Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016


Aντίο φίλε Βασίλη»

Έντονο συγκινησιακά ήταν το σημερινό ματς της Παναχαϊκής με τον Κισσαμικό. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φιλάθλου της «κοκκινόμαυρης» Βασίλη Θεοδωρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή, πριν λίγες ημέρες.
Στη θέση που καθόταν στις κερκίδες, οι φίλοι του, ανήρτησαν πανό «Αντίο φίλε Βασίλη», ενώ στο κάθισμα άφησαν μερικά λουλούδια δίπλα στη φωτογραφία του.
Βασιλη οι αγαπημενοι φιλοι σου σημερα δεν σε ξεχασαν, και ολοι εμεις που ειμαστε παντα διπλα σου , σου ξαναλεμε οτι μας λειπεις απο τον πρωινο καφφε  οσο και η παρεα σου.

Να σου πουμε οτι τοσο η ομαδα οσο  και η ΠΑΕ Παναχαικη (συγχαρητηρια για αυτη την πρωτοβουλια) επισης δεν σε ξεχασαν, και τηρηθηκε 1 λεπτου σιγη πριν απο τον ατυχο σημερινο αγωνα με τον Κισσαμικο που δυστυχως  ηττηθηκαμε με 1-0.

Ειμαστε βεβαιοι οτι απο εκει επανω που μας βλεπεις θα μας θυμασαι  και δεν θα μας ξεχασεις οπως δεν θα σε ξεχασουμε και εμεις.

Οι φιλοι σου απο τον Συνδεσμο φιλαθλων Παναχαικης "Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ" (Γιωργος Σπυρουλιας, Τασος Γεωργιτσοπουλος, Βαγγελης Δασκαλοθανασης,Νικος Ρουγκαλας, Βασιλης Μεσσαλας, Γιωργος Φαρμακης, Θυμιος Μουγγολιας, Τακης Κουζιος)


Δεν υπάρχουν σχόλια: