την κριση?
Εγω ηδη περιμενω 2 ημερες τωρα να εμφανισθη ο μεγαλομετοχος(???) και να βαλει τα πραγματα στη θεση τους.
Εαν δεν εμφανισθει μεχρι σημερα, τοτε μην σας εκπληξει το χειροτερο δυνατο σεναριο για την ομαδα.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Πες τα κυριε θυμιο, ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, μας δουλευει ο υπαλληλος του κουγια; Μονοι τους θα προχωρανε μην μας περνουν για ηλιθιους.Μεχρι τα χριστουγεννα η ομαδα θα χει διαλυσει, αφου δεν υπαρχει σαλιο

Ανώνυμος είπε...

Αυριο ξερο 2 ειναι το ματς.Και θα ναι το τελευταιο ματς στην κατηγορια....

Ανώνυμος είπε...

πρωτη φορα θα πονταρω κατα της παναχαικης,αυτο το 2.35 δεν περναει απαρατηρητο..εκτος και αν μαγειρεψουν τιποτα...τι να πεις.

RED BLACK BULL είπε...

καλημέρα και μη στεναχωριέστε για τα τελευταια γεγονότα αδέρφια... ειναι όλα τρικ... αφου ο τσιριμπής το πε οτι σε 3 χρονια θα μαστε ευρωπη, και ο λογος του τσιριμπή ειναι νόμος.... αχχααχχα ! μονο χαμόγελα.. μη μας πέρνει απο κάτω!

Panos Fraggoulis (FB) Οπαδοι Παναχαικης (Σχετο)

RED BLACK BULL είπε...

καλημέρα και μη στεναχωριέστε για τα τελευταια γεγονότα αδέρφια... ειναι όλα τρικ... αφου ο τσιριμπής το πε οτι σε 3 χρονια θα μαστε ευρωπη, και ο λογος του τσιριμπή ειναι νόμος.... αχχααχχα ! μονο χαμόγελα.. μη μας πέρνει απο κάτω!

Panos Fraggoulis (FB) Οπαδοι Παναχαικης (Σχετο)

RED BLACK BULL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δεν αδικώ τον κύριο Νικακη γιατί μετά από μια σειρά Μάκρη, Κούγια και με τη φετινή κατάσταση ιδιαίτερα αβέβαιη με τον ιδιοκτήτη- φάντασμα όλοι ξέρουμε ότι για να αντέξεις σε αυτή την ομάδα είτε είσαι παράγοντας είτε ποδοσφαιριστης είτε οπαδός θέλει άντερα που αν είσαι ένας αξιόλογος μεν αλλά τεχνοκρατης, μονοετους διάρκειας γενικός διευθυντής δεν ενδιαφέρεσαι να τα διαθέτεις. Τέλος πάντων ευχαριστούμε τον κύριο Νικακη για την προσφορά που έστω και προσκαιρα μας έκανε να πιστέψουμε πως κάτι αλλάζει.
Υ.Γ:το pelop φιλοξενεί δηλώσεις καραβιτη που λέει πως θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση στόχων. Θα ήμουν υπέρ με χέρια και πόδια αρκεί να έβλεπα ότι χτίζεται κάτι υγιές σε σωστές βάσεις και όχι σε παλιές και δοκιμασμένες. Τουλάχιστον λίγη εγκράτεια κύριε τσιριμπη παραδεχτείτε ότι αδυνατειτε να δώσετε λύσεις και αφήστε το europa league για όσους μπορούν.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

εχεις δικιο Σακη

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

«H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ΄αριθμ. 78/9-11-2015 απόφασή της δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 κατά της υπ΄αριθμ.325/5-11-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE»

Ανώνυμος είπε...

Οσο υπαρχει κουγιας καλυτερες μερες δεν προκειται να δουμε.Η ερασσιτεχνικη τι λεει για ολα αυτα που γινοντε; Που δεν εχουν δημοσιευθει στο ΦΕΚ ποιος ειναι προεδρος και το συμβουλιο; Ο κοντοπουστας ζει και βασιλευει, ψευτομεταβιβαση με ιδιωτικο συμφωνητικο εχει κανει και νομιζει οτι εμεις θα πιστεψουμε και θα στηριξουμε τους τσιριμπιδες και ολους αυτους τους μαιντανους που χει βαλει μπροστινους.1000 φορες στην Γ ξεχρεωτοι και επανεκινωντας, παρα με αυτα τα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

Σκηνικο χανιων στηνεται παλι, ραγδαια πτωση του 2πλου, κουγια θεε , κρατα την παε μαζι με τον γαυροπαραγοντα.Ουτε απ εξω δεν ξαναπερναμε παλιολαμογια.

νικος είπε...

Καλησπερα, κανα νεο εχουμε απο την ομαδα, τι γινετε; Οπαπαδακης εμφανιστηκε η οακομη αφαντος ειναι;

RED BLACK BULL είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ. ΑΦΑΝΤΟΣ KAI Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 2 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ....ΧΑΙΔΑΡΙ.
ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, Σ Ω Θ Η Κ Α Μ Ε '.'.'.

SPORT BILL

νικος είπε...

Δυστυχως που το λεω , αλλα ο δρομος του οφη ειναι μονοδρομος για να ξαναδει ασπρη μερα η ομαδα.Αυτοι οι 2 μπορουν να δινουν 140000 το μηνα που ναι οι υποχρεωσεις της ομαδας για χρεη που χασαν την ρυθμιση και για το ποδοσφαιρικο τμημα;

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε φιλε δεν ειναι μονοδρομος..σκεψου λιγο την φυλη,το αργος την ζακυνθο και τοσα αλλα εκτος εδρας και τις διαιτησιες που φαγαμε στην μαπα τα ταξιδια τα λεφτα και τα χιλιομετρα που καναμε για να δουμε την παναχα να ξεκολλαει απο την γ εθνικη..γιατι να τους τα χαρισουμε ολα αυτα τωρα??

νικος είπε...

Γιατι αυτα τα χρεη που εχει αφησει ο καταραμενος δεν ξεχρεωνοντε ποτε, οποτε αργα η γρηγορα θα πεσουμε στην Γ.Πιστευεις οτι οι τωρινοι (αν υπαρχουν οντως) εχουν την ανεση να ξεχρεωσουν την παε; Εγω αμφιβαλλω πολυ , εδω εφυγαν παικτες για 3500 ....