Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

O KOΥΓΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ "NORTENOS"

Η απάντηση του κ.Κούγια στην ανακοίνωση των Νοrtenos ήταν  άμεση με χθεσινές του δηλώσεις στην «Ε» : «Δεν απαντώ ποτέ σε ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά ας μου πει κάποιος ποια είναι η διεύθυνση του συνδέσμου και το καταστατικό αυτού. Ας μου δείξουν κάποιον… Θυμάμαι τέσσερα άτομα που είχαν φτιάξει ένα πανό που μετακινούνταν με ταξί στα παιχνίδια της ομάδας…
Η Πάτρα γνωρίζει ποιος είναι αυτός που επί επτά χρόνια πλήρωνε τα χρέη ανέβασε την ομάδα από τη Γ' Εθνική στη Β' Εθνική χωρίς να έχει καμία βοήθεια από πουθενά, χωρίς καμία πινακίδα, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς ούτε ένα ευρώ από τον κόσμο, Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Β' Εθνική δύο φορές έπαιξε στα πλέι οφ και λόγω των γνωστών διαδικασιών όπως αποφάνθηκαν και τα δικαιοδοτικά όργανα έχασε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκα από τον Πλατανιά. Κάθε μέρα είμαι στην Πάτρα για δύο σοβαρές δικαστικές υποθέσεις και στο δρόμο όλοι με χαιρετάνε και συγκρίνουν την Παναχαϊκή πώς ήταν με μένα και πως είναι τώρα.
Θα είμαι στο γήπεδο όχι με τους φίλους μου στην Πάτρα που επί χρόνια είχα καθιερώσει αλλά μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας για να απολαύσουμε την ομάδα που κάναμε φέτος».


- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "NORTENOS".  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ  ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ κ.ΑΛΕΞΗ- ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ-  ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΕΣ.


SPORT  BILL


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nikos Faz (ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ-ΣΧΕΤΟ)

Ο ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ.
ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΡ ΑΛΕΚΟ ΚΑΤΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ !!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @@ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘA ΤIΣ ΦΑΣ !!
ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΟΡΕΒΙΘΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ !!
ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΧΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΣΟΥ!!

RED BLACK BULL είπε...

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ.

Με αγωγη απειλει τον δημοσιογραφο Σωτηρη Κελλα της εφημεριδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λαρισσας, οτι οι ανωτερω δηλωσεις του για τους" Νortenos" ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

-Προφανως ο κ.Αλεξης ....εχασε την μπαλλα και τα βαζει ως συνηθως ...με τους δημοσιογραφους.

Για τις δηλωσεις του στο εξωδικο που εκανε στον ανωτερω δημοσιογραφο, τονιζει οτι την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ την παρελαβε απο την Δ'.Εθνικη '.'.'.και πληρωσε 2 εκατομμυρια '.'.'. υποχρεωσεις των προηγουμενων ιδιοκτητων.

Παλι καλα φιλοι μου, που δεν δηλωσε OTI THN πηρε και απο την Α'.τοπικο, και οτι πληρωσε και 2 ΔΙΣ.

Για ολα τον εχω ικανο τον κ.Αλεξη μας.

Α'. ολα και ολα. Πρεπει να του χρωσταμε ευγνωμοσυνη που εφυγε (?) και μας την παρεδωσε ΑΝΕΥ ΧΡΕΩΝ.'.'.'., και πηρε απο την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μονο 6 ποδοσφαιριστες μας, και μας εκανε βεβαια και χαρη.(μεγαλη η χαρη του Αγ.Στυλιανου που γιορταζει σημερα).

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ εχουμε παιδεια και δεν προκειται να σε πειραξει κανεις.

Κοιτα ομως μην προκαλεσεις.ΚΑΘΗΣΕ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ MONSTERS KAI AΠΗΛΑΥΣΕ ΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ.

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΘΕΙΣ.ΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ.

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.


SPORT BILL



RED BLACK BULL είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Ο Κ--ΛΙΑΡΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7 - ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ
ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ
Φωτογραφία του Σιν Πγε.(ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ-ΣΧΕΤΟ) fb

RED BLACK BULL είπε...

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

NAVAXO-ANTIFA (fb)

RED BLACK BULL είπε...

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

NAVAXO-ANTIFA (fb)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
RED BLACK BULL είπε...

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ/ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ/ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ.
ΚΟΥΓΙΑ Μ@@@Ε, Π@@@@@@Σ ΓΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάμε την διοίκηση παρωδία και την κατάντια μας και όλοι γήπεδο,για να υποδεχτούμε τον εξυγιαντή μας.Δεν έχει κάνεις δικαιολογία να λείψει το Σαββάτο.Κώστας.

Ανώνυμος είπε...

Σιν Πγε (fb)
ΕΞΩΔΙΚΟ
κατά του κ. Αλέξη Κούγια του Χρήστου-Κωνσταντίνου, κατοίκου Αθηνών, οδ. Βασιλίσσης Σοφίας αρ. 55, κατόχου του με αριθμό ΑΕ-500200/2007 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας κλπ κλπ
κατά δήλωσίν του, μεγαλομετόχου εταιρίας εκμετάλλευσης αλόγων
και, σύμφωνα με το ΦΕΚ 770/2013 συνεταίρου του κ. Δημητρίου Γιαννακόπούλου (γνωστού και ως Τράκη) και μέλους του ΔΣ της εταιρίας DPG GROUP OF COMPANIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
πρώην κατηγόρου του κ. Μαρινάκη ως αρχηγού της εγκληματικής οργανώσεως που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, και μετά από οικονομικές δοσοληψίες μαζί του, υπερασπιστή του εν λόγω αρχηγού
και επειδή είχε διαμείνει για χρόνια στην Πάτρα, άρα ξέρει.
ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ
1. Για το όνομα του Ταξιτζή, που μεταφέρει στο ταξί του όλο τον σύνδεσμο των Νορτένος
2. Το Α.Φ.Μ. του εν λόγω διαπράξαντος κατ΄εξακολούθησιν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
3. Την άδεια κυκλοφορίας του ταξί του καθώς επίσης το όνομα του υπαλλήλου που τον εξέτασε για να του δώσει δίπλωμα οδήγησης, εκκαθαριστικό της εφορίας για τα έτη από το 2009 και εντεύθεν, πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.
4. Σε περίπτωση μη αμέσου ανταποκρίσεως θα του υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές ίσες με τους 4 ισολογισμούς που δεν δήλωσε στην εφορία σύν το ποσό που ξοδεύει κάθε χρόνο για να κάνει μασάζ στο σημείο του σώματός του που εξέχει. (κατα δήλωσίν του 500 χιλιάδες)

RED BLACK BULL είπε...

Kαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

sport bill

Ανώνυμος είπε...

παιδια ποσο κοσμο λετε να εχουμε αυριο στον αγωνα?

RED BLACK BULL είπε...

ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.