Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΙΓΜΟΙ  ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΑΝΟΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα της Παναχαϊκής μετά την ήττα από τα Χανιά με 2-0 στο Παγκρήτιο, καθώς, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε παραιτήθηκε ο Δημήτρης Σπανός!
Ο Αιγιώτης τεχνικός που επανήλθε στην Παναχαϊκή την περσινή σεζόν διαγράφοντας εξαιρετική πορεία ενώ παρέμεινε και φέτος στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, δήλωσε την παραίτησή του.
Μάλιστα, η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση και μέσω του προέδρου της Παναχαϊκής, Ποτή Τσιριμπή, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί το αίτημα του Αχαιού προπονητή.
Μεταξύ άλλων ο Σπανός είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Κρίνω ότι πρέπει ν’ αποχωρήσω από την ομάδα και είναι βέβαιο ότι θα το κάνω. Θα μείνω για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Κέρκυρα και η ομάδα θα πρέπει στο επόμενο ματς να βρει νέο προπονητή».
SPORT BILL


15 σχόλια:

γιαννηςκ είπε...

Τετελεσται.Παμε για νεα αρχη, ξεχρεωτοι χωρις κοντους, χοντρους και γαυρους στην ομαδα.Αυτο που επρεπε να γινει το2003 γινεται τωρα.Καλη μας δυναμη για ν αντεξουμε την δοκιμασια.FORZA PANAXAIKARAμαζι και στο τοπικο.

RED BLACK BULL είπε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

"Ζητώ να παρέμβει ο εισαγγελέας για το παιχνίδι. Δεν γίνεται να δίνεται 1.30 ο άσος και 20.00 το διπλό" είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής.

Και πρόσθεσε: "Εμείς είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ εγώ να έχω καμία ρετσινιά. Αν υπάρχει εισαγγελέας πρέπει να καλέσει και να δει τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι. Την Πέμπτη πλήρωσα τους παίκτες για να είμαι καθαρός. Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Παναχαική. Αν υπάρχουν νόμοι, τη Δευτέρα το πρωί είμαι ο πρώτος που θέλω να μου ζητηθεί να καταθέσω για αυτό το παιχνίδι του ΑΟ Χανιά με την Παναχαϊκή. Όποιος στοιχηματίζει πάνω στα όνειρα μας να πάει φυλακή".
- ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ 1,3Ο, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΤΟ 20 ΤΟ ΕΔΙΝΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΣΕΙΣ ???

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

κουπονι στοιχημα Ο.Π.Α.Π
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΧΑΝΙΑ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
1 (2,02) ΤΟ Χ (2,90) ΚΑΙ ΤΟ 2 (3,20).
ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ.
-ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ" STOIXHMAN GR." ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ Β'.ΕΘΝΙΚΗ

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

23 πληρωνει αυτη τη στιγμη το διπλο της Παναχαικης και ενω το σκορ ειναι 0-0 σε αρκετες στοιχηματικες εταιριες.Λυπαμαι που θα σας το πω,αλλα λογικα θα χασουμε.
Sna Patra (FB) OΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

- O Sna αναρτησε το ανωτερω σχολιο του περιπου στις 16.00 χθες το απογευμα. Δηλαδη στο Α'.ημιχρονο περιπου.

Ομως πρεπει να μας πει εαν και που το ειδε, σε ποια στοιχηματικη εταιρεια, και σε ποιο λεπτο, γιατι προφανως κατι τετοιο πληροφορηθηκε και ο κ.Τσιριμπης, και εκανε την ανωτερω ανακοινωση .

ΞΕΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ "YOU TUBE" TIΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΙΜΠΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

λοιπον στο live ο ασσος επεσε μεχρι και στο 1.25 γυρω στο 30λεπτο..ο ποτης ριχνει την ευθυνη ξεκαθαρα στους παικτες(οτι το στησαν δλδ)
για του λογου το αληθες


https://www.facebook.com/AllaxtePolekokkinomaureEinaiOle/photos/a.391388064285869.91972.390192727738736/914876408603696/?type=3&theater

RED BLACK BULL είπε...

εδιαβασα σημερα το πρωι στη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, οτι ο κ.Τσιριμπης ζητα να ελεχθουν τα τηλεφωνα των παικτων της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
Και εγω ρε φιλε σε ρωτω, εαν πραγματιεκανε τετοια δηλωση, πως μπορει να ειναι αυριο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
η θα παραμεινει αυτος, η θα φυγουν οι παικτες.
Παντως οπως και να εχει Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
Α Ν Υ Σ Η Χ Ε Ι'.'.'.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤHN ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ (ΑΝΩΝΥΜΟΣ) ΑΝΩΤΕΡΩ

ΛΟΙΠΟΝ Η εταιρεια " mobile.bet365.gr" στο live στο λεπτο 24'33'' εδινε τις κατωθι αποδοσεις.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

1 (1,25) Χ (4,33) 2 (23,00) 1Χ (1,012) Χ2 3,75 1,2 (1,20)

Ειναι σιγουρο πλεον οτι ο μεν κ.Τσιριμπης εχει δικιο διοτι δεν ειναι δυνατο να υπαρχει τετοια αποδοση στο 2, αλλα απο την αλλη πλευρα ο κ.Τσιριμπης θα επρεπε να καταγγειλει το γεγονος την ιδια στιγμη που το εμαθε , και οχι μετα το τελος του αγωνα.

Θα περιμενουμε πλεον να ακουσουμε και την εταιρεια radar ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΤΣΙΡΙΜΠΗ σε πρωτη φαση ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ.

ΟΨΟΜΕΘΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.


SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Διαλυεται η ομαδα, με τα λαμογια που εχουν κουβαληθει στην ομαδα.ο παπαδακης που ειναι; Καλυτερα στην Γ να ξεμπερδεψουμε με ολους αυτους

Ανώνυμος είπε...

Φταινε οι παικτες που ειναι απληρωτοι; Ο τσιριμπης τα μαθε καλα τα κολπα απο τον κοντο που τον καθοδηγει ακομα.Τα ιδια δεν ελεγε και ο κοντος στις αποτυχιες;

RED BLACK BULL είπε...

Συμφωνω, αλλα εγω ρε φιλε στεκομαι οτι η ωρα ειναι 1.30 Κυριακη μεσημερι, και η ΠΑΕ δεν εχει κανει καμμια ανακοινωση.
Προφανως ο κ.Τσιριμπης ειναι πανω και απο τον μεγαλομετοχο ??

RED BLACK BULL είπε...

Με έπαιρναν τηλέφωνα από παντού και με ρωτούσαν αν ξέρω γιατί ο 1 ξεκίνησε από 2 και έπεσε στο 1,20 στο πρώτο ημίχρονο χωρίς λόγο.

Μαrio Vag (FB)opadoi Panaxaikis

Ανώνυμος είπε...

redblack τωρα τι βλεπεις να γινετε ?

RED BLACK BULL είπε...

πρεπει να ξεκαθαρισει την θεση του πρωτα ο κ.Τσιριμπης, και μετα οι παικτες να κανουν καποια ανακοινωση εαν δεχονται να συνεχισει στη προεδρια αυτος που τους καταγγελει? με την δηλωση στη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ οτι θα πρεπει να ανοιχτουν τa τηλεφωνa των παικτων.
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Το κύμα αποχωρήσεων συνεχίζεται στην Παναχαϊκή.Πιο συγκεκριμένα μετά τις παραιτήσεις των Ανδρέα Νικάκη και Δημήτρη Σπανού άλλες δύο παραιτήσεις έσκασαν στους κοκκινόμαυρους καθώς παρελθόν απο την θέση του γενικού αρχηγού αποτελεί εδω και αρκετό διάστημα ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς χωρίς να έχει ανακοινωθεί και επίσημα όπως και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της Παε Παναχαϊκή.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα

Mario Vag (FB) OΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