Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015


ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?? Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ....ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑ

- Αλλαξ ο κολιες και εγινε βραχιολι  (για τις αλλαξοκολιες)


- Βαστατε ποδαρακια μου μην σας χεσει ο κωλος μου (ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ)

- Πολυ κο-κο και ΚΑΝΕΝΑ αυγο (ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)

- Βρακι δεν εχει ο κωλος μας, γαρυφαλο στα αυτι (ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ)

- ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ)

Μετα και την κατωτερω ανακοινωση του νεου (????) Διοικητικου Συμβουλιου της νεας (???) Παναχαικης,  σας γραφω την αποψη μου με τα ανωτερω γνωμικα και τις αθανατες ελληνικες ρησεις , μηπως και ...ξυπνησετε  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε



SPORT BILL 

25 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

η Ε.Ε.Α εδωσε καταλητικη διορια μεχρι αυριο το μεσημερι στις 12.00 για να προσκομισει η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ την ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ποσου 20.000 ευρω.

RED BLACK BULL είπε...

Τι βρωμια αναδυεται απο τις φημες οτι πουληθηκε( ?) ο Κυβελιδης στον Αρη Θεσ, μενοντας ελευθερος απο την Παναχαικη???

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Κανε μας μωρε λιανα την αποψη σου, κι ασε τις παροιμιες.Τι εννοεις με τα ερωτηματικα για την νεα διοικηση; Αν ξερεις και θελεις να πεις λες, αλλιως μην μας το παιδευεις το θεμα

RED BLACK BULL είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ , ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ...ΣΟΚ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

το ερωτημα ειναι να παμε να παρουμε διαρκειας ή οχι ??

RED BLACK BULL είπε...

φιλε φαινεται οτι και εσυ προβληματιστηκες, Καλο κουραγιο

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Παπαρια μπλε, μας ελεγες στις 19 , τωρα θες να περιμενουμε λιγες μερες ακομη.Τιποτα δεν ξερεις απλα μας δουλευεις , αντε γεια δεν ξανασχολουμαστε μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε sport bill εγώ ξέρεις ότι σε διαβάζω τακτικά όμως το σχόλιό σου είναι μάλλον σαφές. Το ότι το νέο Δ.Σ έχει "άρωμα" Κούγια το ξέρουμε. Το ζήτημα είναι αν εσύ πιστεύεις πως ο Κούγιας είναι πίσω από όλη αυτή τη μεταβίβαση. Πάντως το γεγονός ότι ο παπαδακης δεν είναι πρόεδρος αλλά μέλος του Δ.Σ μπορεί να μη σημαίνει κάτι. Εξάλλου και στη Ξάνθη ή στον αστέρα για παράδειγμα οι ιδιοκτήτες δεν είναι πρόεδροι.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για το νοηματικό λάθος στην αρχή ήθελα να γράψω ότι το σχόλιο σου είναι μάλλον ασαφές. Κεκτημένη ταχύτητα
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην πληρωνε ο κοντος για τις υποχρεωσεις της ομαδας.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επρεπε να διατηρησουν οι νεοι τους παπαθωμαδες, και τα δεκανικια του κοντου στη διοικηση.Τεραστιο λαθος τους αυτο.

RED BLACK BULL είπε...

Γεια σου Σακη,
οπως λες και εσυ καο επιβεβαιωνω οτι με παρακολυθεις συνεχως,
σς ρωτω ξερεις εσυ καποιον που αυτος η η συζηγος του που εχει το 90% των μετοχων ειναι απλως ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ
Εαν ναι σε παρακαλω να μου το γραψεις.
Και για να σου δωσω και μια σημερινη πληροφορια, στις ανακοινωσεις των πατρινων που θα στελεχωσουν την νεα(?) διοικηση θα ειναι και γνωστος πατρινος που ηταν ολα σχεδον τα χρονια διπλα στον Κουγια με διαφορες ειδικοτητες.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

ουτε και σημερα πηραμε το πιστοποιητικο απο την Ε.Ε.Α.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ η ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΗς ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΦΟΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΣΟ.

ΙΔΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Α

Ακόμη μία ομάδα της Β' Εθνικής διευθέτησε την Παρασκευή (25/9) τις εκκρεμότητές της με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτή είναι ο Πανελευσινιακός.
Συγκεκριμένα, οι «σταχυοφόροι» προσκόμισαν την εγγυητική επιστολή και πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, οπότε έβγαλαν αυτό τον μπελά από το κεφάλι τους.
Αντίθετα, η Παναχαϊκή δεν ξεμπέρδεψε ακόμα, καθώς δεν κατέθεσε την εγγυητική και πήρε προθεσμία έως την 1η Οκτωβρίου για να τακτοποιήσει το ζήτημα.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρονται τα εξής: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορηγεί πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
-Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ χορηγείται ολιγοήμερη προθεσμία έως την Πέμπτη 01.10.15 και ώρα 12:00 για να προσκομίσει εγγυητική επιστολή».

κυριοι της ΠΑΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΛΑΚΕΣ
. Ε'. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΕΤΕ ΚΑΛΑ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

OΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ



Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην Παναχαϊκή και το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό αναβλήθηκε και επίσημα!

Διορία μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχαν Πανελευσινιακός και Παναχαϊκή για να προσκομίσουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εγγυητική επιστολή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει εκδόσει η ΕΕΑ, μόνο η ομάδα της Ελευσίνας εξασφάλισε πιστοποιητικό, αντίθετα στους Αχαιούς δόθηκε προθεσμία μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας την αναβολή του μεταξύ τους παιχνιδιού που ήταν προγραμματισμενο να διεξαχθεί την Κυριακή (27/9-16.00)
Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορηγεί πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
- Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ χορηγείται ολιγοήμερη προθεσμία έως την Πέμπτη 01.10.15 και ώρα 12:00 για να προσκομίσει εγγυητική επιστολή".

Η ανακοίνωση της Football League:

"Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ των "Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005", του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, για προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής".

RED BLACK BULL είπε...

Δεν δόθηκε άδεια γιατί δεν δέχτηκαν την απόδειξη από τράπεζα της εγγυητικής. Θέλανε την ίδια την εγγυητική. Εντάξει δεν πειράζει θα παίξουμε πρώτη αγωνιστική Πάτρα
spilios kolokouris/FB

RED BLACK BULL είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΧΑΙΟΙ 3
πηγη fb

RED BLACK BULL είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΧΑΙΟΙ 3
πηγη fb

Ανώνυμος είπε...

Κοντοβρωμαει η υποθεση δυστυχως.Ολα τα δεκανικια του κοντου στην διοικηση, γερολυμοπαπαθωμαδοτσαρτολιες.Μεχρι και ο οικονομοπουλος ο βαζελοςπου εκανε την επιτροπη , για να τα βρει με την ερασσιτεχνικη ειναι στο συμβουλιο.

Ανώνυμος είπε...

Δημητρης Μαρκοπουλος
μια φορα να λειτουργησει κατι κανονικα σε αυτη την ομαδα ρε πουστη μου δεν γινεται...

RED BLACK BULL είπε...

"H ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως η αναμέτρηση με την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ για την πρώτη αγωνιστική της Football League αναβάλλεται.
Τα αίτια της αναβολής οφείλονται σε καθαρά, και μόνο, γραφειοκρατικά ζητήματα.
Άπαντες στην ΠΑΕ προετοιμάζονται, πλέον, για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Κέρκυρα για την δεύτερη αγωνιστική, όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι της ομάδας μας με προορισμό τη Super League".
Για την ΠΑΕ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τι να μην ανησυχουμε.με χιλια ζορια πηραμε πιστοποιητικο , δεν δωσαμε εγγυητικη και δεν ξερουμε τι αλλο θα μας βρει
.Fotis Badunas FB

RED BLACK BULL είπε...

ΚΑΤΙ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΟΙ MONSTERS ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Συγκεκριμένα, οι «Monsters» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν ότι θα απέχουν από το ματς.
Όπως αναφέρουν, μάλιστα, χαρακτηριστικά, η απόφασή τους πάρθηκε καθώς ο σύνδεσμος δεν θέλει «να παίξει παιχνίδια ή να γίνει το θύμα περίεργων σεναρίων που θα γελοιοποιήσουν την εικόνα του κόσμου της ΑΕΛ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σύνδεσμος σεβόμενος την οπαδική αξιοπρέπεια που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τον κόσμο της ΑΕΛ με τη διαφορετικότητα που ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει, αποφάσισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τη Λαμία να απέχει. Αρνούμενος να παίξει παιχνίδια ή να γίνει το θύμα περίεργων σεναρίων που θα γελοιοποιήσουν την εικόνα του κόσμου της ΑΕΛ, επιφυλλάσεται στο κοντινό μέλλον να λύσει οριστικά τα προβλήματα αυτών που τους αρέσει το " διαίρει και βασίλευε " σε όποια θέση κι αν βρίσκονται.
KEEP THE FAITH
MONSTERS 1982 LARISSA TIRNAVOS AMPELONAS».

RED BLACK BULL είπε...

ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DIKI.GR (KYR.THOMAIDISΆλλο πάλι τούτο.

Με το που ανέλαβε ο Κούγιας τη Λάρισα ηρέμησαν οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής και γκρινιάζουν οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Τόσο που οι πλέον δυναμικοί (Μonsters) απέχουν από το πρώτο εντός έδρας ματς με τη Λαμία!)


RED BLACK BULL είπε...

ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DIKI.GR (KYR.THOMAIDISΆλλο πάλι τούτο.

Με το που ανέλαβε ο Κούγιας τη Λάρισα ηρέμησαν οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής και γκρινιάζουν οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Τόσο που οι πλέον δυναμικοί (Μonsters) απέχουν από το πρώτο εντός έδρας ματς με τη Λαμία!)


Ανώνυμος είπε...

Sport bill
Αν θυμάσαι σε παλαιότερο άρθρο είχα γράψει ότι κανείς από την παε Κούγιας δεν πρέπει να είναι στο νέο Δ.Σ.. και όμως οι παπαθωμας και γερολυμος είναι δυστυχώς και αυτό προκαλεί προβληματισμο ειδικά αν σκεφτεί κανείς τι έλεγε ο τσιριμπης για την εγλυκαδα που οι τσαρτολιας- παπαθωμας γερολυμος είχαν βασικό ρόλο στο προπονητικό. Απλώς λέω ότι δεν είναι απαραίτητα ύποπτο το γεγονός ότι τις μετοχές, τις έχει η σύζυγός του Παπαδάκη. Στην αεκ ας πούμε ιδιοκτήτης είναι ο γιος του μελισσανιδη αλλά κουμάντο ποιος κάνει: στην καε παο ιδιοκτήτης είναι ο Μάνος ο Παπαδόπουλος αλλά στην ουσία ποιος είναι το αφεντικό;
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Παλι πηρε αναβολη το ξεκινημα μας στο πρωταθλημα; Τι γινεται ρε παιδια , εφυγε ο κοντος και αντι να παμε καλυτερα παμε για φουντο; Δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα.Μακαρι να διαψευστω.