Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

EXEI O ΣΑΚΟΣ ΑΛΕΥΡΑ?   ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ?      ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

Εχουν περασει 3 ωρες απο την ωρα που ακουσα στο ΡΑΔΙΟ-ΓΑΜΜΑ τις βροντερες δηλωσεις του  κ.Τσιριμπη Ποτη (νυν προεδρου της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ).

Συνηθιζω φιλοι μου να μην λειτουργω εν θυμω, και προσπαθησα να καταλαβω νηφαλιος πλεον μετα απο 3 ωρες εαν ειμαι βλακας η θελουν να με κανουν να πιστεψω οτι ειμαι βλακας και ηλιθιος, προκειμενου να ερμηνευσω κατα το δοκουν τι απο ολα αυτα που ανακοινωσε ο αξιοτιμος κυριος ΝΕΟΣ προεδρος της ΠΑΕ μπορει να με πεισει οτι πραγματι ειναι ετσι οπως τα ειπε.

Δηλαδη κυριε Προεδρε, οταν εσεις παιζατε μπαλλα στον Ολυμπιακο Γυθειου και ειχατε επαγγελματικο συμβολαιο και αλλαζε η διοικηση, θα επρεπε να μην ισχυσουν τα παλαια συμβολαια που μπορει να ειχατε για 1, 2 η 3 χρονια με την ομαδα,  και να ισχυσουν αυτα που θα τους προσφερατε ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ.

Και γιατι δεν το κανατε αυτο μεχρι 31/8 για τον Κυβελιδη η για οιονδηποτε αλλον παικτη που προφανως διεφωνησε μαζι σας?

Γιατι  εαν εφευγε ο Κυβελιδης με μεταγγραφη (μεχρι 31/8),  θα μπορουσατε να επικαλεσθειτε οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, και καποιοι θα σας πιστευαν.
ομως τωρα λυετε κοινη συναινεσει (οπως επισημα ανακοινωσατε) το συμβολαιο του συμπαθη Κυβελιδη προφανως για να γλυτωσετε καποια χρημματα(μεγαλο συμβολαιο).

Και εαν ναι,  δεν μπορουσατε να τον κρατησετε ακομη 3 ΜΟΝΟ μηνες και να τον αντικαταστησετε εγκαιρα φερνοντας καποιον αν οχι καλυτερο τουλαχιστο ισαξιο του την 1/1/2016.?

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ κυριε Προεδρε στο θεμα ΚΥΒΕΛΙΔΗ,  και δεν με νοιαζει ποσως ποσοι θα συμφωνησουν μαζι μου απο τους φιλους  του blog .

Εξαρταται πως βλεπουν καποιοι το.. μισογεματο ποτηρι.

-   Στο πιο φλεγον θεμα της ΕΓΥΗΤΙΚΗΣ,  ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,  Η Ε.Ε.Α σας ξεγελασε και ειχε δολο για να μην σας δωσει το Πιστοποιητικο, ενω ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΧΕΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΓΓΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ., ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  Η Ε.Ε.Α  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Ε'. λοιπον κυριε Προεδρε, εαν ημουν στη θεση σας, Θα  τραβαγα μια μηνυση στη Ε.Ε.Α (για διαφυγοντα κερδη και μειωση της φημης της ομαδας) προκειμενου να καταλαβουν εκει στην Ε.Ε.Α  οτι δεν μπορει να παιζουν με  την ιστορια της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  γιατι απο την αποφαση της να ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ βασιζομενη  ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΤΕ(για 2η ευκαιρια/προθεσμια που σας εδωσε ) ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ (20.000?) ΔΙΑΣΥΡΑΝΕ (η Ε.Ε.Α)  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 31/7 ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ  κ.ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ 7-8 ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ 6-7 ΠΑΙΚΤΕΣ (ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ ΚΛΠ.ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ),   ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,  ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΕΓΛΥΚΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (που προφανως ......ξεχασατε να κανετε την καλοκαιρινη προετοιμασια σε καποιο ορεινο μερος) ,  ΧΩΡΙΣ, ΧΩΡΙΣ,  ΧΩΡΙΣ,  ΧΩΡΙΣ,  ΧΩΡΙΣ ,,,,,,,, ΕΝΩ Ο κ.ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΣΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (υπαρχουν οι σχετικες δηλωσεις του) ανερχονται σε 400-450.000.- ενω ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ  στο ποσο των1.200.000.- (δηλαδη σας επιασε βλακες και εσας και τον αξιοτιμο λογιστη σας κ.Τασο που τον ευχαριστησατε και δημοσια σημερα) και αλλα σας σερβιρισε  προφορικα (ενω προφανως ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ) και αλλα ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ,  οπως μας αναλυσατε σημερα( και φυσικα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΣΑΣ) και οχι τον διαπρεπη δικηγορο και πρωην συνεργατη σας ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ .

Σας ΕΠΙΑΣΕ ΒΛΑΚΕΣ κυριε Προεδρε, αφου κατα δηλωση σας σημερα παραδεχθηκατε οτι πληρωσατε τις δοσεις του ΙΟΥΝΙΟΥ,ΙΟΥΛΙΟΥ (σε ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ) χωρις βεβαια να εχετε ΑΚΟΜΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ? 

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ  ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ο αξιοτιμος κ.Αλεξης να σας διαψευσει οτι ΑΥΤΟΣ ηταν που  ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ'.'.'.

Εσεις κυριε Προεδρε πως πληρωσατε δοσεις αφου ακομη ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ????????
Τι θα του πειτε τοτε ????

Και μια αφελη ερωτηση κυριε Προεδρε.
Πως ερμηνευετε εσεις να παραμεινει ο ιδιος ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΓΙΑ (ανεπιθυμητη για εσας και για τον κ.Παπαδακη  ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ "ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ") στη νεα διοικηση που προ ημερων εξαγγειλατε?
Πως ειναι δυνατον ο συζυγος της μεγαλομετοχου (90%) κυριας  Ειρηνης Παπαδακη, να ειναι ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α'. η  Β'. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ)???

- ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ,  ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.??
ΟΜΩΣ  ΘΑ ΚΑΝΩ  ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ"  ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,  ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.

Λοιπον για να μην μακρυγορω θα σου πω κατι κυριε Προεδρε.

 Μπορει πραγματι να εχεις  την πιο καλη ΔΙΑΘΕΣΗ να προσφερεις περισσοτερα απο οιονδηποτε αλλον, ομως εμεις εδω στη ΠΑΤΡΑ εχουμε υποφερει πολυ απο την 7ετη διοικηση Κουγια.

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Συμβουλη σου δινω και εαν θελεις κρατησε την, αμα θελεις πεταξε την , αλλα και εμενα η σοφη και πολυμορφωμενη γιαγια μου μου εδωσε την ανωτερω ρηση του σημερινου σχολιου μου.
"Εχει παιδακι μου ο σακκος αλευρι? Χριστος Ανεστη.   Δεν εχει ? θανατον πατησας"

Γεια σου κ.Προεδρε,

SPORT BILL


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

red black, μπραβο τα ειπες ολα και εβαλες τα πραγματα στη θεση τους.
ομως σε ρωτησα προ ημερων εαν πρεπη να αγορασω διαρκειας ,γιατι ανυσηχω πολυ με ολη αυτη την κατασταση.
Σπηλιος/Παναχα

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα αυτα που γραφεις, ειναι ομως αποριας αξιον πως δεν βρεθηκε ουτε ενας δημοσιογραφος να του θεσει τετοιες ερωτησεις στην συνεντευξη που εδωσε; Κριμα για την ομαδα αυτο που περναει...

RED BLACK BULL είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΜΠΗ.
ΤΟΥ ΝΙΚΑΚΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

H AKΡΙΒΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΗ ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΛΙΔΗ
«Δήθεν Παναχαϊκάρας...»
«Και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι άλλο. Στην ομάδα όσο θα είμαι πρόεδρος κανείς δεν θα μείνει με το ζόρι. Όποιος δεν θέλει να παίζει για την Παναχαϊκή να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει μόνος του. Σήμερα ο Κυβελίδης πήγε στον Άρη. Χθες έμαθα ότι θέλει να συζητήσει με τον Άρη. Μου έφερε το πρωί μία προσφυγή. Εγώ όταν ανέλαβα ξεκαθάρισα στους παίκτες ότι δεν αναγνωρίζω από τις 31 Ιουλίου και πριν. Όσοι ήθελαν να ακολουθούσαν τον πρώην πρόεδρο εκεί που πήγε.
Χωρίς καν να συζητήσει μαζί μου, έφερε προσφυγή. Τον ρώτησα γιατί. Δεν θέλω να κρατήσω παίκτη που δεν θέλει να είναι στην ομάδα. Μου απάντησε ότι θέλει να είναι κατοχυρωμένος. Το παιχνίδι στην πλάτη της Παναχαϊκής από δήθεν Παναχαϊκάρες τελείωσε. Όποιος θέλει να μένει, όποιος θέλει στο σπίτι του.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

τελειο σχολιο, μπραβο ρε σπορ μπιλ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δεν χρεαιζεται να ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι ας τους δοσουμε λιγο χρονο ας τους στηριξουμε και στο τελος ολοι θα κριθουν μην αρχιζουμε ετσι

RED BLACK BULL είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΤΣΙΡΙΜΠΗ

"Αυτή τη βδομάδα, για να πάρουμε την εγγυητική από την τράπεζα Πειραιώς μας βοήθησαν ο κ. Κοντοθόδωρος και ο κ. Χρυσανθόπουλος, χωρίς την βοήθειά τους δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρναμε όσο νόμιμοι κι αν ήμασταν. Καταθέσαμε εκ νέου τα χρήματα και την πήραμε. Ακόμα και ο πιο δύσπιστος μπορεί να το ελέγξει."

-ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΙΜΠΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ.

1) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΙ(ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ)

2) ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΧΡΗΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΠΛ.ΟΛΓΑΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 19.250 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΠΟΡ ΜΠΙΛ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις πολουσ μπραβους που να ηναι εξυπνοι; Μασ περνανε για βλακεσ οι αρχιβλακεσ και νομιζουν πωσ μασ δουλευουν

RED BLACK BULL είπε...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ έλαβε πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Football League
1 ΟΚΤ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει πως της γνωστοποιήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η έγκριση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των δικαιολογητικών για τη χορήγηση του πιστοποιητικού, οι άνθρωποι της ΕΕΑ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πληρότητα του φακέλου της ΠΑΕ.

Πλέον απομένει ο ορισμός του πρώτου αγώνα της ομάδας μας για τη νέα σεζόν από την ΕΠΑΕ.