Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Σε μια ανακοίνωση- βόμβα προχώρησαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκής στην οποία σημειώνουν πως είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες με αποτέλεσμα να ζουν με δανεικά ενώ ορισμένοι κινδυνεύουν να βρεθούν πραγματικά στον δρόμο καθώς απειλούνται με εξώσεις από τις οικίες τους λόγω της μη καταβολή των ενοικίων.
Αναμένουμε όπως είναι φυσικό και την Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής οι οποίοι δηλώνουν την αγανάκτησή τους:
Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκής γνωρίζοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καλοκαιριού και κατανοώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν στην ομάδα από την αλλαγή τόσο στο οργανωτικό όσο και στο οικονομικό σκέλος βάλαμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα κάνοντας υπομονή.
Μετά από τέσσερις μήνες προσπάθειας συνεχίζεται να υπάρχει αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να κάνουν εξώσεις στους ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζουν με δανεικά για να μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να γνωρίζει την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και όλης της πόλης ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της αλλά και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα εμείς οι ποδοσφαιριστές αποφασίσαμε ομόφωνα ότι θα βρισκόμαστε στο γήπεδο όπου εκεί είναι η πραγματική μας θέση ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό της ομάδας ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!
Εκ των ποδοσφαιριστών.





22 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Διακρινω απο την ανακοινωση, πληρη ρηξη με την διοικηση. Αναφερονται και απολογουνται μονο στον κοσμο... Το μνμ "ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ" δειχνει το εκρηκτικο κλιμα και την υπονοια οτι η ομαδα μπορει να διαλυθει ανα πασα στιγμη... Ευχομαι να ειμαι λαθος και να μην μεταφραζω σωστα την ανακοινωση...
George Kosso (FB)

RED BLACK BULL είπε...

Δεν υπαρχει τσιγαρο.η παραιτηση του προεδρου;;;;;την Κυριακη κατι δειχνει.αν ομως ειναι ο κοντος πισω παμε ολοταχως για υποβιβασμο.

Fotis Badounas (FB)

RED BLACK BULL είπε...

Δεν υπαρχει τσιγαρο.η παραιτηση του προεδρου;;;;;την Κυριακη κατι δειχνει.αν ομως ειναι ο κοντος πισω παμε ολοταχως για υποβιβασμο.

Fotis Badounas (FB)

RED BLACK BULL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
RED BLACK BULL είπε...

Και ομως φιλε.Σιγοψιθυριζοταν αυτο.απλα ολοι μας κωφευαμε.λεγαμε οτι ειναι ψεμα.τωρα τι γινεται.

Fotis Badounas

RED BLACK BULL είπε...

Επιβεβαιωνονται οι σειρηνες τελικα

Dimitris/Pge (fb)

Ανώνυμος είπε...

Red Black περιμενω την αποψη σου για ολα αυτα τα κωμικτραγικα που γινονται
Νικος/Pge

Unknown είπε...

Τι κατάρα είναι αυτή? Μόνο η Πάτρα μας έχει την "ικανότητα" να εκθρέψει τύπους σαν τον Μακρή,τον Κούγια, το "κοτέτσι". Βέβαια σε όλους τους τομείς αυτή η πόλη υπολείπεται στα πάντα. Μήπως τελικά έχουμε αυτό που μας αξίζει!!!

RED BLACK BULL είπε...

Θυμιο εχεις απολυτα δικιο. Εισαι απο τους πολυ λιγους που ξερουν πως εχει η κατασταση στη Παναχαικη.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015
EXEI O ΣΑΚΟΣ ΑΛΕΥΡΑ? ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ? ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

Νικο,
Σε παραπεμπω να διαβασεις το ανωτερω σχολιο μου.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος τσιριμπης νομίζω πλέον έχει τη δυνατότητα να απαντήσει στα ερωτήματα που ο ίδιος έθεσε για το πόσα εισιτήρια κόβονται Πώς να σας εμπιστευτεί ο κόσμος; ; Αλλά θα πω και μια σημαντική ανησυχία. Αν οι παίκτες φτάνουν στο σημείο να βγάλουν ανακοίνωση για την κατάσταση από το πρώτο δίμηνο τι θα γίνει το Μάρτη όταν η ομάδα ενδεχομένως θα είναι εκτός στόχων και τα χρέη θα έχουν συσσωρευτει; Κατά τα άλλα φταίει ο παναχαικαρας κυβελιδης. Α και μην ξεχάσω
Silver alert εξαφανίστηκε μεγαλομετοχος ιστορικής ομάδας football league που ήρθε στην πόλη 2-3 φορές και από τότε αγνοείται
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

το τοποθετησες σωστα Σακη

sport bill

νικος είπε...

