Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ

Στη συνεντευξη τυπου σημερα το απογευμα, ο κ.Αλεξης επιτεθηκε σε ολους τους "αορατους"  εχθρους του.   Και το καλοκαιρι αποχωρει, και μεθαυριο βεβαια ( αφου προηγηθει η παρακληση των ποδοσφαιριστων , και κατω απο την απειλη του προστιμου των 100.000) θα παιξει οπως αναμενοταν εναντιον του Φωστηρα.
Εμεις δεν θα μπουμε στις λεπτομερειες της συνεντευξης τυπου,  γιατι ειναι ολοιδια με αυτην της 26 Νοεμβριου 2013, οποτε και σας υπενθυμιζουμε για να ξαναδιαβασετε αυτα που ειχε αναρτησει ο ΤΖΟΝΝΥ ΒΑΙΣΜΙΛΕΡ

SPORT BILL

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013


ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.  ΜΙΑ ΦΑΙΔΡΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ  .  ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΣΑΤΣΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ (ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ  ΓΙΑ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΟΙ ΤΣΑΡΤΟΛΙΑΣ, ,ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ, ΝΙΚΑΣ,  ΠΙΕΡΡΟΣ,  ΚΑΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΤΑΡΑΠΙΠΑΣ).  ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΕΣ.

ΤΑ ΕΙΠΩΘΕΝΤΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.  ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.  ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ Η ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.  ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ .  ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ?  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ?    ΑΛΗΘΕΙΑ,  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ?  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ .  Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.  ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΙΣΧΥΡΟ.  ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.  ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΛΑΚΙ ΚΑΝΙΣ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ.

ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ.  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ?  ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ κ. ΑΛΕΞΗ.  ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΟΥ,  ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ,  ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ  (ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ,  ΣΤΕΛΛΑ, ΜΙΛΤΟΜΠΑΚΑΛΗ , ΔΙΓΕΝΗ Κλπ)  ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.   ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. 
 ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΤΖ.ΒΑΙΣΜΙΛΕΡ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα στην τηλεόραση τον οχετό του κ. Κούγια προς τα πρόσωπα του κ. Δημαρά και κ. Στανίτσα. Ο άνθρωπος, εκτός από σχιζοφρενής, είναι και αλήτης. Αναφέρεται στον ΔΗΜΑΡΧΟ της τρίτης πόλης της χώρας λέγοντας ότι δεν έχει πτυχίο κ.λ.π. Γιατί δεν μας λέει για την δική του καριέρα? Πως ξεκίνησε, σε ποιούς κατέβασε τα βρακιά του, και τέλος πάντων, αν γνώριζε πρόσθεση, οι 15000 δίκες δεν γίνονται σε ένα μήνα 20000 και μετά από μία ημέρα 21000 δίκες. Γιατί δεν μας λέει ο καταξιωμένος νομικός, πόσα πειθαρχικά έχει περάσει και γιατί? Όσο για τα αποτελέσματα των δικών που συμμετέχει, μήπως είναι στημένα? Για το επίπεδο της μόρφωσής του, δεν χρειάζεται να αναφερθώ. Το δείχνει κάθε μέρα, στις τηλεοράσεις, στα γήπεδα, κ.λ.π. Επειδή ακριβώς είναι πραγματικά αμόρφωτος, στέκεται μόνο στην δικηγορία που ασκεί. Αν παρατηρήσετε, πάντα μα πάντα αναφέρεται στην διαδρομή του. Σαν να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι μεγάλος. Έχει πολύ χαμηλό δείκτη αυτοεκτίμησης, γνωρίζει ότι είναι ένα μηδενικό ως προσωπικότητα, και πασχίζει μέσω των ΜΜΕ να υπάρχει. Επειδή όμως δεν είμαι ειδικός, πιστεύω ότι χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης.