Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ
Σε εκκρεμότητα έμεινε το θέμα της έγκρισης της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον Αλέξη Κούγια στην πλευρά του Νίκου Παπαδάκη.
Και αυτό διότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ενέκρινε την αλλαγή ιδιοκτησίας -επί του παρόντος- και ζήτησε επιπλέον διευκρινιστικά στοιχεία από τους εμπλεκόμενους.
Μοιραία, λοιπόν, το μπλόκο της ΕΕΑ στην Παναχαϊκή επηρέασε και την ΑΕΛ, στην οποία επίσης δεν συζητήθηκε καν το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών από την πλευρά Πλεξίδα σε αυτή του Κούγια, από τη στιγμή που ο γνωστός ποινικολόγος δεν έβγαλε από πάνω του την ομάδα της Πάτρας…
Σε ό,τι αφορά την Παναχαϊκή, το μεγαλύτερο αγκάθι είναι ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις μεταβίβασης με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η εμφανιζόμενη νέα κύρια μέτοχος Ειρήνη Παπαδοπούλου (σύζυγος του Παπαδάκη) παρουσιάζεται με εισοδήματα μόλις 14.000 ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούν την αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας!
Έτσι, η ΕΕΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ζήτησε επιπλέον στοιχεία και διορθώσεις μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της στις 17 Σεπτεμβρίου.

SPORT BILL

10 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Αρχική / Άρθρα / Άρθρα Β' Εθνικής Βορράς
Καθυστερεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ!

σήμερα πριν από 2 λεπτά

cfoot2
Αναβολή στην συζήτηση μεταβίβασης της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη «La Farm» στην εταιρεία «Ανίκητο Άλογο», λόγω Παναχαϊκής.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξέτασε την υπόθεση, γιατί τα μέλη της Επιτροπής ζήτησαν την προσκόμιση πρόσθετων περιουσιακών στοιχείων ή χορηγιών από τα οποία να προκύπτει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Παναχαϊκής μπορούν να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Νίκου Παπαδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου με το εισόδημα που εμφανίζει, δεν δικαιολογεί την αγορά ΠΑΕ. Όπως ήταν λογικό, έπειτα από αυτή την εξέλιξη «πάγωσε» και η εξέταση της μεταβίβασης της ΑΕΛ στον Αλέξη Κούγια.
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε προσδιορισθεί να συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκής από τον κ. Αλέξη Κούγια στον επιχειρηματία υγρών καυσίμων κ. Νικόλαο Παπαδάκη και στη σύζυγό του ιδιοκτήτρια μεταφορικής κυρία Παπαδοπούλου.
Η συζήτηση ανεβλήθη γιατί ζητήθηκε από τα μέλη της επιτροπής η προσκόμιση προσθέτων περιουσιακών στοιχείων ή χορηγιών από τα οποία να προκύπτει ότι το ζεύγος Παπαδάκη -Παπαδοπούλου μπορεί να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Επειδή όμως η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι προαπαιτούμενο ώστε να συζητηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία “La Farm” στην εταιρία “Aνίκητο Άλογο” ανεβλήθη και η συζήτηση για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ παρά το ότι ο φάκελος για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν άρτιος και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στην έγκριση της μεταβίβασης.
Η αναβολή αυτή ήταν και νομικά και ουσιαστικά επιβεβλημένη αφού στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπήρχε έγκριση για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο κ. Αλέξης Κούγιας θα ήταν ιδιοκτήτης δύο ΠΑΕ κάτι το οποίο νομικά απαγορεύεται. Η συζήτηση θα επαναληφθεί μόλις η οικογένεια Παπαδάκη είναι έτοιμη να προσκομίσει τα νέα στοιχεία».
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ πρέπει κάποια στιγμή να το δούμε σοβαρά σε αυτή την πόλη....Ξεκάθαρες κουβέντες...Δεν μπορεί να παίζει ο καθένας με την ιστορία και το brand name μας...
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ/Facebook

Unknown είπε...

Καλά οι νέοι ιδιοκτήτες δεν γνώριζαν ότι με αυτά τα δεδομένα δεν θα εγκριθεί η μεταβίβαση ? Ο Φάνης έχει δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΛΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕς ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

redblack με την καινουργια ανακοινωση για τα διαρκειας αναφερεται μονο σε ανεργους η και σε φοιτητες μαθητες?

RED BLACK BULL είπε...

δεν εχει αποσαφηνιστει καθαρα,και εχεις δικιο
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Σε καλά χέρια
Το ανέκδοτο της FL: Η κύρια μέτοχος της Παναχαϊκής έχει ετήσιο εισόδημα 14.000 ευρώ!

Η Πάτρα μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

Όπως και η Μύκονος.
Πηγη dikiblog

RED BLACK BULL είπε...

Ακομη και ο "σαγωνιας" μεγας παπαρολογος ντελαλης, μας κοροιδευει

sport bill

Ανώνυμος είπε...

redblack αν μαθεις κατι για τα διαρκειας οσο αφαρα τη νεα ανακοινωση ενημερωσε μας

RED BLACK BULL είπε...

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας ότι η μεταβίβαση των μετοχών του προς τον κ. Παπαδάκη θα περάσει άνετα στη δεύτερη συνεδρίαση της ΕΕΑ καθώς τα προβλήματα που εμφανίστηκαν είναι περισσότερο τυπικά παρά ουσιαστικά.

«Η Ε.Ε.Α. στο ζήτημα αυτό κοίταξε κατά γράμμα την κάθε λεπτομέρεια, πράγμα που αν το εφάρμοζε και σε άλλες ΠΑΕ ακόμη και της Σούπερ Λίγκα, δεν θα είχε δώσει άδειες.

Τέλος πάντων, νομίζω ότι το θέμα θα λυθεί στην επόμενη συνεδρίαση και όλα θα πάνε καλά».

Σε ερώτηση που του ετέθη σχετικά με το αν στραβώσει εκ νέου και υπάρξει πρόβλημα, δεν θέλησε να το υιοθετήσει, ανέφερε. «Δεν νομίζω, όλα θα πάνε καλά.
Αν όμως τελικά τα όποια αγκάθια δεν ξεπεραστούν, η ΠΑΕ Παναχαϊκή από μένα αυτομάτως θα διαλυθεί και θα πάει στο τοπικό πρωτάθλημα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να συμβεί.

Ελπίζω όμως και αισιοδοξώ ότι δεν θα χρειαστεί να συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε με νόημα ο κ. Κούγιας.