Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΚΤΥΠΑ ΕΝΤΟΝΑ  Η ΣΕΙΡΗΝΑ  ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ  ΣΤΗ Β'. ΕΘΝΙΚΗ

Σοβαρό το θέμα της Πειθαρχικής Επιτροπής, για το οποίο γίνεται και το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής το μεσημέρι της Πέμπτης (19/11), αλλά υπάρχουν και σπουδαιότερα…
Το πραγματικά πολύ μεγάλο πρόβλημα της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας είναι η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο… κόκκινο, σχεδόν στα όρια δηλαδή για το αν θα καταφέρουν να συνεχίσουν και αυτό έχει χτυπήσει συναγερμό στο διοικητικό φορέα.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης εμφανίζεται σφόδρα προβληματισμένος και αγχωμένος αναζητώντας λύσεις ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν όλες οι ΠΑΕ και η σεζόν να τελειώσει όπως άρχισε, δηλαδή με 18 μονομάχους…
Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο θέμα το οποίο «ακούει» στη σύμβαση με τον ΟΤΕ TV, καθώς υπάρχει ρήτρα, σύμφωνα με την οποία απαράβατα θα πρέπει η Β’ Εθνική να μην μείνει με λιγότερες από 16 ομάδες, αφού σε διαφορετική περίπτωση η σύμβαση θα τιναχθεί στον αέρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Βέβαια στους διαδρόμους της οδού Θεμιστοκλέους που εδρεύει η Ένωση Β’ Εθνικής ακούγονται ήδη τα ονόματα ορισμένων «προβληματικών» ΠΑΕ με πρώτη απ’ όλους τον Πανελευσινιακό, ενώ ψίθυροι κυκλοφορούν και για τα οικονομικά της Ζακύνθου, του Ολυμπιακού Βόλου, της Παναχαϊκής με τη λίστα να μεγαλώνει ή να διαμορφώνεται με διαφορετική τετράδα ομάδων…
Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι αυτό το μεγάλο στοίχημα στη Β’ Εθνική είναι αν φέτος θα υπάρξουν… κανονιές ή αν το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί χωρίς αποχωρήσεις.
Πηγη a-sports.gr


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΒΑΣΙΛΗ.ΜΑΣ ΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤ ΝΤΕΙ.ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ .ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην το διαβαζεις ρε φιλε αν σε κουραζει,διαβασε το αελολε...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μπορείς να έχεις την άποψη σου για το blog δε μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Αλλά το redblackbull δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε ούτε το τελευταίο blog που αναδημοσιευει ρεπορτάζ. Επίσης στο 90% των άρθρων δημοσιεύεται η άποψη του συντάκτη. Άλλο δε συμφωνώ με τον συντάκτη και άλλο το αν δημοσιεύει την άποψη του. Εξάλλου δεν είναι δημοσιογραφικο σαιτ το συγκεκριμένο ένα blog που μοιραζόμαστε κάποια πράγματα για την παναχαϊκή είναι. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ χωρίς να ξέρω προσωπικά τον sport bill
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Θα το ξαναγραψω για σενα φιλε που μαλλον με διαβαζεις πολυ προσφατα. Εαν δεις ολα τα δημοσιευματα μου το 70% των σχολιων μου αφορουν τις δικες μου αποψεις.
Και κατι αλλο για να ξερεις. Πιστευεις αληθεια η με θεωρεις βλακα να μην ξερω η να μην εχω τον καταλληλο μηχανισμο για να μην εξακριβωνω ολα τα spam μυνηματα/σχολια απο που προερχονται ?

Εδω στο blog αυτo,οπως σχολιαζει και ο Σακης ανωτερω, μπορεις να γραφεις την αποψη σου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ BLOG αγνοουν στο μεγαλυτερο ποσοστο οταν καποιος γραφει ανωνυμα.
εντουτοις εγω επειδη ακριβως πιστευω οτι ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του, μπορει και την γραφει εστω και ανωνυμα.
τιποτε περισσοτερο τιποτε λιγωτερο.

Οποιος πιστευει οτι το blog ειναι κατευθυνομενο η εν πασει περιπτωσει δεν του αρεσει, ειναι δικαιωμα του, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ και να το αγνοει, οπως και εγω αγνοω αλλα blog που θεωρω οτι βλαπτουν την ...υγεια μου και την αισθητικη μου.

ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ RBB, ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Μ.Μ.Ε ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ..

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ,

sport bill

NOTIOS είπε...

Ο ποτης τσιριμπης πινει τιποτε?

RED BLACK BULL είπε...

Δεν ξερω φιλε Νοτιε

sport bill

Ανώνυμος είπε...

ποιες αληθεις γραφεις κυριε μου .αφου 3 χρονια τιποτα δεν σου εχει βγει.γιατι αν σου εβγαιναν η παναχαικη δεν θα υπηρχε στον χαρτη η θα επαιζε δ τοπικο.μην κανεις λοιπον μαθηματα.εισαι ασχετος και αντιπαχαικιωτης.για φερεφωνο και πιστος αντιγραφεας καλος εισαι.εξαλλου ειναι κιαυτο ενα επαγγελμα.

NOTIOS είπε...

Μετά τα 4 στην Λαμία ίσως είναι ώρες να γράψουμε μερικές αλήθειες.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή είναι αξεπέραστα και μονάχα αν ξαναγεννηθεί απο τις στάχτες της θα μπορεί να υπάρξει όραμα κι ελπίδα.
Κανείς νοήμων οπαδός δεν πίστεψε έναν πρώην υπάλληλο του κουγια το καλοκαίρι πως μπορεί ν αναλάβει τις τύχες της ομάδας με φόντο έναν ανύπαρκτο
Επενδυτή απο την Ελευσίνα.ΑΠλως αρκετοί πάνω στην μανούρα τους να φύγει ο Αλέκος πίστεψαν σε φρούδες ελπίδες.Αλλωστε ο κούγιας είναι ακόμα εδώ και το ξέρουμε όλοι.Τωρα αυτός που τρέχει την ομάδα είναι παντελώς ξερός κι άφραγκος κι έτσι έχουμε περιέλθει σε τέλμα.ασε που έχει έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και ποτέ δεν είναι νηφάλιος.προκαλει επίσης εντύπωση η στάση κάποιων οργανωμένων που στηρίζουν με αντάλλαγμα την δωρεάν είσοδο σε κανά ματσάκι.κυριοι τέλος,άμεση διάλυση και ξεκίνημα απο το μηδέν

ΥΓ. Για οποία κουφάλα αμφιβάλλει για την οπαδική μου ταυτότητα σας πληροφορώ πως ανήκω στον δυναμικότερο σύνδεσμο της Παναχας αλλά τώρα εκφράζω την προσωπική μου άποψη.τα στοιχεία μου στην διάθεση σας.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα,μας δουλευει ο υπαλληλος του κοντου.Τωρα πτωση στην Γ να ξεβρωμισουμε.Οσο για αυτους τους οργανωμενους θυμιζουν τους εργατοπατερες της γσεε...

NOTIOS είπε...

Να διευκρινήσω κάτι,η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων είναι αξιοθαύμαστη.κρατουν ζωντανή την φλόγα της παναχαικης με κάθε κόστος.
Υπάρχουν όμως και αποστήματα του παρελθόντος στον οπαδικό χώρο που θέλουν να κρατιούνται στο προσκήνιο εξυπηρετώντας προσωπικά τους συμφέροντα.ακομα κι αν χρειάζεται να φτιάξουν σύνδεσμο των τεσσάρων ατόμων.τα πράγματα είναι απλά.ειτε εξεύρεση ενός σοβαρού επενδυτή είτε άμεση πτώση της ομάδες στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και ξεκίνημα απο την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

redblack η διαθεση των εισητηριων για των αγωνα με λαρισα αρχιζει την τεταρτη?και με τον παο την τριτη?

RED BLACK BULL είπε...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το Σάββατο 28/11/15 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 1, 2, 5, 10 ευρώ. Για τις ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την αγορά (Αστυνομική Ταυτότητα, Έντυπη Ηλεκτρονική Πιστοποίηση Ανεργίας, Φοιτητικό Πάσο – Στρατιωτική Ταυτότητα, μαθητική ταυτότητα).

Με την αγορά ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου για το παιχνίδι με την Λάρισα οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήριο και για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό με 10 ευρώ επιπλέον. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για αγορά των δύο εισιτηρίων μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου που θα σταματήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα διατίθενται από την Τρίτη θα κοστίζουν 15 και 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00 – 19:00 και Σάββατο 10:00-15:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος)