Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015




«Ουδέν σχόλιο για Κούγια»

  σήμερα πριν από 3 ώρες
cfoot2
Δεν θέλει να δώσει συνέχεια ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδάκης στην κόντρα που ξεκίνησε με τον Αλέξη Κούγια. Εμμένει, βέβαια, στο ότι πήρε την ομάδα με πολλά χρέη.

Μετά τις αιχμές του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Νίκου Παπαδάκη περί χρεών και καμένης γης που παρέλαβε από τον Αλέξη Κούγια, ο τελευταίος χθες πέρασε στην αντεπίθεση καθώς είπε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ πως θα κάνει μήνυση και αγωγή κατά του ιδιοκτήτη της πατρινής ομάδας για τα όσα ψευδή υποστήριξε.
Το βασικότερο σημείο των δηλώσεων του Α. Κούγια είναι τα εξής: «Πληροφορήθηκα με κατάπληξη τις δηλώσεις του κ. Παπαδάκη. Τον κύριο Παπαδάκη τον γνωρίζω ελάχιστα και μάλιστα τον εμφάνισε στο γραφείο μου την τελευταία μέρα της μεταβίβασης των μετοχών της Παναχαϊκής ο κύριος Ποτής Τσιριμπής και ένα πρόσωπο το οποίο δεσμεύομαι να μην αποκαλύψω. Πληροφορήθηκα ότι είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων και έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να μεταβιβαστούν σε αυτόν οι μετοχές της Παναχαϊκής. Έκανα μια μικρή έρευνα και το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Ήθελα με κάθε τρόπο να απαλλαγώ από την Παναχαϊκή αφού ήδη είχα συμφωνήσει στην αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κ. Πλεξίδα και είχα δώσει ένα μεγάλο ποσό για την αγορά των μετοχών όσο και για την αγορά του αθλητικού κέντρου στα Δένδρα.
Ο κ. Παπαδάκης πρέπει να αντιληφθεί ότι αγόρασε μετοχές μεγάλης ομάδας με υπερβολικές απαιτήσεις και να συνειδητοποιήσει επίσης ότι η Παναχαϊκή δεν θα έχει καμία βοήθεια από το Δήμο, ούτε από την ερασιτεχνική, ούτε από τους επιχειρηματίες όπως δεν είχα και εγώ επί επτά χρόνια. Μην ξεκινάει λοιπόν με φθηνές δικαιολογίες και να είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως έκανα και εγώ. Περιμένω την επίσημη διάψευση από την Παναχαϊκή, διαφορετικά θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Αν ήθελε να χαϊδέψει τα αυτιά του ακροατηρίου του, διάλεξε λάθος τρόπο».
Μετά τα παραπάνω ο γενικός αρχηγός Ποτής Τσιριμπής διέψευσε τον Αλέξη Κούγια για τα όσα είπε, καθώς ξεκαθάρισε πως ουδέποτε τον πήρε τηλέφωνο και πως έγινε το ακριβώς αντίθετο.
Σε ερώτηση της «Π.Γ.» για το θέμα ο Νίκος Παπαδάκης είπε: «Ουδέν σχόλιο», κάτι που σημαίνει πως δεν θα γίνει καμία διάψευση.
Πάντως από το περιβάλλον του νέου ιδιόκτητη της Παναχαϊκής ξεκαθαρίστηκε πως τα όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου για τα χρέη που βρήκαν ισχύουν στο 100% και ξεκαθάρισαν πως η αναφορά έγινε στο τι παρέλαβαν, αγοράζοντας τις μετοχές της ΠΑΕ και δεν αναφέρθηκαν πουθενά στο ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν από τον Αλέξη Κούγια.
«Εμείς είπαμε τι χρέη παραλάβαμε από την ΠΑΕ Παναχαϊκή και όχι ποιος τα δημιούργησε» έλεγε χθες άνθρωπος της Παναχαϊκής

-Καλα κανει και δεν δινει συνεχεια ο Παπαδακης
sport bill

Δεν υπάρχουν σχόλια: