Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΒΛΗΤΟ


Καλοστονε και ας αργησε.  Τωρα θυμηθηκε οτι υπαρχη η Πατρα και ζητα απεγνωσμενα την βοηθεια της. Δεν μας εξηγεις  ομως για ποιο λογο θα πρεπει να βοηθηση η Πατρα,  που εχεις καταντησει την ομαδα της ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΘΙΑΣΟ.

Και ολα ωραια τα γραφουνε οι καλαμαραδες φιλαρακια σου που δεν σου τα χωνουν,  και εχεις συνεχως ΑΣΥΛΙΑ.

Δεν μας λες ομως Αλεξη, ποιος σου εδωσε το δικαιωμα σαν προεδρος της Παναχαικης να πηγαινεις με την ανοχη της Αστυνομιας και να καθιβριζης τον προπονητη του Φωκικου που εχη δουλεψει στην ομαδα σου και εχης καταντηση απο προεδρος σχετος χουλιγκανος.

Καθε λιγο και λιγακι συνεχως τσαμπουρνας οτι ενισχυεις την ομαδα.  Ρε συ, οτι και να κανης, το ξερεις και το επιδιωκεις να ισοπεδωνεις  τα παντα και τουμπαλιν.    Και να σου πω κατι κυριε βλαχοτραβολτα , γιατι συμμετεχεις σε ολο αυτο το αθλιο συστημα που σε εχουν σαν αποβλητο.

Και καλα ενας καθαρος ανθρωπος σαν εσενα αφου δεν μπορεις να κανεις τιποτε καλυτερο για την ομαδα σου, σε εχουν μονιμα απεξω.  ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ  ΠΑΠΑΡΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ,  και το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι κατι εξυπηρετεις και εσυ, και νομιζω οτι εχεις τα κονε σου, και κανεις την δουλεια σου ομορφα και ωραια.

Για αυτο δεν μας εχεις πεισει οτι εισαι καλυτερος απο αυτους .  Ο Σοφος λαος μας λεει "ο ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στο λαχανο".  Και οσο οτι αυριο θα αποφασισης τις κινησεις που θα κανεις, μας εχεις πριξει με τις εξαγγελιες σου,  ενω οι αντιπαλοι σου σε καλαμπουριζουν και σε εχουν κανει να μη ξερεις τι λες.  Και τι κανεις τωρα?  Στο εχω πει πολλακις, οτι αλλα μας λες και αλλα εννοεις , εκτος απο τους μομολους που εχεις διπλα σου και σε προσκυνουν.

Και υστερογραφο.   Ποια Πατρα καλεις, αφου παιζεις με 300 φιλαθλους.  Ο κοσμος σου εχει γυριση την πλατη .  Εσυ και ο Ταρατιτας θα ΜΕΙΝΕΤΕ.

Γεια σου Αλεκο, σου ευχομαι να μπεις στα μπαραζ.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: