Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΛΟΥΛΟΥΔΟΧΡΗΣΤΟ << ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ>>

ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
ΕΛΕΟΣ ????   ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΟΚΗΠΟ ΤΗΣ ΓΚΟΤΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ  .ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
 ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  .ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΣΕ ΕΥΡΩ Η ΕΙΔΟΣ (ΣΕΝΤΟΝΙΑ ,ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ,ΠΕΤΣΕΤΕΣ) ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ Η 15 ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ Η 200 ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ.
 ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΑΚΗ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΛΟΥΔΟΚΗΠΟ.ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝΝΟΩ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΡΟΛΥΜΟΤΙΠΟΤΑ ?  Ε ΑΥΤΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΝΑΣ ΨΗΛΕΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.

ΔΗΘΕΝ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγαλε ρε γαυρο το παντελονι και βαλε φουστα, που εκθειαζεις αυτον που πηγε να σε απαυτωσει, και σε βριζε συνεχεια.Γαμω τους ανδρες εχουμε σε αυτη τηνπολη.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει παθιασμένα δημοσιότητα ο άνθρωπος και την πληρώνει όσο - όσο. Σε αυτό μοιάζει με τον πρόεδρό του. Και λεφτά δίνει στην ομάδα και σεντόνια και πετσέτες μα πάνω από όλα έχει δώσει στο όνομα της δημοσιότητας ..... τα βρακιά του. Για να είναι και σωστός στα μάτια του προέδρου, έκανε και ένα κάλεσμα ξεσηκωμού του λαού της Παναχαϊκής ο ξετσίπωτος. Αλήθεια ρε παιδιά εκεί στην "Πελοπόννησο", πόσο χαμηλή τιμή έχετε? Και μιλάτε για δημοσιογραφία!!! Αχ δύσμοιρη ομάδα μου ποιοί σε περιτριγυρίζουν και βγάζουν τα κόμπλεξ τους επάνω σου!!! Και άλλοι βέβαια οικονομάνε στο όνομά σου.

RED BLACK BULL είπε...

ΚΡΙΜΑ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.
ΧΑΡΗΣ (ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΕΩΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗς ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΦΤΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ .ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΕ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΜΕΣΑ ΠΑΛΑΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ.ΚΑΙ ΣΥ ΛΟΥΛΟΥΔΟΧΡΗΣΤΟ ΥΠΕΚΥΨΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.
ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙ.
ΒΟΥΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΟΛΥΜΕ ΓΕΡΟΛΥΜΕ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΡΔΟΣ.Ε ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΣΤΗΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ) ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΥΟ ΠΕΤΣΕΤΕΣ (ΜΠΑΝΙΟΥ) ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΕ.
ΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΜΕΓΑΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΗΡΥΚΟΦΤΟΥΤΑΚΙΑΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ
ΝΙΚΟΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΜΕΡΙΑ
ΤΑΣΣΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΟΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕΡΙΑ
ΛΟΥΛΟΥΔΟΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΟΛΥΜΟΤΙΠΟΤΑ ΜΕΡΙΑ.
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
ΚΟΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο μιας και είμαι και γείτονας σου σε ενημερώνω ότι από τη μέρα που θα φύγει ο δικηγόρος δε θα σου είναι και τόσο εύκολο ούτε να "τσικνιζεις" στην πλατεία(αφού είναι και η μερα σήμερα) ούτε να τρως παγωτά από το εντελβαις. Και αυτο στο λέω γιατί η αγία σοφία απέχει λιγότερο από 400 μέτρα από το γήπεδο. Και το χειρότερο είναι πως δε θα σουλατσαρεις στην πλατεία επειδή δε θα έχεις τα μούτρα να αντικρίσεις τους παναχαικιωτες. Κρίμα ρε συ Χρήστο πάντως γιατί κάποτε ήσουν δικός μας. Και για να μην ξεχάσω από αύριο αναλαβε τσαρτολια παπαθωμα.
Σάκης