Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόταση της Super League υιοθετήθηκε, έστω και με απώλειες, από τη 
Football League κι έτσι αποφεύγεται η νέα εμπλοκή του Διαιτητικού!

Αποφεύγεται, όπως όλα δείχνουν, η προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να αποφασίσει για τον αριθμό των συλλόγων που θα πέσουν από τη Σούπερ Λίγκα και θα ανέβουν σε αυτή από τη Football League.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της Football League το πρωί της Τρίτης, προκρίθηκε η λύση που είχε προτείνει μια ημέρα πριν η μεγάλη κατηγορία, αυτή δηλαδή της απευθείας ανόδου δυο ομάδων (οι δυο πρώτες των Play offs της Football League), ενώ η τρίτη της ίδιας διαδικασίας, θα δώσει αγώνες μπαράζ με τη 16η της Super League!
Στην ψηφοφορία που στήθηκε για τη λήψη απόφασης, συμμετείχαν οι 18 από τις 28 συνολικά. Από αυτές, οι 13 ψήφισαν υπέρ, οι άλλες έξι κατά, ενώ υπήρξε κι ένα λευκό.
Αρνητικές ήταν οι Ηρακλής, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Καβάλα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας, λευκό έριξε ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ θετικές ήταν οι Πιερικός, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικός Γαζώρου, ΑΟ Χανιά, Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Βύζας Μεγάρων καιΑπόλλων 1926. Σημειώνεται πως η Νίκη Βόλου απείχε από τη Συνεδρίαση!
- RBB

Δεν υπάρχουν σχόλια: