Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ
Δ
«Η ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"
Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν θα διεξαχθεί λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ» επισημαίνεται χαρακτηριστικά. Έτσι, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" παίρνει τη νίκη στα χαρτιά, σε έναν αγώνα που θα είχε τηλεοπτική κάλυψη.
Μετά την εξέλιξη αυτή, άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη. Αντί για 15.00, θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 και θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι.
- Δυστυχως τα πραγματα στη ΠΑΕ οδηγουνται σε αβεβαιο μελλον και κανεις δεν ξερει τι μας ξημερωνει.
sport bill



3 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

εμαθα οτι γινονται μεγαλες προσπαθειες σημερα να εξοφληθει το προστιμο και να ορισθουν Διαιτητες για το παιχνιδι της Δευτερας.
σε λιγη ωρα εαν δουμε οτι ορισθηκαν διαιτητες, μπορει κατι να εχει αλλαξει.
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Επειδη θα γινει το αυτονοητο να παιξει τι αλλαζει;Οι ατσιγαροι πως θα πληρωσουν ικα εφορια και τις αλλες υποχρεωσεις;Αντε και παιξαμε θα φαει η ομαδα 3 γκολ δεν αλλαζει τιππτα,αν δεν βρεθει επενδυτης.Και κριμα για καππιους οργανωμενους που βαλαν πλατη σε αυτο το εκτρωμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΕ ΕΜΠΑΘΗ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ΅Σ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΣΑΥΤΟ ΣΕ ΥΠΟΛΛΕΙΠΤΟΜΑΙ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ.