Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015


Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΗ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ





Τι είπε ο Νίκος Παπαδάκης για την Παναχαϊκή


Στη συνεντευξη τυπου που εγινε πριν απο λιγο,  ο νεος ιδιοκτητης της Παναχαικης κ.Νικος Ππαπαδακης, ανεφερε οτι η Παναχαικη δεν ειναι ειναι στη θεση που θα επρεπε να ειναι βασει της ιστοριας της και της πολης που αρμοζει .

Ο Κουγιας αφησε χρεη 2 εκατομμυριων , και ακομη οτι  και στο Δημο δεν ειχε πληρωσει 2.000 απο χρεη προηγουμενων αγωνων που πληρωθηκαν ωστε η ομαδα να μπορεσει  παρει τα αποδυτηρια και τον χωρο που εχει τα πραγματα της.

Οσον αφορα το ροστερ ανεφερε  οτι χρειαζεται προσθηκη 2 ακομη μεταγραφων ωστε η η ομαδα να ειναι πληρης, και δηλωσε οτι θα κανει οτι  το καλυτερο μπορει για να βρει η ομαδα την παλια της αιγλη.

Σε λιγο θα γινη ο αγιασμος και θα ακολουθησει ο φιλικος αγωνας με τον Ιωνικο.

πιο Αναλυτικά:


«Το ζητούμενο είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ίσως γίνουν και άλλες μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Ζητάμε τη βοήθεια του πατρινού λαού. Παραλαμβάνουμε καμένη γη και πάμε να αναμορφώσουμε το σωματείο, όπως του αξίζει.
 Δεν υπήρχαν γραφεία, ρεύματα, όλα κομμένα... Ξεκινάμε να κάνουμε γερές βάσεις και η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Είμαι εδώ για να παλέψω μαζί με τους συνεργάτες μου προς αυτό το στόχο. Θα κάνω τα αδύνατα, δυνατά..
Για το γηπεδικό έχουμε έρθει σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη. Τον θέλουμε δίπλα μας, να είμαστε μια οικογένεια. Αυτό θέλουμε να κάνουμε φέτος, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Προς τιμήν τους, μας το παραχώρησαν σήμερα για τον αγιασμό, τη συνέντευξη και το φιλικό».
«Η Παναχαϊκή είναι μαγαζί γωνία. Ο κόσμος διψά εδώ για ποδόσφαιρο κι αυτός ήταν ένας απ' τους βασικούς λόγους που ανέλαβα».
Ερωτηθείς για την Εγλυκάδα:  «Θα πρέπει να συμφωνήσουμε με αυτούς που έχουν το 40% και να κάνουμε κουβέντα. Όλα από την αρχή... Δεν νοείται να μην έχει προπονητικό η ομάδα. Έχουμε λειτουργικά προβλήματα και αυτό είναι ένα από αυτά».
Για το αν υπάρχει σχέση με τον Ολυμπιακό:  «Όλο αυτό με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε επειδή ο Τσιριμπής είναι φανατικός Ολυμπιακός. Δεν έχουμε καμία σχέση. Είναι κακό αν πηγαίνουμε στο Καραϊσκάκης;  Όπως είπε και ο Κούγιας, έψαχνε κάποιον με ταυτότητα, άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε Ολυμπιακός, ούτε άλλος..».
Για τα χρέη και σχετικά με τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια πως έχει διευθετήσει όλα τα οικονομικά, είπε: «Τα χρέη αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ σε ΙΚΑ, Εφορία και τρίτους. Ήδη πήγαμε σε συμφωνία για 100 δόσεις. Ήδη είμαστε σε μεγάλο ποσό, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ. Ο Κούγιας άφησε μόνο χρέη. Και στο Παμπελοποννησιακό χρωστούσε 2.000 ευρώ...».
Για το πώς θα αντιμετωπίσει τις αθλητικές αρχές; «Σαν παράγοντας (και ο Ιωνικός), ξεκινούσα από το 0 και έφτανα στο 10. Πρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις με όλον τον κόσμο για να κάνουμε κάτι καλό. Η Παναχαϊκή είναι η ομάδα της πόλης. Θα επανεξετάσουμε τα πάντα. Θα λειτουργούμε με υγεία και ανθρώπινες σχέσεις. Κάποιοι εκμεταλεύτηκαν αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα. Δεν είναι κανενός μαγαζί. Ούτε δικό μου. Όλοι είμαστε ένα. Είμαι λαϊκός άνθρωπος. Θα κάνω ραντεβού ακόμη και με άτομα που ίσως δεν έπρεπε να κάνω. Τον Μακρή έπρεπε να τον είχε ακόμη η Παναχαϊκή. Κανένας επιτήδειος δεν θα έρθει εδώ. Με άριστα το 10 πρέπει να δουλεύεις στο 9».
Για τις επόμενες κινήσεις του και την πολική του: «Θα ξεκινήσουμε με τον Δήμο. Θα ξαναγεννηθούν οι σχέσεις που ήταν κακές με τους ανθρώπους του Δήμου και τους φορείς της πόλης. Δεν γίνεται να μην βοηθάει την Παναχαϊκή ο Δήμος. Δεν ζητάω κάτι παράλογο, δεν θέλουμε λεφτά, αλλά βοήθεια. Ότι μπορεί η εκάστοτε αρχή. Θα έρθουν και επαφές με επιχειρηματίες που ήθελαν να εμπλακούν με το σωματείο. Εδώ θα υπάρχει κοινή γραμμή. Όποιος έρθει, θα πρέπει να συμπορευτεί μαζί μας. Θέλει πολύ δουλειά. Να πιστέψει ο κόσμος την δουλειά που γίνεται. Οι μαθητές και οι άνεργοι θα μπαίνουν δωρεάν. Το ποδόσφαιρο ανθεί σε καιρούς κρίσης, όπως και ο τζόγος. Θέλει σωστή διαχείριση, θέλουμε και τους παλαιμάχους μαζί μας».

- σε ερωτηση εαν θα υπαρξουν και πατρινοι στο νεο Δ.Σ,  ο κ.Παπαδακης ανεφερε οτι εχουν γινει καποιες προσεγγισεις σε ανθρωπους που αγαπουν την ομαδα, και θα υπαρξουν ανακοινωσεις προσεχως.
Ο Ποτής Τσιριμπής είπε απ' την πλευρά του:
«Ήμουν Ολυμπιακός. Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Παναχαϊκή, ούτε 100 Ολυμπιακούς... Μην πατάνε στην σχέση μου με τον Ολυμπιακό. Εξετάσεις δώσαμε και πετύχαμε. Η ομάδα άλλαξε χέρια. Κάναμε την μεγαλύτερη αγορά αυτής της εποχής και στήνουμε το καλύτερο ρόστερ για την Σούπερ Λίγκα. Ταβάνι μου είναι η Ευρώπη. Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν στο όραμα μου. Και κριτική καλοπροαίρετη αλλά όχι σε διχόνοια χωρίς λόγο. Δεν χωρίζουμε τον κόσμο μας. Η Παναχαϊκή θα φτάσει εκεί που αξίζει. Με όποιο κόστος. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Κούγιας δεν υπάρχει πλέον, ας τελειώσει αυτή η καραμέλα. Τα παραμυθάκια... τέλος. Ούτε αλισβερίσι με την Λάρισα, ούτε τίποτα. Για την Εγλυκάδα δεν είχαμε χαρτιά. Δεν είχε προπονητικό κέντρο η ομάδα, η Εγλυκάδα δεν είναι της Παναχαϊκής...».

ο Πετρος Καραβιτης ανεφερε απο την πλευρα του οτι ηλθε και αυτος στη Παναχαικη για να βαλη και απο την πλευρα του ενα λιθαρακι για την αναγεννηση της ομαδας.
sport bill


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

την ωρα του αγιασμου ησαν μονο 50 ατομα περιπου. γιατι?