Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ε ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .ΠΟΙΟΣ? Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ

Ε???  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.  ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥΔΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΥ ΜΩΡΕ?  ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ.   ΕΛΑ ΘΕΕ  .Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΣΑΤΣΟΙ ΤΙΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ.  ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ? Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ .ΛΕΕΙ ,  ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  .ΠΟΙΟΣ ? Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.

.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ 11-2-2014 ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ .ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ,  ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ
.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.   ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΩΛΗ ΧΡΗΣΤΟ  ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ .  ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. ,  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.   ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ  ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΤΣΟΙ , ΓΛΥΦΤΕΣ,  ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΝΤΖΗΔΕΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ.<< ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ>>.  ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ .ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΣΥΧΗ.
ΚΑΠΩΣ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλυτερη τσατσα του κοντου.Πισω απο την πλατη του τον βριζει συνεχεια και μπροστα τον γλυφει.Τον εβριζε μπροστα μου και σε 3 αλλα ατομα καπου στην αγυια, και τωρα μιλα για επιστροφεςστο γηπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΥΦΤΗς ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια θα γινουμε παλι ρεζιλι. εχω ακουσει οτι ερχονται πολλα πουλμαν απο πυργο και αθηνα

Ανώνυμος είπε...

φιλε αφου κανει γενικο προσκλητηριο ο Γερολυμος, μην φοβασαι.
Πανω απο 536 φιλαθλοι θα ειναι στο γηπεδο. Το εγγυαται ο ιδιος ο Γερολυμος.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως πιστευω οτι πρπει να ερθουν και οι οργανωμενοι γιατι ποιος τους ακουει μετα τους πυργιωτες

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην ασχοληθουμε με τους πυργιωτες.Οταν φυγει ο κοντος θα επιστρεψουμε ολοι μαζι, διωχνοντας αυτους που τον στηριζαν απο την αγυια.