Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τα προβληματα δεν εχουν σταματημο στη Παναχαικη. Νεο προστιμο αυτη τη φορα απο την Πειθαρχικη της ταξεως των 8.500.-
Αναλυτικα η ανακοινωση
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων (8.500) ευρώ (αγώνας της 28-11-2015 με ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ)».

- Το εχουμε  ξαναγραψει, οτι καμμια ομαδα  δεν ενδιαφερθηκε να διαβασει την τροπολογια των φετεινων προστιμων απο την Πειθαρχικη επιτροπη.
Ετσι που παμε δεν θα μεινη καμμια ομαδα που να τελειωση την σαιζον χωρις να πληρωση λιγωτερα των 100.000.-ευρω απο προστιμα.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευεις οτι θα σωθει η ομαδα με την τακτικη των υποτακτικων του κουγια,παπαδακη και τσιριμπη;Ποιος θα βαλει 300000 σε ενα βαρελι χωρις πατο οπως ειναι τα οικονομικα χρεη της ομαδας;Δυστυχως η μονη λυση ειναι να πεσει η ομαδα και να βρεθει τροπος να κατεβει με αλλο αφμ στην Γ ξεχρεωτη.Οσο πιο γρηγορα πεσει και ξεχρεωσει τοσο νωριτερα θα επιστρεψουμε στην θεση που ανηκουμε.Αυτοι ειναι αχρηστοι οπως αυτος που τους εφερε εδω για να μας παραμυθιασουν.Και μεγαλη ευθυνη εχουν καποιοι φιλαθλοπατερες που συναλασοντε με τον τσιριμπη και στο τελος θα βγουν και χαμενοι και δαχτυλοδειχτουμενοι στην Πατρα.Κριμα για την καταντια της ομαδας αγωνιστικα,διοικητικα,και οπαδικα.