Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Μετα την αγχωτικη νικη της Παναχαικης με 1-0 επι του Αχαρναικου (με πεναλντυ του Πεδρο στο 83'λεπτο) ο προπονητης ΔΗΜ.Σπανος δηλωσε

«Θα συνεχίσω στην ομάδα. Σας είχα πει ότι γίνονταν κάποιες ζυμώσεις. Πήρα τις εγγυήσεις που ήθελα και θεωρώ ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες για μεγάλα πράγματα», είπε στην κάμερα του OTE TV!
Όπως είναι φυσικό, αυτή η κίνησή του δείχνει πως τα πράγματα… βελτιώνονται στην Παναχαϊκή (μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των παικτών για τις οφειλές), ενώ τα αποτελέσματα βοηθούν εξίσου προς σ’ αυτό, με τον σύλλογο να φιγουράρει στη 3η θέση.


sport bill



6 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Λοιπον.Σημαντικη η σημερινη νικη,αλλα περαν αυτου τιποτα αλλο.Η ομαδα δεν μπορει να δημιουργησει ευκαιριες.Επιμενει να αναπτυσεται με τον ιδιο προβλεψιμο και μονοτονο τροπο απο τα ακρα,ενω σπανια επιχειρει να επιτεθει απο τον αξονα.Παρολα αυτα δεν καταφερε να κανει ουτε μια φαση της προκοπης.Ενας αγωνας που δεν εχει και κατι να θυμασαι στο μελλον.Εκτος ισως απο την πρωτοφανη ανακοινωση απο τα μεγαφωνα στο πρωτο ημιχρονο η οποια καλουσε με αυστηρο υφος καποιον να παει στο κοντρολ αλλως θα τον παραλαβει η αστυνομια.Δεν ξερω τι ηθελε να πει ο ποιητης αλλα δεν μας εμεινε αντερο.(Η προσελευση του κοσμου βαινει μειουμενη.Ηταν δεν ηταν 1000 ατομα σημερα).
Sna Patra (FB)

RED BLACK BULL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ρεντ μπλακ καλησπερα, ο παπαδακης εμφανιστηκε τεληκα.Κανα νεο εχουμε στα διοικοιτικα;

γιαννης κ είπε...

Να σε ρωτησω κατι ρεντμπλακμπουλ και θελω μια μονολεκτικη απαντηση αν γνωριζεις, γιατι φτανουν διαφορα στ αυτια μας.Πιστευεις οτι ο κουγιας ειναι πισω απο τους τωρινους, ναι η οχι;

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε Γιαννη το λες και μονος σου. Αυτα που φτανουν στα αυτια σου εχουν καποια βαση. Ξερεις ομως πολυ καλα οτι με μια μονολεκτικη απαντηση δεν μπορει να εισαι 100% σιγουρος. Εαν ομως με παρακολουθεις, εχω αναλυσει τις διαφωνιες μου γυρω απο την ολη κατασταση με λεπτομερειες.
Οταν αγοραζεις μια ΑΕ δεν αφηνεις τον ιδιο Διευθυνοντα συμβουλο, και αλλα στελεχη που ησαν επι Κουγειας περιοδου.
Νασαι ομως σιγουρος, οτι το θεμα της μεταβιβασης των μετοχων της Παναχαικης, καποιοι ...το ψαχνουν. Αυτα προς το παρον.
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Οχι, αλλα περισσοτερο με απασχολει το οικονομικο μερος, και οι πληρωμες των προστιμων στην ΕΠΟ μεχρι την αλλη εβδομαδα.

sport bill