Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Την Τετάρτη 2/9 κληρώνει για το νέο πρωτάθλημα της Football League στα γραφεία της διοργανώτριας που θα συνεδριάσει την ίδια μέρα για να ορίσει και την ημερομηνία έναρξης της σεζόν.

Οι δύο ανακοινώσεις της διοργανώτριας αρχής:
"Η κλήρωση του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 14.00’ στα γραφεία της FOOTBALL LEAGUE (Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα)".
"Συνεδριάζει την Τετάρτη 2 Σεπτεβρίου 2015 και ώρα 12:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Ασφάλεια Π οδοσφαιριστών 
2.- Γήπεδα 
3.- Μπάλα Πρωταθλήματος
4.- Ορισμός ημερομηνίας έναρξης πρωταθλήματος 2015-2016
5.- Διάφορα Θέματα"
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ'.ΕΘΝ. ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/9   ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ  ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟX ΩΡΗΣΕΙ ΤΟ DEAL ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ..
ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ  ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ,Σ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ  ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ 15/9 ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
SPORT BILL

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ατομα που εχουν σχεση με κουγια, επρεπε απο την πρωτη ωρα να τους εχει απομακρυνει η νεα διοικηση, για να σβησει τις σκιες.Ας το κανουν εστω και τωρα

RED BLACK BULL είπε...

πολυ σωστος
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Ξερουμε αν θα εχει εισητηριο την κυριακη στο φιλικο στην αγυια με την αε καραισκακη???

RED BLACK BULL είπε...

μεχρι στιγμης δεν εμαθα κατι

Ανώνυμος είπε...

redblack ο παπαδακης στην συνεντευξη τυπου ειχε πει οτι οι εισοδος για τους ανεργους και τους μαθητες θα ειναι δωρεαν ξερεις αν ισχυ κατι τετοιο και για τους φοιτητες????

RED BLACK BULL είπε...

οχι δεν το ξερω

RED BLACK BULL είπε...

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ” αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείας των σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».
Ετσι οριστικα με 18 ομαδες η φουτμπολ λιγκ.
sport bill