Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων μαρτύρων με αφορμή ποδοσφαιρικά θέματα

Άγριο επεισόδιο διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9:30, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ανάμεσα στον πρόεδρο της Λάρισας Αλέξη Κούγια και τον ιδιοκτήτη του ΑΟ Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη.

Οι δύο άντρες που ταξίδευαν για Κρήτη άρχισαν να ανταλλάσσουν κατηγορίες και ύβρεις, με τα πράγματα να ξεφεύγουν από τα όρια και να πιάνονται γρήγορα στα χέρια.

Αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να τους χωρίσουν και τόσο ο Κούγιας όσο και ο Νύκταρης κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου όπου κατέθεσαν μηνύσεις ο ένας εναντίον του άλλου και από εκεί οδηγήθηκαν στα κρατητήρια, όπου θα παραμείνουν όλη τη νύχτα και το πρωί στις 8 θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.


2 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Ροντεο έγινε το βράδυ της Τετάρτης (2/12) το «Ελ. Βενιζέλος»! Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και του ΑΟ Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης, «συναντήθηκαν» τυχαία στους διαδρόμους του αεροδρομίου (ο Κούγιας υποστηρίζει ότι ο Νύκταρης τον περίμενε) και μετά από εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και ύβρεις, ο δεύτερος έπιασε τον πρώτο και τον ξυλοκόπησε με χτυπήματα κυρίως στην κοιλιακή χώρα.

Σχετκό Περιεχόμενο

Ο Ηρακλής Νύκταρης συνελήφθη και θα περάσει το πρωί της Πέμπτης αυτόφωρο, ενώ ο Αλέξης Κούγιας του έκανε μήνυση για απειλή, εξύβριση, εκβιασμό και σωματικές βλάβες. Μήνυση υπέβαλε και ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά για απειλή και εξύβριση και αμφότεροι διανυκτέρευσαν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου.

Τα αίτια για όσα συνέβησαν ήταν οι καταγγελίες Κούγια το τελευταίο διάστημα περί «εκβιασμού που δέχεται με απειλή κατά της ζωή του από γνωστό κακοποιό, ο οποίος ζει στην Κρήτη και στην Αθήνα και στο παρελθόν είχε σχέση με την ομάδα του ΟΦΗ και τώρα έχει πολύ στενή σχέση με την ομάδα των Χανίων», όπως ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Για τα παραπάνω, ο Αλέξης Κούγιας έχει απευθυνθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού και τις εισαγγελικές Αρχές.

Με λίγα λόγια, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κατηγορεί τον Ηρακλή Νύκταρη ότι στήνει παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League. Αυτή, κατά δήλωσή και των δύο χθες το βράδυ, ήταν και η αιτία που ο ιδιοκτήτης των Χανίων επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια.

Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Νύκταρης έχει παραπεμφθεί με αμετάκλητο βούλευμα σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, με την ιδιότητα (τότε) του «αφανή ιδιοκτήτη του ΟΦΗ.

RED BLACK BULL είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΓΙΑ-ΝΥΧΤΑΡΗ

Βέβαια πριν ακόμα βγάλει την ανακοίνωση της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας, οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε επικοινωνία, με τον Νύκταρη -όπως δηλώνει ο ίδιος στο SDNA- να ζητάει από τον γνωστό ποινικολόγο να σταματήσει να ασχολείται με τον ΑΟ Χανιά, έχοντας προφανώς ενημερωθεί για σχετικά γεγονότα. Τι ακριβώς του είπε;

«Σταμάτα να ασχολείται με τον ΑΟ Χανιά, για να μην έχουμε άλλα...», ήταν η ατάκα του προέδρου του ΑΟΧ στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος -σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νύκταρη, του είπε: «Θα μου κλάσεις τα α@@@»!

Για να του απαντήσει από την πλευρά του ο Νύκταρης: «Καλά, όταν θα βρεθούμε, θα δεις τι θα σου κλάσω»!

Κάπως έτσι έμελλε να ακολουθήσει το ξύλο στην αίθουσα του αεροδρομίου, όπου οι δύο τους συναντήθηκαν τυχαία.

Οπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης των Χανιωτών: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βλάψει την ομάδα όσο βρίσκομαι εγώ εδώ. Ο Κούγιας ήθελε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο γι' αυτό μας χτυπάει κι εγώ το μόνο που του ζήτησα ήταν να μην ξανασχοληθεί μαζί μας. Βλέπει ότι έχουμε ένα εύκολο πρόγραμμα μπροστά μας και μας φοβάται γιατί ο ΑΟΧ μπορεί να πάει πολύ ψηλά φέτος. Εχω καταθέσει ήδη μήνυση για εξύβριση».
ΠΗΓΗ SDNA.GR