Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

Ο Φωκικος και τα Χανια με εγγραφη δηλωση τους στηριζουν τον Καλλογιαννη στην Φουτμπολ Λιγκ καθως και τον Γιωργο Στουπα (προεδρο Ηρακλη Ψαχνων και Οικονομικο υπευθυνο της Φουτμπολ λιγκ) με κολακευτικα σχολια.
Και καλα αυτοι την "δουλεια" τους  κανουν. Αλλα και εκεινοι στη Ε.Π.Σ.ΑΧΑΙΑΣ  ρε παιδια τι κεραμιδα του ερριξαν του κ.Αλεξη. Την επομενη εβδομαδα στη "Γιορτη του Ποδοσφαιρου"  θα ΤΙΜΗΣΟΥΝ , ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΤΕ ??????
τον προεδρο της Ε.Π.Ο Γιωργο Σαρρη και τον αναπληρωτη προεδρο της Ε.Π.Ο Γιαννη Παπακωνσταντινου.  Και που , στη Πατρα και στη εδρα της Παναχαικης και του Κουγια.
- Θα του ηλθε κεραυνος εν αιθρια του κ.Αλεξη.   Μα καλα εκει στη ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ κρατουν ουτε τα προσχηματα. Και καλα να βραβευσουν τον Γ.Σαρρη γιατι ετσι" ειθισται"  γιατι ειναι προεδρος το καταλαβαινω,  αλλα καλα ρε παιδια της ΕΝΩΣΗΣ,  τον Γιαννη Παπακωσταντινου γιατι θα τον βραβευσετε ρε θηρια ?
Για τις μεγαλες βοηθειες που δινει στο Ηρακλη Ψαχνων?   Μου φαινεται δεν πατε καθολου καλα.
Μετα θα εχη αδικο ο Κουγιας να εμφανιστει στο "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΕΥΤΥΧΙΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ " μουνιου το πανηγυρι".
Βαστατε Τουρκοι τα αλογα(του κ.Αλεξη)

SPORT BILL

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν τον θελει κανενας αυτον.Καλα του κανουν να βραβευσουν οποιον θελουν.Μηπωςεπρεπε να τον ρωτησουν κι ολας;

Ανώνυμος είπε...

Βραβεύουν έναν υποστηρικτή των αντιπάλων μας. Είναι σαν να λένε, χτυπήστε όσο θέλετε το ποδόσφαιρο της Πάτρας, είμαστε μαζί σας. Είναι θέμα που ξεπερνά τον Κούγια.
ΣΙΝ ΠΓΕ