Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ .
Σε  μεγαλη συνεντευξη που εδωσε σημερα στη ΛΑΡΙΣΣΑ ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ γιατι ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ),  ΤΟΝΙΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ¨

Επίσης, παίκτες της Παναχαϊκής όπως οι Καρβουνιάρης, Κάργας, Τρίγκας, Στεργίδης Χούσα, όλοι αυτοί μου ανήκουν με βάση το συμβόλαιο πώλησης της Παναχαϊκής. Βάσει συμφωνητικού έχουμε προτεραιότητα ως ΑΕΛ να αγοράσουμε εμείς κάποιους παίκτες που επέλεξα.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

SPORT BILL


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αφαιρεσουμε τον στεργιδη, τους αλλους ας τους παρει ολους, σιγα μην χασουμε τους μεσι.Το μοναστηρι να ναοι καλα, απο παικτες οσους θελουμε αρκει να πληρωνουν οι νεοι.Ας περασει την πεμπτη η μεταβιβαση, και ας παρει οποιον θελει .

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε διαφωνώ. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε Κούγιας να βγαίνει και να λέει ότι του ανήκει ό,τι άφησε πίσω του στην παναχαικη από την οποία ήδη πήρε 11 παίκτες αν βάλεις μέσα και τις τρεις μεταγραφές και τον Πάτο. Ασε που νομίζω πως και ο τριγκας και ο χουσα είναι παίκτες με πολύ ταλέντο. Πάντως δεν είναι δυνατόν να έχει φύγει ο δικηγόρος τόσο καιρό και ακόμη να είναι τυπικά μεγαλομετοχος και να υποστηρίζει πως του ανήκει ότι απέμεινε από πέρυσι. Έλεος πια να τελειώσει η υπόθεση αυτή. Κουραστηκαμε με τον κύριο " η Λάρισα θα πάρει ξανά πρωτάθλημα" και η "παναχαικη θα βγει Ευρώπη"
Σάκης