Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015


ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ Ε.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ


Ούτε οι μισές… Μόλις οι 8 από τις 18 ομάδες της Β’ Εθνικής ξεμπέρδεψαν ήδη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξασφαλίζοντας πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16.
Πρόκειται για τις ΠΑΕ  Αγροτικό Αστέρα,  Απόλλων Σμύρνης,  Λαμία,  Κισσαμικό, Εργοτέλη,  Παναιγιάλειο,  Αχαρναϊκό  και Κέρκυρα.
Από εκεί και πέρα, παραμένει το πρόβλημα με την αλλαγή ιδιοκτησίας  σε Παναχαϊκή και ΑΕΛ, οι υποθέσεις των οποίων αναβλήθηκαν για μία εβδομάδα και θα συζητηθούν την Πέμπτη (24/9).
Αντίθετα, όλα καθ’ όλα νόμιμη είναι πλέον η μεταβίβαση των μετοχών του Παναιγιάλειου στον Αιγύπτιο επιχειρηματία Μοχάμεντ Μορσέντι, ενώ εγκρίθηκε και ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος ως νέο μέτοχος της Κέρκυρας.
Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της ΓΓΑ μετά τη συνεδρίαση της ΕΕΑ την Πέμπτη (17/9) αυτή αναφέρει τα ακόλουθα:
Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
1) ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
2) ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
3) ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ
4) ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
5) ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
6) ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
7) ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
8) ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
     -   ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
     Mohamed Hassan Mohmoud Morshdy άνω του 33%
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
     -   ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
     Παπαδοπούλου Ειρήνη   90%
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 24/9/15
-        ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
¨ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΕ¨   89,322%
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 24/9/15
-        ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
Γεωργακόπουλος Λάμπρος   13,86%
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ».


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Η Ε.Ε.Α ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 10 ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ 24/9 ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.
SPORT BILL


16 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Ομόφωνη ήταν η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να καλέσει σε διευκρινήσεις τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, Ευ. Μαρινάκη, στις 24/9, απόφαση που έγινε ευρέως γνωστή από το ρεπορτάζ του Soccerplus το οποίο εν συνεχεία αναπαρήχθη.

Tα μέλη της επιτροπής έκριναν ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στην κατοχή της θέση του προέδρου ΠΑΕ από τη στιγμή που έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και δεν θεωρούν ότι στέκει η ερμηνεία περί «τύποις προέδρου», ο οποίος δεν ασκεί διοίκηση, την οποία ασκούν εξ' ολοκλήρου και ανεξάρτητα πρόσωπα τα οποία ενδέχεται να έχουν και υπαλληλική σχέση.

Συνεπώς κατά την ακρόαση της 24/9 θα επιχειρηθεί να διευκρινιστεί α) αν υπάρχει παραβίαση των περιοριστικών όρων και β) αν υπάρχει παραβίαση του αθλητικού νόμου.

Στη δεύτερη περίπτωση μια εκ των ποινών που προβλέπονται είναι η ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όμως, όπως ήδη γνωρίζει το Soccerplus, μελετώνται και άλλες.
ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Α ΤΗΝ 24/9 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. ΕΑΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Α ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΟΙΜΗ . Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Παλι... πορτα εφαγε η Παναχαικη για την μεταβιβαση των μετοχων, και μετατεθηκε για την 24/9.
ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΦΩΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.

RED BLACK BULL είπε...

Παλι... πορτα εφαγε η Παναχαικη για την μεταβιβαση των μετοχων, και μετατεθηκε για την 24/9.
ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΦΩΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

RED BLACK
, TO" FOS" TO DIABASA TORA KAI ANAFEREI, OTI H EEA DEN ENEKRINE OYTE XTES TH METABIBASH TON AXAION KAI ANEBALE GIA MIA EBDOMADA.
EMATHES KATI?

RED BLACK BULL είπε...

το μονο που εμαθα ειναι οτι δεν κριθηκαν επαρκη τα οικονομικα στοιχεια που προσκομιθηκαν απο τον δικηγορο Αργυρη Λιβα.
Σιγουρα αυτη η αναβολη 1 εβδομαδας αφηνει και δημιουργει πολλα ερωτηματικα.
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΙΛΑ ΜΕ .... ΜΙΣΟΛΟΓΑ

Την Πέμπτη (17/09) είχαμε για την ΠΑΕ ΑΕΛ την αναβολή και τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς δεν συζητήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ στην εταιρία του κ.Κούγια («Ανίκητο Άλογο») αφού ο αγοραστής της Παναχαϊκής από τον κ.Κούγια δεν πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια. Μπορεί να ανησυχούν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα επικύρωση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά την αναβολή που πήρε η υπόθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανό η ΑΕΛ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ιδιοκτήτη την ‘La Farm” που ο πρόεδρός της Σωτήρης Πλεξίδας λογικά θα υπογράφει όλες τις συναλλαγές της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εφημερίδα Ελευθερία, φρόντισε να καθησυχάσει τους φιλάθλους, λέγοντας ότι ακόμα και αν δεν πάρει πιστοποιητικό η ομάδα θα συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα κάτω από τις δικές του εντολές.

RED BLACK BULL είπε...

Αρα κυριε Αλεξη οπως μας τα λες, μπορει στη πρωτη αγωνιστικη στο παιχνιδι με τον Πανελευσινιακο, να εισαι ακομη ΕΣΥ προεδρος της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

KOYΓΙΑΣ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πήρε απόφαση την Πέμπτη (17/9) αναφορικά με την επικύρωση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Αλέξη Κούγια, ωστόσο στις τάξεις των «βυσσινί» δεν υπάρχει ανησυχία.
Ο γνωστός ποινικολόγος, λοιπόν, ανέφερε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» πως ο ίδιος θα έχει σε κάθε περίπτωση τα ηνία των Θεσσαλών, ακόμα και αν η ΑΕΛ δεν λάβει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ.
«Ό,τι και να γίνει εγώ θα έχω τα ηνία της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Κούγιας, δείχνοντας έτσι πως δεν τον απασχολεί η απόφαση που θα πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

RED BLACK BULL είπε...

ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Οσο ανησυχιτικο ειναι να μεινει ο κοντος στην ομαδα, αλλο τοσο ειναι το τοπιο με το θολο καθεστως των νεων ιδιοκτητων.Ας ελπισουμε να κυλησουν ομαλα, αλλιως θα χουμε γελια.Αυριο εχει 19 ο μηνας περιμενουμε την αποψη σου

Ανώνυμος είπε...

redblack γνωριζεις αν εχει εισητηριο στο φιλικο της πγε με την ερμιονιδα?

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε καλημερα,

την αποψη μου θα την ειχα δημοσιευσει απο τις 15/9 οπως σας ειχα υποσχεθει . Πλην ομως οταν προεκυψε αυτη η αποφαση της ΕΕΑ για τις μετοχες αποφασισα να την δημoσιευσω την ερχομενη εβδομαδα, μετα και την 2η απορριψη της ΕΕΑ που εγινε την 17/9και μετατεθηκε για την 24/9.

Οπως και εσυ, αλλα και πολλοι αλλοι φιλοι της ομαδας, περιμενουμε με αγωνια το τι μελλει γενεσθαι με την ΕΕΑ, και νασαι σιγουρος, οτι την αποψη μου θα την γραψω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο της Αγυιάς με την Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΠΑΕ το Σάββατο στις 17:00.

Αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και ο προπονητής Δημήτρης Σπανός θα έχει την ευκαιρία να κάνει την πρόβα τζενεράλε ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρώτη αγωνιστική που θα ταξιδέψει στην Ελευσίνα για να αντιμετωπίσει την ομόνυμη ομάδα.

Η ομάδα της Αργολίδας θα προσπαθήσει την φετινή σεζόν να κλείσει την παρένθεση της παραμονής της στην Γ’ Εθνική και να επιστρέψει στην Football League.
Οπως βλεπεις φιλε, η επισημη ανακοινωση τησ ΠΑΕ δεν αναφερει για εισιτηριο. Ας ελπισουμε οτι ετσι εινα, ι και η εισοσδος θα ειναι δωρεαν.
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Την Πέμπτη (17/09) είχαμε για την ΠΑΕ ΑΕΛ την αναβολή και τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς δεν συζητήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ στην εταιρία του κ.Κούγια («Ανίκητο Άλογο») αφού ο αγοραστής της Παναχαϊκής από τον κ.Κούγια δεν πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια. Μπορεί να ανησυχούν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα επικύρωση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά την αναβολή που πήρε η υπόθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανό η ΑΕΛ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ιδιοκτήτη την ‘La Farm” που ο πρόεδρός της Σωτήρης Πλεξίδας λογικά θα υπογράφει όλες τις συναλλαγές της ομάδας
. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εφημερίδα Ελευθερία, φρόντισε να καθησυχάσει τους φιλάθλους, λέγοντας ότι ακόμα και αν δεν πάρει πιστοποιητικό η ομάδα θα συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα κάτω από τις δικές του εντολές.

Πηγη athleticlarissa.gr

RED BLACK BULL είπε...

Σχετικα με την ανωτερω αναφορα του athleticlarissa.gr για τον νεο αγοραστη της Παναχαικης(οικογενεια Παπαδακη) ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΑ ΕΙΔΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ρωτω μηπως θα επρεπε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ να μας ενημερωσει το μελλει γενεσθαι την επομενη εβδομαδα, γιατι και ο ιδιος ο Κουγιας αναφερει οτι ακομα και ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΤΟΠΠΟΙΗΤΙΚΟ Η Α.Ε.Λ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ......ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ (?????) ΕΝΤΟΛΕΣ .

SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΕΡΜΙΟΝΗ 2-0

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΕ 2-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 21' ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΔΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ 51' ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Αθανασόπουλος, Παπανικολάου (46′ Χούσα), Ασίγκμπα (63′ Ιντζίδης), Κάργας (46′ Καρβουνιάρης), Κοντοδήμος (68′ Ι. Λαμπρόπουλος), Ρόκας (65′ Μουκίδης), Τρίγκας (46′ Χατζής), Σιατραβάνης (68′ Χαρτσιάς), Πέδρο (63′ Ντελέκος), Στεργίδης (65′ Μητρόπουλος), Κυβελίδης (46′ Τζίλας).

SPORT BILL