Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

             ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ...ΖΩΑ

Στο ζωικο βασιλειο  του ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΑΝ,  καποια νεα ζωα εκαναν την εμφανιση τους που απειλουν να αλλαξουν το στατους κβο του βασιλειου.
Στο βασιλειο της ζουγκλας που κυριαρχει τα τελευταια ο χρονια ο γοριλας, φετος τα πραγματα δειχνουν να αλλαζουν.
Τα αλλα μεγαλα ζωα που ζουν στο κεντρικο βασιλειο,  το λιονταρι,  η ρωσικη  αρκουδα, ο τιγρης προσπαθουν πλεον ολοι μαζι να ανατρεψουν απο την κορυφη τον γοριλα, και εχουν αρχισει να φτιαχνουν και αυτα τις δικες τους φωλιες.

Τα  μαυρα πουλια  που εκαναν  πολυ δουλεια τα τελευταια χρονια,  εχουν ανησυχησει πολυ τωρα τελευταια,  λογω της τιμωριας και της εξοριας των 3 αλλων πουλιων που τα εγκατελειψαν και τα εδιωξαν κακην κακως  χωρις τροφη., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

Ο τιγρης φετος δειχνει πιο δυνατος και βλεπει την δραση του γοριλα που θελει και φετος να κρατηση τα σκηπτρα, αφου εχει την δυναμη και τον τροπο να ελεγχει την τροφη που δινει στα ζωα,  ωστε οταν ελθει η ψηφοφορια για την κεντρικη διοικηση της ζουγκλας να εχει το επανω χερι.

Φετος στη  Β ΄, Σαβανα  θα γινη σφαγη .  Η κατασταση ειναι εξαιρετικα κρισιμη.
Η πονηρη νυφιτσα  εφυγε απο το δυτικο βασιλειο και πηγε στο βορειο βασιλειο γιατι καταλαβε οτι το κλιμα δεν την σηκωνει με τα πολλα λαθη που εχει κανει, και ολα τα ζωα γενικως  την χλευαζαν και την συχαινονταν.  Με την συγκαταθεση του γοριλα αλλαξε το γεωφυσικο της περιβαλλον και τραβηξε στα βορεια μερη της ζουγκλας, αλλα φευγοντας δεν αφησε καθολου τροφη και πεδιο βοσκης  στο δυτικο της βασιλειο , αντιθετως αφησε και μεγαλες εκκρεμοτητες στο νεο ζωο που ανελαβε να ηγηθει της προσπαθειας του δυτικου βασιλειου, ωστε να επανελθει μετα απο πολλα χρονια στο κεντρικο βασιλειο.

Το δυτικο βασιλειο της ζουγκλας εχει παραμεινει για πολλα χρονια εξω απο τις προμηθειες τροφης που μοιραζει ο γοριλας,  και  τα ζωα που ζουν στο δυτικο βασιλειο εχουν κουρασθει που δεν εχουν ακομη εκπροσωπο στο ανωτερο κεντρικο βασιλειο της μεγαλης Σαβανας.

Ομως φετος,  απεκτησαν και αυτοι με την συγκαταθεση του γοριλα ενα δυνατο κοκορα που με 3-4 μικροτερα κοτοπουλα  γνωστες  του τροπου διαχειρισης του κοτετσιου και της μεταφορας της τροφης,  ελπιζουν στη ανωτερη διαβαθμιση τους στη ζουγκλα.

Ο γοριλας ομως εχει το σχεδιο του.  Ξερει οτι για να επικρατηση στο ζωικο βασιλειο, δεν αρκει μονο η σωματοδομη του και η μεγαλη δυναμη που εχει λογω της απεριοριστης τροφης που εχει στο βασιλειο του,  αλλα χρειαζεται να εχη συμμαχους απο τα μικρα ζωα ΚΑΙ  απο ολες τις  περιοχες της ζουγκλας.

Ετσι χρησιμοποιωντας αλλα πιο μικρα αλλα και πεινασμενα ζωα εφτιαξε μερικα " κοτετσια" στις διαφορες περιοχες του βασιλειου του, αφηνοντας σε καθε κοτετσι και ενα κοκκορα για να ταιζει με καλαμποκι τις κοτες που μεγαλωνοντας και δυναμονωντας  , ισως να του φανουν χρησιμες  για να βασιλευει για πολλα ακομη χρονια, αφου καθε κοτετσι που θα κερδιζη θεση στο κεντρικο βασιλειο,  λογω των νομων της ζουγκλας θα εχη και απο μια ψηφο στη Βουλη  της ζουγκλας,  και  φυσικα οταν ελθει η καταλληλη στιγμη της ψηφοφοριας δεν θα ξεχασουν τον μεγαλο ευεργετη τους.

Ετσι και τα 2 αλλα δυνατα ζωα της ζουγκλας ο Τιγρης και η αρκουδα  που ηλθε απο τα ψυχρα κλιματα, καταλαβαν την πονηρια του γοριλα, και προσπαθησαν και αυτοι να δημιουργησουν τις δικες τους ομαδες, στηριζομενοι περισσοτερο ομως στους ντελαληδες του φιλου τους μικρου λιονταριου  που ναι μεν δεν εχει πολυ τροφη να μοιρασει αλλα εχει τους καταλληλους ντελαληδες να δυσφημησουν στη ζουγκλα τον γοριλα οτι ειναι φαταουλας και δεν θα αφησει κανενα αλλο ζωο να του παρη τα σκηπτρα στη ζουγκλα.

Ο γοριλας θελει να παιρνει ολο το μεριδιο τροφης που δινουν καθε χρονο οι διοικουντες τις ζουγκλες ολου του κοσμου, και να μην αφηνει να δυναμωνουν τα αλλα ζωα,  ωστε  αυτος να παραμενει ο αδιαφιλονικητος βασιλιας της ζουγκλας.

SPORT BILL

Y.Γ   Kάθε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα 


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΟΡΙΛΛΑς ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΝΥΦΙΤΣΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς ΤΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

SPORT BILL SYGXARHTHRIA, GIA TO ZOIKO BASILEIO, ALLA EPREPE NA SYMPLIROSIS STO TITLO TOY SXOLIOY "GIA TA ZOA GENIKVTERA" GIATI KAI EMEIS POY ASXOLOYMETHA ME ZOA, EIMASTE KAI EMEIS ZOA ME PERIKEFALEA
O ANENTAXTOS

Ανώνυμος είπε...

Kαλοοοο

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΗΓΑ ΛΟΓΗΑ ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΗ 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο το σχολιο soy sport bill, αλλα το ηθελα πιο σκληρο απο εσενα που σε ξερω σαν αδεκαστο κριτη της ζουγκλας.
Νικ/ΝΙΚ

Ανώνυμος είπε...

redblack εχουμε κανενα φιλικο για αυριο???

RED BLACK BULL είπε...

για σημερα δευτερα, στη Ναυπακτο νυκτερινος αγωνας ωρα 20.00

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΟΡΤ ΒΙΛ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
ΠΑΡ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΡΙΛΩΝ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑ
ΜΑΥΡΟΣ/ΠΑΝΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΠΟΡΤ ΜΠΙΛ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΟΥ ΗΛΘΕ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΙΑ ΨΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ
. Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΛΟΓΩ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2015 ΜΟΝΟ 14.000 ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Ν.ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΡΕ, ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑ???