Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015


ΠΡΟΒΛΗΜΑ (?) ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕΧΡΙ KAI  ΣΗΜΕΡΑ

Αγώνα δρόμου κάνει η Παναχαϊκή για να εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή τραπέζης, το αργότερο μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι, ώστε η Football League να ορίσει το παιχνίδι της με την Κέρκυρα για τη 2η αγωνιστική, είτε Παρασκευή είτε Κυριακή. Ομως με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το ματς θα αναβληθεί και η Παναχαϊκή θα χρωστάει δύο αγώνες!
Η ΕΕΑ συνεδριάζει την Πέμπτη, αλλά δεν γίνεται η Ενωση να ορίσει παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής εκείνη τη μέρα, στο... παρά ένα δηλαδή.
Αν η πατρινή ΠΑΕ δώσει το ΟΚ για την εγγυητική, τότε θα οριστεί το παιχνίδι της και θα γίνει, πιθανότατα, την Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό. Ο ΟΤΕ προσανατολίζεται να ορίσει για την Παρασκευή 2/10 το ματς Λαμία-Παναιγιάλειος.
ΕΑΝ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΙΧΕ  ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΕΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ (?) ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΟΤΕ TV,  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ.
ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ AΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΑΤΕ ? 
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ...ΚΟΥΓΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
SPORT BILL

14 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Giannis Petropoulos (FB) Δεν παμε καλα

RED BLACK BULL είπε...

α) Οι αγώνες ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 θα ορισθούν με νεότερο έγγραφο, μετά την προθεσμία που έχει δοθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964.
FOOTBALL LEAGUE

RED BLACK BULL είπε...

Spilios Kolokouris (Fb)
Τι γίνεται ρε γαμώτο με τις κωλοαναβολές; Κάτι δεν πάει καλά

RED BLACK BULL είπε...

Kωστας Ρουσσος (FB)
Καλα κρασια '.'.'.

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ ο τσιριμπης στο ράδιο γάμμα έλεγε ότι η παε έδωσε τη βεβαίωση της εγγυητικης και δεν τη δέχτηκαν όμως διαβεβαιωνε ότι θα βγει άμεσα η εγγυητική. Μέχρι και ότι έχει δύο εγγυητικές είπε! Ας σοβαρευτουν λίγο στην παε γιατί δε βλέπω να πουλάνε διαρκείας. Δημιουργειται ένα αρνητικό κλίμα.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Εγω φταιω που σκιζομαι να μαζεψω λεφτα για να παρω διαρκειας γαμω την πουτανα μου

Δημητρης Μαρκοπουλος (FB)

RED BLACK BULL είπε...

Εχεις απολυτα δικιο Σακη

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ηγειται της παε πισω απο τον παπαδακη γνωριζει κανεις, γιατι ακουγοντε πολυ ασχημα νεα

Ανώνυμος είπε...

red black ειμαι σιγουρος οτι ξερεις τι γινεται, γιατι δεν μας το γραφεις να μαθουμε και εμεις, ειμαστε ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ
νΙΚ/ΝΙΚ

Ανώνυμος είπε...

opws??poios akoygetai apo pisw file??

Ανώνυμος είπε...

Σημερινό δημοσίευμα του onsports αναφέρει ότι η κατάσταση στην παναχαικη είναι δραματική και δεν υπάρχει ....σάλιο. Παράλληλα το συμβόλαιο του κυβελιδη λύθηκε και αναρωτιέμαι αν αυτό έγινε για να απαλλαχθει η παε από το συμβόλαιο του. Φαίνεται πως η ομάδα θα στηριχτεί στον Τζιλας που μακάρι να διαψευστω αλλά στα φιλικά σερνόταν και στο νεαρό Ρουμπατο. Κάτι δεν πάει καλά
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

ΣΑΚΗ,
ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/9 ΩΡΑ 20.10', ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΛΙΔΗ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κ.ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕΧΡΙ 31/7, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΦΕΥΓΕΙ.

ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ ΑΚΡΗ ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Στον αέρα η Παναχαϊκή που εξακολουθεί να μην έχει πιστοποιητικό συμμετοχής στη Football League

Οι Πατρινοί αν και στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών είναι καλυμμένοι, έχουν σοβαρό πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή. Για τον λόγο αυτό η ΕΕΑ δεν άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στην πρεμιέρα και δεν έγινε το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Η Παναχαϊκή έχει πάρει διορία έως και την προσεχή Πέμπτη το μεσημέρι να εντάξει στο φάκελο της την εγγυητική επιστολή που ανέρχεται σε ένα ποσό μεταξύ 15.000 ευρώ - 30.000 ευρώ.

Τη δεδομένη στιγμή, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στην ομάδα δεν παίζει... φράγκο. Κουτσά-στραβά πάντως τα χρήματα για την εγγυητική θα βρεθούν. Έτσι λένε από την ΠΑΕ και μέχρι να γίνει αυτό στην ΕΠΑΕ τους ζώνουν τα φίδια.

Η λύση του συμβολαίου του Κυβελίδη, όμως, που πιθανότατα οδεύει στον Άρη, δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι.

Πηγη ΟN-SPORTS

Ανώνυμος είπε...

kala mh denete kompo oti grafoyn sto onsports giati to site exei varesei dialysh pro polloy