Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΔΟΥΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ

Στο site που διατηρει (diaititis.gr) ο μεγας παπαρολογος και βαψομαλιας ΔΟΥΚΑΚΟΣ, γραφει και προσυπογραφει οτι ο παρατηρητης Γιαννης  Φλαμπουρης, βρηκε τον Σεζο πολυ καλο και το πεναλντυ σε βαρος της Παναχαικης οτι ηταν σωστο.
Αυτο ειναι ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΙΛΚΙΣ. και να τωρα που ο παρατηρητης τα ειδε και τα εγραψε οπως τα του υπεδειξε ο μεγαλοπαραγοντας εξ'Ευβοιας. 

ΑΙ ΤΩΚαι ο κ.Αλεξης εφερε τα 2 μεγαλυτερα ταλεντα αμυντικους (οπως αναφερει στη ανακοινωση της ΠΑΕ σημερα) στην Ελλαδα, Σεντεμεντε (σας εγραψα τα στατιστικα του ) και τον Γιαννη Καργα (19 ετων απο Φωστηρα)
και την ΤΕΤΑΡΤΗ θα μας ενημερωσει για το τι προκειται να κανει και πως θα αντιδραση.
Χεσε μεσα Πολυχρονη που δεν γιναμε ευζωνοι '.'.
Αλλα ας δουμε τι γραφει ο διαιτητοαναλυτης παπαρολογος δημοσιογραφος κυριος ?? ΔΟΥΚΑΚΟΣ
ΣΤΟ SITE.
 "Οσοι γνωρίζουν τον Γιαννη Φλαμπούρη ως διαιτητή και ανθρωπο μονο καλα λογια μπορει να πουν και σ ένα σημειο θα σταθουν Ότι είναι πανω απ όλα ηθικο και εντιμο ατομο και δεν χαρίζεται σε κανένα Ποσο μαλλον τωρα ως παρατηρητής οπου τον  διακρινει η ευθυκρισια και η αποδοση τα του καισαρος τω καισαρι,σ οποιο οριζεται για να κρινει,Κι .Αυτο ακριβως επραξε και με την περιπτωση του Κιλκισιώτη ρέφερυ Θανάση Σέζου που ηταν παρατηρητής του  στον αγώνα της Κυριακής Παναχαικής-Ηρακλή Ψαχνών 1-0 .
Ο Φλαμπούρης λοιπον στην εκθεση που εστειλε στην ΚΕΔ αναφέρει συμφωνα με πληροφορίες ,πως ο Σέζος πηγε πολύ καλα  και ότι σωστα κατελόγησε το πέναλτυ υπερ των φιλοξενούμενων αφου υπήρχε ανατροπή ενώ για τις δυο περιπτωσεις που η Παναχαικη ζητησε πέναλτυ δεν διέκρινε παράβαση .
Η Πατραικη ΠΑΕ  εβγαλε ανακοινωση διαμαρτυρίας χωρις να αναφέρει το ονομα του διαιτητή ,υποστηρίζοντας πως είναι ασημος διαιτητής ,αγνοώντας ότι ο Σέζος από την ΕΠΣ Κιλκίς που δεν πρόσκεινται ( η ενωση στην πλειοψηφια της διοικησης της ΕΠΟ)   είναι τέσσερα χρονια στον πίνακα της Β εθνικής και ότι φέτος εχει βγάλει ένα σωρο ντέρμπυ στο βορειο ομιλο με πολύ καλές διαιτησιες ενώ περση ενδεικτικα πρεπει να αναφέρουμε ότι εκανε 12 διαιτησίες σφυρίζοντας και στα μπαράζ με πιο χαρακτηριστικο τον ορισμο του στον αγώνα Παναιτωλικού-Ολυμπιακου Βολου 2-1  οπου κρινονταν και η ανοδος στη σουπερ λίγκα (στο ματς που τραυματίστηκε στο χερι ο Καρράς από κροτίδα).            


Περα από τον Σέζο στη συναντηση αυτή ,βοηθοί ηταν ο Χαδήμογλου που πηρε τη θεση του Ναλπάντη που αρρώστησε και ο Πεντζερετζης που ειχαν σωστες υποδείξεις ενώ τέταρτος ηταν  ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την Βιωτία.
- Aλεξη, προσεξε το ορισμο την Τεταρτη για τον Διαιτητη που θα σφυριξη στο Βολο., και μετα να κανεις τις εξαγγελιες σου.
SPORT BILL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να προσεξει ;Αφου ολοι γελανε μαζι του, και δεν τον στηριζει ουτε η πολη που εκπροσωπει την ομαδα του.Μηντρεφετε αυταπατες το ματς στο Βολο παει για 3-0