Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ  “Κ .ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ”

Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο "Μπακ", ο πιο ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου "Κ. Δαβουρλής"  Θρήνος για το θάνατο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

Η μεγαλη οικογενεια της Παναχαικης εχασε σημερα τον πιο ενθερμο οπαδο της και ιστορικο και ιδρυτικο μελος του Συνδεσμου μας  ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ μετα απο ανακοπη καρδιας.
Ο Βασιλης αφιερωσε ολη την ζωη για την αγαπημενη του ομαδα ενω υπηρξε και σπουδαιος αμυντικος ποδοσφαιριστης του ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΒΡΥΑΣ την δεκαετια του 1970-80.
Ο” Μπακ” αφηνει σημερα την επιγεια ζωη, την οικογενεια του, τους συγγενεις του και ολους εμας τους φιλους του  παιρνοντας  την αγαπη ολων μας.
Εμεις οι καθημερινοι του φιλοι που για ολους ειχε εναν καλο λογο , ξερουμε οτι ο χωρισμος αυτος ειναι προσωρινος.
Γιατι Βασιλη οσο και να εισαι προετοιμασμενος να δεχθεις το θανατο, τελικα απεδειχθη με εσενα,  οτι σε πιανει απροετοιμαστο, και σημερα το πρωι επεσε σαν κεραυνος σε ολους μας οταν μαθαμε την ειδηση της απωλειας σου.
Αυριο το μεσημερι στις 3 μ.μ. στη εκκλησια της  Οβρυας θα ειμαστε εκει για να σου πουμε ποσο πολυ σ’αγαπησαμε και ποσο σημαντικος φιλος ησουνα ολα αυτα τα χρονια απο τοτε που ιδρυσαμε το Συνδεσμο της αγαπημενης σου ομαδας, και να σε κατευοδοσουμε  στο μεγαλο σου ταξιδι.

Καλο ταξιδι φιλε





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΛΙ ΠΙΚΡΑ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ.ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ...ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.....ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ..........ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ........ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ......ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ...........ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ....

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1987

Ανώνυμος είπε...

Πάτρα: Θρήνος για τον 57χρονο Βασίλη Θεοδωρόπουλο - Απεβίωσε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς παραμονή της Πρωτοχρονιάς ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να τον σώσουν, τελικά δεν θα κατάφεραν.

Η τοπική κοινωνία της Πάτρας θρηνεί για τον θάνατο του 57χρονου Βασίλη Θεοδωρόπουλου ελεύθερου επαγγελματία, συζύγου της γνωστής κομμώτριας Ρίας Ρηγάτου, ο οποίος έφυγε, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr πολύ ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς παραμονή της γιορτής του, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Πως τον βρήκε η γυναίκα του

Η Ρία Ρηγάτου πήγε στο σπίτι της στην οδό Κανακάρη Ρούφου κοντά στη συμβολή με την Καρόλου, γύρω στις 9 μ.μ. χθες το βράδυ, όταν τελείωσε από το κομμωτήριό της.

Όμως χτυπούσε το κουδούνι και δεν απαντούσε. Προσπάθησε να ξεκλειδώσει, όμως τα κλειδιά είχαν μείνει από την πίσω πλευρά.



Τον φώναζε, όμως εκείνος δεν αποκρινόταν.

Τελικά κάλεσε το ΕΚΑΒ και στο σημείο κατέφθασαν δύο ασθενοφόρα και μία μονάδα, όπως επίσης και αστυνομικοί προκειμένου να ανοιχθεί η πόρτα.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν, όμως δεν τα κατάφεραν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον άτυχο Βασίλη Θεοδωρόπουλο, συγγενείς και φίλοι αύριο το μεσημέρι, Σάββατο 2 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά.

RED BLACK BULL είπε...


ΘΥΜΙΟΣ ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ

Δεν το πιστεύω. Πως θα ήθελα να είναι μία από τις τόσες φάρσες που κάναμε για να διασκεδάσουμε. Δεν σε γνώριζα πολλά χρόνια φίλε, αλλά πράγματι ήσουν από τα καλύτερα παιδιά. Θα λείψουν σε όλους μας οι συζητήσεις μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα περάσω από το στέκι μας και .... θα λείπεις. Καλό ταξίδι φίλε. Θα μας λείψεις.

1 Ιανουαρίου 201

RED BLACK BULL είπε...




Μαυρη μερα ξημερωσε για ολους εμας τους Παναχαικιωτες και τους λατρεις του Ποδοσφαιρου.χτες μας αφησε μονους ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ επι 15 χρονια αρχηγος του Φωστηρα Οβρυιας για μενα ο πιο αυθεντικος ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ αντιπροεδρος του ομιλου φιλων παναχαικης Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ. Για εμας δεν εφυγες θα εισαι καθε μερα κοντα μας διπλα μας στις αγωνιες στις προβλεψεις στα καλαμπουρια μας .
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...



