Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ  (0 - 1)

Στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας τους, από την αρχή της σεζόν, οι Πρωταθλητές Λακωνίας άφησαν καλές εντυπώσεις απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικές ρόλο τη νέα χρονιά στη Football League. Το τέρμα του  Ιντζίδη στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν έκλεισε την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου στα καρέ της. Αντίθετα βγήκε μπροστά κυνηγώντας μέχρι το τέλος το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ξεχωριστό τόνο στη φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι περίπου 1.000 φίλοι της ΑΕ Σπάρτη που έδωσαν βροντερό παρών στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Η πρώτη καλή φάση ήρθε από τους γηπεδούχους όταν ο Χαλίλι αστόχησε στο 7' σε τετ-α-τετ. Το σκορ άνοιξε δέκα λεπτά αργότερα από τους Πατρινούς, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ιντζίδης. Οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν ακόμα περισσότερο και έφταναν με αξιώσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Στο 28' ο Τάντιτς εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασόπουλου. Το τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου οι Πρωταθλητές Λακωνίας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στάθηκαν άτυχοι σε πολλές περιπτώσεις. Στο 39' με τη νέα εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς και στο 40΄με το σουτ του Αναστασάκου.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε πρωταγωνιστή τον Θεμιστοκλή Τσέλιο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕ Σπάρτη κατέβασε ρολά και σε πολλές περιπτώσεις έδειξε την κλάση του κόντρα στους Πατρινούς. Οι Λάκωνες πίεζαν ακόμα περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι... Στο 56' ο Σωτήρης Αντωνίου έριξε στη «μάχη» τον Ραχήμ (αντικατάστησε τον Τάντιτς) δίνοντας ταχύτητα στο παιχνίδι της ΑΕ Σπάρτη. Ο Ραχήμ δικαίωσε απόλυτα τον Λαρισαίο τεχνικό ο οποίος αναστάτωνε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, βρίσκοντας συνεχώς ανοιχτούς διαδρόμους. Μέχρι το τέλος του αγώνα όμως δεν άλλαξε κάτι και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Η Παναχαικη σταθηκε πολυ καλα στο Α'. μερος
ΑΕ Σπάρτη: Κραβαρίτης (46' Τσέλιος), Σιώπης, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Λιονάκης, Μπιταξής, Αναστασόπουλος (50' Δημολιός), Καλογέρης, Τάντιτς (56' Ραχήμ), Χαλίλι (63' Ηλιόπουλος), Αναστασάκος (77' Μπεγλετζής,).
Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Ιντζίδης, Κάργας, Ρόκας, Χατζής, Περίκο, Σιατραβάνης, Στεργίδης, Κυβελίδης.Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Στρέτζος, Βορύλλας, Τρίγκας, Παπανικολάου, Ιντζίδης, Γ. Λαμπρόπουλος, Καρβουνιάρης, Ι. Λαμπρόπουλος, Μουκίδης, Σαμπατάκος, Ντελέκος, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Ρουμπάτος, Κυβελίδης.


SPORT BILL

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΠΟΡΤ ΒΙΛΛ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ 1-0. ΕΨΑΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 20.05 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 19.45

Unknown είπε...

h sparti football league tha paizei fetos?

RED BLACK BULL είπε...

oxi, ειναι στη Γ εθνικη