Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

 Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΕΓΛΥΚΑΔΑ

Δεν επηλθε συμφωνια μεταξυ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ΠΕΤΕΙΝΩΝ και διεκοπη αδοξα η συνεργασια που ειχαν τα τελευταια 2 χρονια.

Αλλα εκεινος ο απιθανος Κουγιας τι φουμαρα μας ειχε γεμισει ρε παιδια?   Οχι βεβαια για εμας πουξεραμε το προβλημα οτι η ΠΑΕ δεν ειχε καποιο χαρτι επισημο, η καποια εστω και προφορικη συμφωνια με την Κ.Ε.Δ που της ανηκει ο χωρος.

Εται  παμε παλι απο την αρχη απο εκει που ξεκινησαμε το 2012 να τρεχουμε σε χωραφια για προπονησεις.

Μυστηρια πραγματα ρε φιλοι μου.  Κατι βρωμαει , αλλα κανω υπομονη μεχρι 15/9 για να σας αναλυσω την αποψη μου.

sport bill

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποτε μεχρι τις 19 του σεπτεμβρη δεν παιρνουμε διαρκειας για να δουμε μηπως κοντοβρωμαει η υποθεση πωλησης

RED BLACK BULL είπε...

εξαρταται φιλε μου πως βλεπει κανεις αυτη την κινηση τακτικης που εχουν οι νεοι επενδυτες.

Ανώνυμος είπε...

redblack και τωρα τι γινεται που θα κανουν προπονησεις??? γιατι λες συνεχεια οτι περιμενεις μεχρι 19 του μηνα εχεις καποιο λογο?

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕς ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΦΕΚ.

RED BLACK BULL είπε...

οπως εχω δεσμευτει προ 1 μηνος, θεωρω οτι πρεπει να δωσουμε ενα χρονο αρκετο στους νεους επενδυτες για να στησουν την ομαδα.

ομως φιλε μου οταν αποφασισεις να παντρευτεις, δεν παιρνεις πρωτα τα επιπλα,τα κουζινικα, αλλα πρωτιστως πρεπει να βρεις πρωτα την γυναικα για να στησεις το σπιτι σου, να βρεις το καταλληλο σπιτι, και μετα να αποφασισεις να κανεις το γαμο. και εαν δεν εισαι και πολυ σιγουρος, μπορεις να συμβουλευτεις καποιο φιλο σου εμπειρο στη οικογενειακη ζωη να σου δωσει την αντικειμενικη του συμβουλη.

ετσι και εμεις, θα δωσουμε το τελικο πορισμα μας σε 15 ημερες για τους νεους επενδυτες της ομαδας μας χωρις φοβο και παθος.

sport bill

RED BLACK BULL είπε...

σωστο

RED BLACK BULL είπε...

Δεν αρεσε η Παναχαικη σημερα στο φιλικο με τον Καραισκακης Αρτας (1-1)

Ανώνυμος είπε...

Οι τελευταίες εξελίξεις με το προπονητικό κέντρο της εγλυκαδας επιβεβαιωνουν ότι δεν πρέπει να είναι στο νέο Δ.Σ. κανένας από την παε Κούγιας. Ούτε ο παπαθωμας ούτε ο τσαρτολιας ούτε ο γερολυμος ούτε κάνεις. Η νέα διοίκηση οφείλει άμεσα να λύσει και το προπονητικό και το γηπεδικο. Για έδρα όλοι νομίζω θέλουμε την αγυια για προπονήσεις νομίζω καλύτερα βολεύει το βοηθητικό του παμπελοποννησιακου υπό την προϋπόθεση ότι θα αλλάξει ο χλοοτάπητας και ότι θα χρησιμοποιεί η ομάδα (όχι αποκλειστικά) το γυμναστήριο του σταδίου. Πάντως αυτός ο Κούγιας δεν παίζεται δε σταματά να μας εκπλήσσει.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Σακη εισαι πολυ σωστος
sport bill

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε φιλε λες οτι μας εκπλησσει ο κοντος;Αφου αυτα τα 2 λαμογια δικοι του ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Δε με κατάλαβες φίλε εννοώ ότι κάθε μέρα προκύπτει και μια καινούρια λαμογιά του δικηγόρου. Βεβαίως ο sport bill μας είχε ενημερώσει για την κατάσταση με το προπονητικό. Από κει και πέρα συμφωνώ. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.
Σάκης