Παμε φουλ για εκκαθαριση, εδω θα μαστε και θα το δειτε.Ο κοντος το χει στησει με τον χοντρο αψογα το παιχνιδι.

RED BLACK BULL είπε...

Κοντευει 12 βραδυ και εχουν περασει 8 ωρες χωρις η επισημη ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ να βγαλει καποια ανακοινωση. Εστω και μια τυπικη ρε παιδια. Ο κοσμος ανησυχει

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Φίλε sport bill ο νικακης είναι σοβαρός άνθρωπος και αξιόλογος αλλά δε γίνεται η ομάδα να έχει τόσα προβλήματα και η διοίκηση να σφυρίζει αδιάφορα. Ο τσιριμπης πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για τα οικονομικά προβλήματα επειδή δεν έχει χορηγούς αλλά η νέα ιδιοκτησία οφείλει να τα λύσει αυτά. Αν στον πρώτο δίμηνο οι παίκτες έρχονται σε δημόσια ρήξη με τη διοίκηση τότε ή στραβά πάει ο γιαλός ή μάλλον κάποιος στραβά αρμενιζει. Όσο για τον Παπαδάκη αν θεωρεί σωστό να κάθεται στον πάγκο για μια παε που είναι περιουσία του (;) τότε ας αφήσει την ομάδα με τον αυτόματο και χωρίς καύσιμα.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Σακη εχεις απολυτα δικιο, πολυ σωστο το σχολιο σου.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ''ΒΟΜΒΑ''!!! ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

Thanos Theodo (FB)

RED BLACK BULL είπε...

Θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι σαν διοίκηση, μα και σαν άνθρωποι πρωτίστως, είμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο και δη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, της ιστορικής αυτής ομάδας. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας αλλά και στην αλήθεια.

Ο δρόμος που επιλέξαμε να διαβούμε είναι δύσκολος, δύσβατος και συγχρόνως μοναχικός. Ωστόσο δεν ψάχνουμε κάποιο άλλοθι. Θέλαμε να πιστεύουμε πως θα ήταν αλλιώς η κατάσταση μα δυστυχώς διαψευστήκαμε. Ακόμη κι έτσι θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με όσα όπλα έχουμε στη φαρέτρα μας και με όποιο προσωπικό κόστος.

Για την ακρίβεια και μόνο, και χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή για τους ποδοσφαιριστές μας θεωρούμε τυπογραφικό λάθος την οφειλή των τεσσάρων μηνών όπως γράφτηκε. Είναι αλήθεια πως οφείλουμε τα δεδουλευμένα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δικαιολογούμαστε, αλλά τα 832 εισιτήρια δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Θα ήταν μικροπρέπεια να επισημανθεί ότι άλλες ΠΑΕ οφείλουν πολλούς περισσότερους μήνες. Όπως αναφέραμε και πριν δεν γυρεύουμε άλλοθι αλλά κατανόηση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου να μιλά ελεύθερα και να διεκδικεί τα δεδουλευμένα του.

Εμείς, ως διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, παραμένουμε κοντά στους ποδοσφαιριστές μας, στον κόσμο μας, στην πόλη μας και διαβεβαιώνουμε τους πάντες πως θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε την Παναχαϊκή μας εκεί που της αρμόζει.

Δεν αντιπαρατεθόμεθα στην οικογένειά μας. Δεν θα το κάνουμε ποτέ ότι κι αν ακούσουμε ότι κι αν συμβεί. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχους μας. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι η δύναμή μας. Υποσχόμεθα να κάνουμε τα πάντα και άμεσα μάλιστα ώστε ουδείς στην οικογένεια της Παναχαϊκής να νιώθει μόνος ή προσβεβλημένος.

Μακάρι το ταξίδι που ξεκινήσαμε να φέρει και άλλους συνεπιβάτες ώστε η οικογένεια της Παναχαϊκής να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΥΜΕ" ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!!ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑ ΑΜΕΣΑ!!!!ΙΔΩΜΕΝ

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε μην λες και πολλα και παει χρουσουζια. Οτι ειναι να γινει, θα γινει συντομα
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Τι γινετε φιλε κανα νεο; Ο κουγιας ειναι ακομη εδω;

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε καυμενακη σωσε μας