Εύχομαι καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά στο sport bill και σε όλους τους αναγνώστες του blog. Ας ελπίσουμε ότι το 2016 θα ξημερωσουν καλύτερες μέρες για την παναχαϊκή και όλο τον κόσμο. Επίσης πληροφορηθηκα από τον παραπάνω φίλο το θάνατο του κ. Θεοδωροπουλου και μολονότι δεν τον ήξερα προσωπικά θα ήθελα να συλληπηθω την οικογένεια του.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Με δάκρυα αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο
ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΤΡΙΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Στο "Diverso", στο στέκι που σύχναζε, άφησαν λουλούδια στην θέση που πάντα καθόταν
Το τελευταίο «αντίο» είπε στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο πλήθος κόσμου σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά. Ο 57χρονος πατρινός επιχειρηματίας, που είχε ταυτίσει το ονομά του με την Παναχαϊκή , καθώς υπήρξε από τους πλεόν ένθερμους φιλάθους "έφυγε" ξαφνικά από ανακοπή καρδίας μέσα στο σπίτι του όπου βρισκόταν , βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του , αλλά και τους πολυπληθείς φίλους του.

Ιδιαίτερα συγκινητικός , ήταν στον επικήδειο λόγο του ο Γιώργος Σπυρούλιας, που μίλησε εκ μέρους του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναχαϊκής «Κώστας Δαβουρλής»:
«Η μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής έχασε σήμερα τον πιο ένθερμο, τον πιο αυθεντικό οπαδό της, και ιστορικό και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναχαϊκής «ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ».
Ο Βασίλης αφιέρωσε όλη την ζωή για την αγαπημένη του ομάδα, ενώ υπήρξε και σπουδαίος αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΒΡΥΑΣ την δεκαετία του 1970-80, και επί 15 χρόνια αρχηγός του. Ο φίλος μας ο «Μπακ» αφήνει σήμερα την επίγεια ζωή, την οικογένειά του, τους συγγενείς του και όλους εμάς τους φίλους του, παίρνοντας την αγάπη όλων μας.

Εμείς, οι καθημερινοί του φίλοι που για όλους είχε έναν καλό λόγο, ξέρουμε ότι ο χωρισμός αυτός είναι προσωρινός. Οι περισσότεροι πιστεύουμε βέβαια ότι μας κάνεις πλάκα, και μάς κουβάλησες όλους εδώ για να γελάσουμε με το τον φίλο μας τον πρόεδρο το λαμόγιο, τον ΒΔ, τον Σπορμπίλ, τον λόρδο ,και όλη την παρέα που καθημερινά πειράζαμε ο ένας τον άλλον. Όμως νομίζαμε ότι αυτά το βλέπαμε στο όνειρό μας και την παραμονή της γιορτής σου μάς την έκανες με ζογκλερικό τρόπο που θα σε ζήλευε και ο Κώστας Δαβουρλής.
Εμείς σήμερα σε περιμέναμε για να κεράσεις για την γιορτή σου, και να ξανασχοληθούμε με το μπάσιμο της νέας χρονιάς, για την αγαπημένη μας ομάδα την Παναχαΐκή και βεβαία πάντα με τον Αλέκο για να αστειευτούμε για τον Φωστήρα, εάν θα μπορέσει να ανέβει κατηγορία. Τον Φωστήρα, που πιστά τον υπηρέτησες τόσα χρόνια σαν παίκτης και αρχηγός για περισσότερο από τριάντα χρόνια, και σε κάλεσε προχθές ο Αλέκος να βοηθήσεις την ομάδα πάλι από την θέση του γενικού αρχηγού.

Και εσύ το δέχθηκες, αλλά ο Θεός είχε άλλη γνώμη, και σε κάλεσε εσπευσμένα κοντά του. Γιατί και εκεί επάνω το ποδόσφαιρο θα έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες σου, και μας άφησες σύξυλους όλους και έφυγες. Και πας σήμερα για το μακρινό ταξίδι, και όλοι οι δικοί σου άνθρωποι, η αγαπημένη σου Ελευθερία και τα λατρευτά παιδιά σου ο Παναγιώτης και ο Νίκος, που έκανες τα πάντα για να είστε αυτή η ζηλευτή αγαπημένη οικογένεια που τόσο υπεραγαπούσες, είναι εδώ η αγαπημένη σου μητέρα η κυρα Μαρία και η αδελφή σου η Σένη, και όλοι εμείς οι φίλοι σου, και οι αγνοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής και του Φωστήρα είναι συντετριμένοι εδώ, κοντά σου, να σε συνοδεύσουμε και να σε κατευοδώσουμε στη τελευταία σου κατοικία και στο μακρινό ταξίδι σου. Αντίο και καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε μας».

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του συνδέσμου αντί στεφάνου κατέθεσαν το ποσό τον 800 ευρώ στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».