Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015


                                           Καλη χρονια σε ολους τους φιλους

Πρωτοχρονιάτικες φωτογραφίες με κίνηση

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαυρη μερα ξημερωσε για ολους εμας τους Παναχαικιωτες και τους λατρεις του Ποδοσφαιρου.χτες μας αφησε μονους ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ επι 15 χρονια αρχηγος του Φωστηρα Οβρυιας για μενα ο πιο αυθεντικος ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ αντιπροεδρος του ομιλου φιλων παναχαικης Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ. Για εμας δεν εφυγες θα εισαι καθε μερα κοντα μας διπλα μας στις αγωνιες στις προβλεψεις στα καλαμπουρια μας .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά στο sport bill και σε όλους τους αναγνώστες του blog. Ας ελπίσουμε ότι το 2016 θα ξημερωσουν καλύτερες μέρες για την παναχαϊκή και όλο τον κόσμο. Επίσης πληροφορηθηκα από τον παραπάνω φίλο το θάνατο του κ. Θεοδωροπουλου και μολονότι δεν τον ήξερα προσωπικά θα ήθελα να συλληπηθω την οικογένεια του.
Σάκης

Unknown είπε...

Δεν το πιστεύω. Πως θα ήθελα να είναι μία από τις τόσες φάρσες που κάναμε για να διασκεδάσουμε. Δεν σε γνώριζα πολλά χρόνια φίλε, αλλά πράγματι ήσουν από τα καλύτερα παιδιά. Θα λείψουν σε όλους μας οι συζητήσεις μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα περάσω από το στέκι μας και .... θα λείπεις. Καλό ταξίδι φίλε. Θα μας λείψεις.