Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη.
Η ΠΑΕ τόν ευχαριστεί για την επαγγελματική στάση που επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα να είναι πάντα υγιής και να πετύχει στην καριέρα του όσα επιθυμεί».
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.  ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ  ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,  ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΕΩΝ.
SPORT BILL


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ.ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ >

Ανώνυμος είπε...

Την ανασυγκρότηση και παπαριές,να ξεκουμπίστουν τα λαμόγια που έχουν τις μετοχές και να ξεκινήσουμε από το μηδέν,τελειώσαν τα ψέματα.

RED BLACK BULL είπε...

και εσυ νομιζεις οτι δεν ξερουμε ποιος εισαι? χαχα

RED BLACK BULL είπε...

Και συμπληρωνω σε αυτο που αναφερεις οτι αντεγραψα τον τοπικο τυπο ,μπορεις να ελεγξεις οτι το pelop.gr και το gnomi.gr δεν εχει αναφερει ακομη τιποτε, το dete.gr το ανεφερε μετα απο εμας ωρα 14.33. ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ kΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ.
sport bill

RED BLACK BULL είπε...


ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Αθανασόπουλο.
Άπαντες στην ΠΑΕ του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και να έχει υγεία αυτός και η οικογένειά του.

RED BLACK BULL είπε...

η Ανασυγκροτηση φιλε μου εχει πολλες πλευρες ερμηνειας. Εσυ μπορεις να διαλεξεις οποια πιστευεις οτι θα κανει καλο στην ομαδα.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι ανασυγκροτηση και βλακειες; Είστε σοβαροί; Δηλαδή πέρυσι μας ενοχλούσε ότι παίζαμε στην Κόρινθο και ο Κούγιας έλεγε ΠΓΕ Κόρινθος αλλά φέτος το να παίζει ο βορυλλας σέντερ φορ δε μας νοιάζει. Άδειο γήπεδο είχαμε πάλι τι έχει αλλάξει το όνομα του ιδιοκτήτη; Να φύγουν αμέσως είναι επικίνδυνοι. Ας αφήσουν όσους πραγματικά αγαπούν την ομάδα στον πόνο τους.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

redblack εισητηρια για αυριο εχουν βγει?