Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015



ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΣΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

epo1-thumb-large
Μόνο με προσθήκες παικτών από τις Ακαδημίες θα μπορούν να ενισχυθούν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Ζάκυνθος, Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης.
H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/11/2015 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.
Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΠΟΔ/ΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης και
Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ/ ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

- ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. 
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ , ΠΟΥ ΟΛΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΡΕ ΚΥΡ ΑΛΕΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΕΦΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΕΣΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.
SPORT BILL


16 σχόλια:

Unknown είπε...

Κάθε μέρα που περνάει επαληθεύεται το γεγονός ότι δύσκολα θα μαζευτεί η ζημιά που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Είναι δυσανάλογη η ζημιά με τις δυνατότητες της Ανώνυμης Εταιρείας να ξεχρεώσει. Θα είμαστε συνέχεια στο ίδιο έργο θεατές. Όπως η Ελλάδα με τα μνημόνια. Θα πληρώνουμε συνέχεια και συνέχεια θα χρωστάμε. Επιπλέον ο κόσμος δεν στηρίζει πλέον γιατί η απαξίωση είναι πολύ μεγάλη. Φαύλος κύκλος λοιπόν. Επενδύστε και οργανώστε την ΠΑΕ για να έρθει ο κόσμος. Αν δεν βοηθήσει και ο κόσμος πως να τα καταφέρουμε, λέγεται από την άλλη μεριά. Χάος!!! Μήπως να επιδιώξουμε ηθελημένα την πτώση της ομάδας στην Γ' Εθνική και συντεταγμένα να ξεκινήσουμε από εκεί?

Ανώνυμος είπε...

Η καλυτερη λυση ειναι αυτη, αλλα πι της ερασσιτεχνικης να χουν βρει επενδυτη, οχι ψευτοεπενδυτες σαν τους τωρινους

RED BLACK BULL είπε...

Η απαγόρευση μεταγραφών προκάλεσε την αντίδραση του «αφεντικού» της ΑΕΛ , ο οποίος «άδειασε» τον Πλεξίδα κάνοντας λόγο για προσφυγές και μόλις οκτώ δηλωμένους παίκτες στο ΙΚΑ!
Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω του γνωστού προβλήματος της αδειοδότησης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον “okradio 104,8”, όπου έριξε ευθείες βολές προς την διοίκηση της προηγούμενης σεζόν του Βαγγέλη Πλεξίδα.
Ο Κούγιας, ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το πως εξελίσσεται αυτή η υπόθεση, στοχοποίησε τον Βαγγέλη Πλεξίδα αποκαλύπτοντας παράλληλα πως είχε βάλει μόνο 8 παίκτες από την περσινή σεζόν στο ΙΚΑ, ενώ έκανε λόγο για ένα σωρό προσφυγές παικτών απορώντας για την ταχύτητα όλων αυτών των αρνητικών για τους “βυσσινί” γεγονότων μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα (1 χρόνο ΠΑΕ). Εντύπωση προκάλεσε και το πως πέρασαν οι προσφυγές παικτών με διοίκηση της ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.
Τέλος, κάλεσε ακόμη μία φορά σε… κινητοποίηση μέσω πράξεων τους ανθρώπους της ερασιτεχνικής ΑΕΛ αλλά και τον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ Κωστή Πηλαδάκη καθώς πλέον το θέμα της αδειοδότησης έχει αρχίσει να μπαίνει σε κρίσιμη καμπή.
Ως αναφορά τώρα την απόφαση που… έβαλε stop στις μεταγραφές της ΑΕΛ, ο Κούγιας είπε πως ακόμη δεν την έχει πάρει στα χέρια του αν και καθησύχασε τους πάντες αναφέροντας πως θα βρει λύση.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που ο Τσιριμπης επαναλάμβανε σε συνεντεύξεις τύπου και ραδιόφωνα ότι το πρόβλημα με την εγγυητικη υπήρξε μόνο και μόνο επειδή ο ίδιος θέλει να είναι τυπικός και νόμιμος για να πάρει αδειοδότηση η παναχαϊκή εύκολα. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν υπάρξει έφεση αλλά δύο πράγματα ξέρω:
1) αν η ομάδα δεν κάνει μεταγραφές τότε πάει με γυμνό ροστερ για άνοδο αν και αυτό δε νομίζω ότι είναι το πρώτο σε αυτή τη φάση.
2)η "Πελοπόννησος" πριν από λίγες μέρες έγραφε ότι ρύθμιση των οφειλών σε ικα και εφορία δεν έχει γίνει. Άραγε έχει μπει τίποτα σε τάξη σε αυτή την ομάδα;
Σάκης

Unknown είπε...

Δεν μπορεί να προχωρήσει το μαγαζί έτσι. Και δυστυχώς για τον οποιοδήποτε θέλει να κουμαντάρει με ψέματα, ο κόσμος καταλαβαίνει. Ο Πατρινός, μετά από όσα έχει υποφέρει θέλει αλήθειες. Αν έβλεπε ότι υπάρχει σοβαρότητα και οργανωτικό πλάνο, θα στήριζε την ομάδα ανεξάρτητα από τον στόχο της ανόδου.Έτσι πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

Κανουμε τους μαλακες και παμε γηπεδο, δεν ημαστε.Αν δεν ξεκαθαρισει το θολο τοπιο μονοι τους θα μεινουν εκει στην διοικηση.Αληθεια αυτος ο χρυσανθακοπουλος που θελε να μπει και στα διοικητικα, κανει τωρα συνεργασια με τον μπαοκ; τι αλλαξε να βγει να μας πει και αντι να στηριξει την ομαδα της πατρας συνεργαζεται με τους βορειους;Ξεφτιλες ολοι τους

Unknown είπε...

Και εγώ φίλε πάω γήπεδο. Απλά εκφράζω την αγωνία μου. δεν με νοιάζει ότι δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Η στρούγκα αυτό το τυρί βγάζει. Αυτά που με φοβίζουν είναι όλα τα άλλα.

RED BLACK BULL είπε...

Θυμιο εχεις απολυτα δικιο, απλα χρειαζονται να βρεθουν οι ανθρωποι που δεν θα κοιταξουν το κοστος.
Αλλα οπως λεει και ο ανωνυμος φιλος ανωτερω, πρεπει να βρεθει απο τωρα ο νεος επενδυτης που να στηριχθουμε ολοι , για να μπορεσει η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ να ξαναγυρισει χωρις χρεη στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.
ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Σακη συμφωνω και στις 2 παραγραφους του σχολιου σου.

aport bill

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε εχεις απολυτα δικιο.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Θυμιο εχεις απολυτα δικιο. Και εμενα με φοβιζουν ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ Β'.ΓΥΡΟ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Σπορ βιλ, πεσ μας τι σημαινει με απλα λογια αυτη η μη αδειοδοτηση για την Παναχαικη.
Νικ/Παναχα

RED BLACK BULL είπε...

Ο Πλεξιδας απαντησε στις δηλωσεις του Αλεξη Κουγια.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Άλλοι είναι οι λόγοι που η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι σε καθεστώς επιτήρησης που μπήκε από τον περασμένο Ιούνιο και δεν αφορούν σε καμιά περίπτωση οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα κάποιοι παίκτες είχαν φύγει πολύ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν με μεταγραφή υπογράφοντας εξοφλητικές αποδείξεις. Ήλπιζα ότι ο κ. Κούγιας θα μεριμνήσει για να λυθεί το θέμα της επιτήρησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά δεν το έπραξε. Δεν θέλω να αναφέρω περισσότερα γιατί η συμφωνία προέβλεπε κάποιοι ποδοσφαιριστές να είχαν ξοφληθεί, από τον ίδιο μειώνοντας το τίμημα της ομάδας. Δεν θέλω να δώσω στη δημοσιότητα άλλα στοιχεία, γιατί χαίρομαι που η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και εύχομαι να ανεβεί ολόψυχα κατηγορία. Ίσως στο μέλλον αναφέρω περισσότερα...».

RED BLACK BULL είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ
Η χθεσινη αποφαση αφορα τον ελεγχο του 2ου ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΕΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
- ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ 3ο ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015.
ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΓΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΘΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ. Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ .
ΣΤΟ 3ο ΣΤΑΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΑΝ ΜΕΧΡΙ 31/3/2016 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΤΟΤΕ Η ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΕΙΟΤΟΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Αύριο στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών κατηγορούμενος θα είναι ο Αλέξης Κούγιας για υπόθεση που αφορά στην πρώην ομάδα του, την Παναχαϊκή.

Κατηγορείται για παραβίαση του Ν.2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών και του αθλητικού νόμου 2725/1999, καθώς η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν υπέβαλε 4 ισολογισμούς ως όφειλε.

RED BLACK BULL είπε...

ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Αύριο στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών κατηγορούμενος θα είναι ο Αλέξης Κούγιας για υπόθεση που αφορά στην πρώην ομάδα του, την Παναχαϊκή.

Κατηγορείται για παραβίαση του Ν.2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών και του αθλητικού νόμου 2725/1999, καθώς η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν υπέβαλε 4 ισολογισμούς ως όφειλε.