Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 α)Συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων διακοσίων πενήντα (30.250) ευρώ, β) Ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική. Επέβαλε στους ΤΣΕΡΟΒΙΤΣ ΣΕΡΤΖΙΑΝ (εκπρόσωπο) και ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΠΑΝΟ(βοηθός προπονητή) την ποινή αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα. Επέβαλε στον ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΤΟ (φυσιοθεραπευτή) χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο μηνών. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τους ΤΣΕΡΟΒΙΤΣ ΣΕΡΤΖΙΑΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΠΑΝΟ για την πειθαρχική παράβαση των άρθρων 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ. 1 περ. β- η του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ(αγώνας της 27-9-2015 με ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ).

SPORT BILL

13 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Αυτος ο Βομβας(ονομα και πραγμα) που επεβαλε το ανωτερω προστιμο εχει ιδεα απο το ποδοσφαιρο και τι περιεχει η μπαλλα μεσα, η ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ.?
Ετσι οπως παμε σε λιγο καιρο οι ομαδες θα τελειωσουν και θα διαλυθει το ποδοσφαιρο.
Ο Κουγιας διαβασα, ζητα εκτακτη γενικη συνελευση στη Λιγκα για αλλαγη του ΒΟΜΒΑ.(50,000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ).

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΣΧΕΤΕ ΒΟΜΒΙΣΤΗ,





SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Παρελθόν από την θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναχαϊκή αποτελεί εδω και λίγες ώρες ο Ανδρέας Νικάκης ο οποίος έθεσε την παραίτηση του στην διοίκηση.
Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί και τις επόμενες ώρες θα μάθουμε αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ή αν η παραίτηση του είναι οριστική και ποίες θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της απόφασης .
-ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ...ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ/ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΕΑΜ , ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
SPORT BILL

νικος είπε...

Μας διελυσε αυτος ο κοντοπιθαρος, μας χρεωσε , εφερε αχυρανθρωπους και τωρα αυτος τακιμιαζοντας με τον μαρινακη θ τα παρει ανεβαζοντας τα τυρια.Και μεις παμε φουλ για εκκαθαριση και Γ εθνικη

Unknown είπε...

Αγαπητέ Νίκο, αν συμβεί το κακό, πάμε α' τοπικό και όχι γ' εθνική.

Ανώνυμος είπε...

Στην γ εθνικη παμε οπως ο οφη, η νικη βολου, οχι τοπικο

Unknown είπε...

Εγώ ξέρω ότι από αυτή την χρονιά, έχοντας αλλάξει ο νόμος, πάμε τοπικό. Μακάρι να κάνω λάθος. Αλλά καλύτερα να μην συζητάμε τέτοιο ενδεχόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο αυτό ακούμε,οτι έχει αλλάξει ο νόμος,αλλά όλες οι διαλυμένες ΠΑΕ συνεχίζουν στην Γ.Αυτό έπρεπε να γίνει από φέτος το καλοκαίρι,αλλά όλοι πανηγύριζαν για την δήθεν αλλαγή του ιδιοκτησιακού και τα μεγαλεία που ερχονται,με πρώτο τον SPORT BILL.Τώρα καλά ξεμπερδέματα.Κώστας.

RED BLACK BULL είπε...

Εσυ ρε φιλε Κωστα εχεις διαβασει οτι εγω πανυγηριζα για την αλλαγη του ιδιοκτησιακου στην Παε και για μεγαλεια ?? Λαθος μεγαλο φιλε.
Εαν διαβασεις τα σχολια μου , ειμαι ο μονος απο τα sites kai ta MME που συνεχως γραφω να βαστατε μικρο καλαθι.
Αλλα ετσι σου ειπαν , αυτα γραφεις και φυσικα σε κρινουν οι φιλοι του blog, και θα σε αγνοησουν. Βεβαια, δεν μας λες ουτε το επωνυμο σου γιατι για το ονομα σου δεν μου λεει τιποτε.
Αυτο ομως που ξερουν ολοι οι φιλοι και αναγνωστες μας, αναγνωριζουν τουλαχιστον οτι μπορουν ολοι ακομη και οι ανωνυμοι να γραφουν οτι θελουν.
Γεια χαρα Κωστα
sport bill

γιαννης κ είπε...

Πες μας φιλε σπο μπιλ, υπαρχει εστω και μικρη πιθανοτητα αναληψης της ομαδας απο τον καυμενακη, η ολα φημες ειναι; Αν δεν την παρει αυτος παμε για διαλυση φουλ

RED BLACK BULL είπε...

Και εγω ακουσα απο μια δημοσιογραφικη πηγη για το ενδιαφερον του Καυμενακη, αλλα να ξερεις αυτοι εχουν την εμπειρια λογω Αστερα να κανουν τις δουλιες τους κρυφα και με μετρο.
Σιγουρα εαν μαθω κατι πιο σιγουρο, θα το αναρτησω.
sport bill

Unknown είπε...

Όλες οι σοβαρές μεταβιβάσεις εταιρειών γίνονται γνωστές αφού έχουν ολοκληρωθεί.

γιαννης κ είπε...

Μακαρι να γινει κι ας το μαθουμε τελευταιοι

RED BLACK BULL είπε...

Σωστος ο Θυμιος

sport bill