Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015


ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ (0-1)

τρικυμια εφερε η ηττα απο τον Παναιγιαλειο στη ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. 
Ακουσθηκαν (δεν υπαρχει ακομη καποια επιβεβαιωση) για 3 ακομη προσφυγες παικτων.

O τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κύμα αποχωρήσεων στην Παναχαϊκή συνεχίζεται ή μάλλον κλιμακώνεται!
Με τους Κοντοδήμο και Περίκο άλλοι τρεις… κούνησαν μαντήλι αφού πρώτα κατέθεσαν προσφυγή.

Ο λόγος για τους Χατζή, Στεργίδη και Πέδρο που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά το απόγευμα της Δευτέρας με τα «κοκκινόμαυρα» κόντρα στον Παναιγιάλειο.
Οι τρεις παίκτες κατέθεσαν προσφυγή προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται, αλλά και την ελευθερία τους.
Αναφορικά με τον Κοντοδήμο, η προσφυγή του εκδικάστηκε τη Δευτέρα και παρά τις προσπάθειες των Αχαιών να εξασφαλίσουν αναβολή, η υπόθεση έκλεισε με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό να κερδίζει την ελευθερία του.





ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΜΕ 0-1 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

εαν αληθευει το ανωτερω ρεπορταζ του (Patrasso web.gr) για τους ΧΑΤΖΗ, ΣΤΕΡΓΙΔΗ, ΠΕΔΡΟ, ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟ, τοτε πρεπει ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΕ ΝΑ ΔΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Αυτο που πολλοι ισως γνωριζετε, ειναι  οτι μεχρι τωρα στο διαδικτυο γινεται της,... μουρλης απο τους οπαδους της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (ΣΧΕΤΟ). 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ (κυριως στο facebook), γιατι κυριως προεχει η ηρεμια στην ομαδα.

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

SPORT BILL


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν τα ιδια κολπα με μπραβους και τσαμπουκαδες.Μονοι σας θα στε στο επομενο ματς.κυριοι της διοικησης το χανετε το παιχνιδι με τις τακτικες σας,πηγαινετε αλλου να κανετε τα παιχνιδια σας.

Ανώνυμος είπε...

τετοια ξεφτιλα δεν εχω ξαναδει..χασαμε κ κανουν σαν να μη τρεχει τιποτα...πουλο ολοι αποτυχημενοι

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ MIKRILIGA.COM ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΔΡΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Ερμιονίδας συζητά την ανάληψη καθηκόντων στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επεισόδιο Τσιριμπή με φιλάθλους το βράδυ της Δευτέρας.
Πληροφορίες από την πόλη της Πάτρας αναφέρουν πως ο πρώην διοικητικός ηγέτης της Ένωσης Ερμιονίδας, που πέρσι αγωνίστηκε στη Football League, είναι έτοιμος να τεθεί επικεφαλής στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι απαραίτητες διεργασίες με το νυν διοικητικό καθεστώς έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες και ο Μερτύρης θα κληθεί (εκτός απροόπτου) να παρέχει οικονομική και διοικητική στήριξη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Προέδρου αντί του Ποτή Τσιριμπή.
Σε δυσμένεια ο Τσιριμπής
Ο τελευταίος πάντως έχει πέσει σε δυσμένεια από τον κόσμο της Παναχαϊκής, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Παναιγιάλειο. Αμέσως μετά το τέρμα που πέτυχε ο Σπίνουλας για τους Αιγιώτες, ο κόσμος άρχισε να αποδοκιμάζει Τσιριμπή και Παπαδάκη. Όταν ο πρώτος επιχείρησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, ήρθε στα χέρια με φίλαθλο της Παναχαϊκής, γεγονός που εξόργισε και τον υπόλοιπο κόσμο. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν προς παρόν, καθώς μετά το τελικό σφύριγμα έφτασε η ώρα του Παπαδάκη να γίνει στόχος αποδοκιμασιών!

Ανώνυμος είπε...

το ανωτερω σχολιο εχει αναρτηθη απο την mikriliga,gr σημερα το μεσημερι.
Μηπως ξερεις τιποτε καινουργιο με τις προσφυγε?

Ανώνυμος είπε...

Ο μερτυρης διαλυσε το αργος,εριξε την ερμιονιδα,θα σωζει την παναχαικη;Εξω ολα τα λαμογια